Saturday, February 07, 2009

levnadsglad jonglör...


(på bilden ser ni vårt allrum och hur det är att leva med en prylteknisk make... tänk vad mkt en bild kan säga... om män och vad vi kvinnor måste utstå....ler.)
Hello!!
Hoppas att det är fint med er bloggare och andra läsare! Själv känns det som jag ingått en riktig boxningsmatch med tiden/klockan, ler. Människor runt omkring mig brukar ofta säga till mig att jag borde ha mindre bollar i luften. Säkert sant, men hur gör man när det är så mycket man vill hinna med och man vet faktiskt inte när eller om livet tar oväntade ändringar. Jag har faktsikt en lista med lite drygt 100 saker som jag vill vara med om eller göra... Ja, som små del mål i livet. Det är allt från att gå klart en högskoleutbildning till att ha besökt 80% av världens länder... Japp, naivt kanske men jag vill ändå ha ut så mkt av allt som jag gillar/uppskattar och siktar man på månen så kommer man till trädtopparna och det duger det med.
Men just för tillfället eller åtminstone till den 3 mars så är schemat så späckat att jag vet om att det inte är riktigt sunt... Stress är ju faktiskt inget att leka med men jag hoppas iallafall att ni kan ha överseende med detta här i bloggvärden. Det resulterar nämligen lite i att inläggen och svar på era urgulliga och energigivande kommentarer blir lite eftersatta. Nu ska jag återvända till mina studier då det är dags för tenta den 19:e och hm.... ja poletten för organisationsteori och dess olika perspektiv har inte riktigt ramlat ¨ner än. Mitt i detta ska jag också den 16:e hinna med ett hemma repotage här, berättar mer om det senare.
HA det nu fint mina godingar!! Stora Kramar Petra E
Ps. För er butiksägare som är inne vill jag också säga att vår boks första upplaga snart är helt förbokad så finns ett intresse för er att sälja den i butik så bör ni maila vitromantik@gmail.com snart för mer info. Ds

20 comments:

 1. Ja tiden rinner bara iväg för en, man vill ju hinna så mycket. Men lycka till på tentan ha det kram jessica

  ReplyDelete
 2. Lycka till på tentan... Vad fint du har det hemma. Kram sari

  ReplyDelete
 3. Lycka till med tentan...du klarar det !!
  Stor kram Dadda

  ReplyDelete
 4. Det är ju mycket för många nu. Ta det lugnt med bloggandet och kommentarerna. Det är viktigast att du mår bra och klarar det du ska i livet.

  Ha en bra helg!
  Kram Ullis

  ReplyDelete
 5. Lycka till med tentan, det kommer att gå bra.
  Kram Åsa

  ReplyDelete
 6. JAAA kan bara hålla med stressar nog också just nu med tusen bollar i luften!Lycka till med tentan du fixar et!
  Kram Annica.

  ReplyDelete
 7. Hej Petra, hoppas att du har en underbar Lördag, det har jag på mitt jobb nattuggla som jag är.
  Kram vännen min.
  /Ingela.

  ReplyDelete
 8. Förstår att du har mycket att stå i. Koncentrera dig på en sak i taget - jaha säger du väl nu, säger du det! ha ha ... ja det gör jag. Det tål att upprepas. Borde nämligen göra så själv :)

  Lycka till med tenta och allt.
  Stor kram
  Malin :)

  ReplyDelete
 9. Hej Vännen!

  Ja, visst är det mycket man vill hinna med!!
  Själv försöker jag att ta det lugnt o göra bara en sak i taget... vilket inte är så himla enkelt!!!
  Jag e nämligen långtidssjuksriven för STRESS!
  Du vet, den där barömda väggen,den fick besök av mig oxå... Så jag tränar varje dag på att ta det lugnt!

  Så ta´t lugnt me bloggen! Vi överlever!!

  Lycka till med tentan!
  Ta en skogspromenad då o då, vilar upp själen!
  Bamsekramen!
  Iréne

  PS: Ska be Pirjo, ägarinnan till vår "mysiga affär" här i stan att ta hem er bok!! DS

  ReplyDelete
 10. lycka till med allt! o ta en sak i sänder... :)
  jag känner igen mej så i de du skriver.. vissa är "brinnande" för så mycke!
  kan du tänka dej, jag 25år o har hunnit "gå i väggen" o komma ur! som tur är... viktigt att du tar dej "jag" tid, att göra nåt roligt o helst en sak i taget(de är ju de svåraste..) känner med dej, o hoppas att allt går bra för dej, lycka till me täntor o plugg, bok o allt annat!!

  kram linnea

  ReplyDelete
 11. Hej hopp!
  Vilken tur jag hann boka då, extra kul för er att det är slut men det är bara ge ut mer, tat lugnt nu och fokusera på det viktigaste just nu,
  kram pirjo!

  ReplyDelete
 12. Vad fint ni har det och vilken fin blogg du har! :-)

  Lycka till på tentan!

  Kram
  Beatrice

  ReplyDelete
 13. Hej vännen! Så vackert i ert storarum. Vilka underbara öronlappsfåtöljer...Ja tv det är en typisk karl grej tror jag. De vill ha störst bäst och lite så där :-) Min man sa så sent som idag när jag beklagade mig om den där jädra tv:n att - Vad säger du?? Det är den finaste möbeln vi har ju!! (hahaha...eller hur?? ) Förresten, Skulle man förhandsbeställa boken?? För isåfall vill jag nog ha 2 kanske 3 stycken. PS: Lycka till på tentan! Kram Paula

  ReplyDelete
 14. Har nåt åt dig hos mig
  Kramar/Annelie

  ReplyDelete
 15. You have a wonderful Blog and the Pictures are very, very nice.
  Lovley Grats from Chrissi

  ReplyDelete
 16. Hej på dig min vän!

  Hoppas att allt är bra och att din helg varit lugn och skön? Kikar in lite hos dig och njuter så klart som vanligt av din underbara blogg! Man blir så inspirerad varje gång man är här hos dig!
  Va rädd om dig och njut av måndagen Kram Tina

  ReplyDelete
 17. Hej Petra!
  Jag har tyvärr inte fått in någon bekräftelse från dig ang Vita Gåvor mejlet och att du är med i Köksomgången. Jag vill bara veta att du är med. Kan du höra av dig till mig omgående?
  Mvh Karoleen
  mail@karoleen.se

  ReplyDelete
 18. vilket vackert rum. Hade jag det skulle jag stå ut med tv:n.
  Lycka till med tentan

  ReplyDelete
 19. Wow, vilket fint hem du har! Måste bara fråga vart ni har köpt era köksstolar?? Är nämligen på jakt efter sådana, men de jag har sett har haft träsits och jag vill ha den vit. Kram

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra