Sunday, October 26, 2008

Tack för alla goa kommentarer!

Hejsan På Er!
Tack, för alla kommetarer angående vår kommande bok!
Det känn så skoj att ni också längtar så mkt efter den som vi!! I torsdags var jag iväg till Noll54 i Ksd och köpte mig en tallrikshylla. Jag har längtat efter en sådan så länge. Dock är den inte så iordningställd för jag längtar efter att få julpynta den....hihihi Ja, jag vet det är långt kvar men jag är en sån som julpyntar allt redan den 1 dec. Man ska väl få njuta länge av de mysigheter som tillhör julen!!
Passar på att tipsa om boken som högst troligen ingen missat men för att vara på den säkra sidan så nämner jag den igen, ler. Franska Stämningar : TOPPEN BOK!

Jag köpte också ett hjärta (det är egentligen ett fat) från Rum 21 i Kristinehamn.

....och en bokstav (också från Rum 21)....oj vad jag shoppat. HIhi, ja ibland är det så man vill slå till på allt...
Nu bjuder jag på ett av de skämt mail jag fått igen...

Kära dagbok,Jag har precis fyllt 55, och min fru (älskling!) gav mig en vecka med personlig tränare i födelsedagspresent. Nu är jag fortfarande i kanonform, jag spelade trots allt fotboll när jag var 20, men det kan vara roligt att få röra lite på sig. Jag ringde till träningsanläggningen och bokade tid med en personlig tränare.

Jag fastnade lite för Linda, som är en 26-årig tjej som förutom jobbet som personlig tränare också är aerobicinstruktör och modell för badkläder. Det är hon som är anledningen till att jag skriver det här, hon bad mig skriva dagbok för att hålla koll på mina framsteg. På måndag gäller det …
Måndag
Jag gick upp klockan 06.00. Det var riktigt tufft att komma upp så tidigt, men när jag kom till träningsanläggningen, där Linda väntade vid receptionen blev allt helt plötsligt mycket lättare. Linda är suverän! Hon är har blont hår, fantastiskt blå ögon och ett charmerande leende. Vi började med en rundtur på anläggningen. Linda visade mig maskinerna och det första jag fick göra var springa på löpbandet. Efter fem minuter tog Linda min puls, och hon verkade lite orolig över hur hög den var. Det hon inte fattade var att min puls var hög för att hon stod så nära mig i sin tajta lycra-outfit, jag är ju i toppform annars! När vi gjorde sit-ups pushade Linda på mig och jag kämpade på, trots att jag var trött i magen efter att ha hållt in den ända sen jag mötte henne i receptionen.
Efter passet njöt jag av att titta på hur smidigt Linda rörde sig under sitt aerobic-pass, och tänkte att hon är lika duktig där inne som hon är med mig. Det här kommer bli en FANTASTISK vecka!
Tisdag
Jag fick dricka två kannor kaffe för att komma upp, men till slut var jag utanför dörren på väg till träningen. Linda tvingade mig att ligga på rygg och trycka upp en tung järnstång i luften, sen la hon på vikter på den också! Mina ben kändes som spaghetti på löpbandet, men jag klarade en hel kilometer. Leendet jag fick av Linda när jag klev av löpbandet gjorde det mer än värt mödan. Jag mår toppen! Det här är andra dagen i mitt nya liv!
Onsdag
Jag försökte borsta tänderna, och enda sättet som var möjligt var att ligga med huvudet på tandborsten och röra munnen fram och tillbaka över den. Jag tror jag har fått bråck i bröstmusklerna. Jag klarade av att köra så länge jag slapp styra eller bromsa. Jag parkerade på en handikapparkering vid träningsanläggningen.
Linda var lite okänslig idag och hävdade att mina skrik störde de andra som tränar på anläggningen. Jag har kommit på att hennes röst är lite för hurtfrisk för såna här tidiga morgnar, och när hon skriker på mig får hon en nasal ton som är riktigt irriterande. Jag fick ont i bröstet när jag skulle ställa mig på löpbandet, så jag fick stå på trappmaskinen istället. Vem i helvete har uppfunnit en maskin som simulerar en aktivitet som gjorts obsolet av hissen? Linda sa att det skulle hjälpa mig att komma i form och öka min livsnjutning eller nåt. Hon snackade massor av annan skit också.
Torsdag
Linda väntade på mig med sina vampyrlika tänder i en grimas som skulle föreställa ett leende, men den grymma formen på hennes tunna läppar avslöjade henne allt. Jag kunde inte rå för att jag var en halvtimma försenad - det tog mig 20 minuter att bara knyta skorna!
Linda tvingade mig att träna med hantlar. När hon tittade bort, passade jag på att springa och gömma mig i herrarnas omklädningsrum. Hon skickade Lars för att hämta mig, och sen satte hon mig på roddmaskinen som straff. Jag sänkte den.
Fredag
Jag hatar den lilla subban! Linda är den vedervärdigaste varelse till människa som någonsin fötts på denna planet NÅGONSIN! Korkade, anorektiska lilla träningslolla. Om jag kunde röra någon enda liten del av min kropp utan denna fruktansvärda smärta skulle jag slå henne med den.
Linda ville att jag skulle jobba med mina triceps. JAG HAR INGA TRICEPS! Om hon inte ville ha jack i golvet så borde hon inte ha räckt mig de där (%&##% hantlarna, eller något annat tyngre än en macka för den delen. (Jag är säker på att hon lärt sig det där på Sadisthögskolan, hon måste fått en hedersbetygelse i grenen 'tillfoga smärta') Löpbandet kastade av mig och jag landade på en hälsorådgivare. Jag önskar att jag hade landat på någon mjukare.
Lördag
Linda lämnade ett meddelande på min telefonsvarare i morse, i det där äckliga, hurtfriska, gnisslande tonläget hon har. Hon undrade varför jag inte dök upp idag. Ljudet av hennes röst fick mig att vilja slå sönder högtalaren med första bästa trubbiga verktyg, men tyvärr saknar jag styrka att ens trycka på knapparna på fjärrkontrollen. Jag har sett på finsk tv i elva timmar.
Söndag
Jag åkte färdtjänst till kyrkan idag för att tacka gud att den här veckan äntligen är slut. Jag bad också till gud att min fru (den subban!) nästa år väljer en roligare present. Till exempel en rotfyllning eller en rejäl tarmsköljning.

14 comments:

 1. Jättefina saker du köpt!

  Och TACK för den roliga berättelsen, den fick mig att skratta, och det behövdes sannerligen..!

  KRAM, Jenny

  <3

  ReplyDelete
 2. Du är inte ensam, jag vill också ha allt julpyntat till den 1 dec,gärna tidigare om det går. Har redan hunnit dricka glögg, äta pepparkakor och vår "julbrasa" (på dvd) går varm här hemma ;D

  ReplyDelete
 3. Haha...du är ju för rolig alltså.:-)
  Kramis

  ReplyDelete
 4. Gapskrattar och gapskrattar igen. Tack för denna roliga berättelse.

  Himla fin tallrikshylla du har köpt och så mycket fint du ställt dit.

  Vill önska er lycka till med boken och allt arbete ni lägger ner. Ni är skitduktiga tjejer. Jag vet att denna bok kommer att finnas här hemma så fort den bara kommer ut.

  Kram Carina

  ReplyDelete
 5. Vad fina saker du visar och vad häftigt med träningsdagbok.
  Kram Lotta

  ReplyDelete
 6. Haha, *fniss*..

  Vilken fin tallrikshylla och så mycket fint du shoppat! kram

  ReplyDelete
 7. Hej!

  Det blev ju jättebra med tallrikshyllan....
  Det låter ju bra att du väntar till fösta december med att julpynta...en del har ju redan börjat..fniss... Fast jag tror att jag startar första advent när är den tro.......
  Då är det ju alldeles lagom att njuta.......

  HA´en bra söndagskväll!
  MiaMaria

  ReplyDelete
 8. Haha! Allt e inte guld som glimmar! ;)

  Pyntat 1 dec, absolut! Helst veckan innan!1 :)

  Riktigt fin blogg!!
  Kommer hänga här ett tag nu ;)

  Jeanette

  ReplyDelete
 9. Hej Petra! Vad fint det blev med hyllan! Det var så lustigt, jag såg i ett tidigare inlägg att du hade köpt en tallrikshylla,så jag frågade Maria om det var du som köpt den. Men hon visste inte att det var du som var Petra. Men nu är vi alla lyckliga och vet vilka vi är.
  Det ska bli så spännande med boken!!!!
  Kram Eva-Karin/noll54

  ReplyDelete
 10. Hej Petra, å va kul, som jag skrev till Ingela, va trevligt att se er, två snygga pysslande kvinnor!!! Så vackert, fint med ljusen och stjärnan ovan och värst vad det är mycket fina butiker med siffror hos er, 54 och 21 : )Jättesnygg hylla, hjärta mm!! Mari.

  ReplyDelete
 11. Hallå du goa! Nu har jag fått skratta! Tack! Jag snor den och skickar till mina jobbarkompisar imorgon, ok?
  Fin tallrikshylla du köpt!
  Önskar dig en skön ny vecka!
  kram
  nina

  ReplyDelete
 12. Haha - Stackars honom... ;)
  Vilka superfina saker du shoppat
  Visst är det julkul snart snart - börjar också 1 december - längtar - kan göra så mycket skojigt med allt och allt...;)
  Många Kramar/Annelie

  ReplyDelete
 13. Ha ha ha! Verkligen ett gott skratt - tack!

  Kram Malin

  ReplyDelete
 14. Haha... den var så bra. Jag fick mig verkligen ett gott skratt!

  En väldigt fin blogg... väldigt inspirerande!

  :)Linda

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra