Monday, March 23, 2009

Någon som gått utbildningen?

Hejsan!

Phu vilket märkligt väder! Igår föll snön som ett täcke över marken och idag är allt borta igen och solen skiner hela förmiddagen-eftermiddagen och nu på kvällen faller det stora tunga flingor över taken igen.... Jag längtar så efter mera knoppar på träden, tulpaner, krokusar, hyacinter och snödroppar. Hoppas verkligen att våren kommer strax. Förra veckan surfade jag runt lite på nätet för att se efter olika studiealternativ inom inredning. Stötte då på en utbildning till inredningskonsult och blev nyfiken.

Här är lite info om detta (ifall det finns fler nyfikna än jag):


Inredningskonsult utbildningen omfattar de olika kreativa områdena inom yrkesområdets ramar, och den är planerad för att främja den studerandes potential. Kombinationen av teori och praktik ger den studerande en direkt möjlighet att använda sina nya kunskaper för utbildningens uppgifter och designprojekt.Allt undervisningsmaterial som skickas från skolan är på svenska, men rättelser till uppgifterna och uppgiftsbedömningar är på danska.Lektionerna är moderna och tidsenliga och de växlar mellan teori och praktik så att det yrkesmässiga och kreativa i små uppgifter och projekt kopplas samman och presenteras visuellt. Utbildningen till inredningskonsult är utformad som självstudium i samspel med kompetenta och engagerade lärare. Det gör att den studerande kan ägna sig åt arbetet trots en i övrigt hektisk vardag. Utbildningen är flexibel och du bestämmer själv din arbetsrytm. Du kan börja när du har lust och använda den tid du behöver.

Visst låter det spännande, nu undrar jag bara är det någon av er som gått denna utbildning?

Skulle så gärna vilja veta vad någon som studerat där tycker och tänker.

Ha det fint! KRAM Petra

8 comments:

 1. Det låter ju som en perfekt utbildning för dig. Hoppas att du får några tips.

  Kramar Ullis

  ReplyDelete
 2. Verkligen en super kul utbildning..den hade jag gärna velat gå..
  ha det så bra..
  kram anna

  ReplyDelete
 3. Hej min vän!

  Hoppas att allt är bra med dig ! Och att din helg varit bra?
  Man blir så glad av att komma in till dig och din blogg! Du har så fint hos dig! Ha en underbar Tisdag min vän K`ram Tina

  ReplyDelete
 4. Vet inget om den utbildningen men den låter ju verkligen spännande. Berätta gärna om någon hör av sig och vet något om just den utbildningen.
  Kramar Lisa

  ReplyDelete
 5. Lät som en rolig utbildning. Ska ha den i åtanke om jag någon gång får för mig att byta bana i yrkeslivet...
  Jag säger bara om du känner att det är något för dig så kör på!!!!

  Kram Torparfrun

  ReplyDelete
 6. Anmälde du dig någonsin till den utbildningen? Isåfall, är den bra? Nyfiken, för jag har tänkt att gå den :)

  ReplyDelete
 7. Hej!!

  Jag är helt inne på denna utbildningen också då jag alltid velat läsa till inredningsarkitekt, hade tänkte ta vidareutbildningen med.

  Fick dock höra idag att svenska arkitekter förbundet inte godkänner denna utbildningen i sverige, så det kan bli väldigt svårt att jobba med det efter utbildningen här, utminstonde om man ska jobba på en arkitektfirma.

  Eftersom man inte får någon masterutbildning utan bara ett diplom med uttalande..

  Vill ändå så gärna gå utbildningen så sitter och spånar på vad jag ska göra.

  Hade du också tänkt jobba med detta sen eller gör du det för intressets skull??

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra