Saturday, May 09, 2009

Fast i you tube träsket...

Hej!

Jag har förtillfället (vilket passar dåligt eftersom jag har så mkt annat att göra) fastnat i You Tube träsket, japp, jag hittar och tittar på massor av duktiga och ja dessvärre mindre duktiga människor på olika talang shower. Men jag blir så glad när jag hittar något i stil med, ja ni kommer väl i håg; Paul Pots, Susan Boyle, George Sampson... Nu hittade jag något som jag tycket att jag ville dela med mig av. En super söt liten pojke som blir rätt "dissad" först av juryn men ojoj det fick de ändra ganska snabbt!!! Titta här på Shaheen!!Tänkte visa lite mer av vad jag börjat visa er, mitt arr på framsidan av huset. Hade dock tänkt att få det klart idag men det fick bli en dag med familjen på Örebros Badhus istället. Så ni får se vad jag hittills gjort och så kan jag visa mer när jag får fingrarna ur...

Här ser ni allafall ett sött träd som jag blev ganska lurad på... Det är nämligen så att vi har två torghandlare på stan som säljer blommor.... Kanske skulle man titta priserna hos dem båda innan man handlar. Jag betala 170:- för trädet och om jag gått 30-40 m till så hade jag fått det får 95:-.... Ja,ja men är det inte lite knäppt att göra så. Jag menar jag kommer ju knappast handla av honom mer. I bakgrunden ser ni framsidan av ett vinställ (det ska dock målas mer och shabbas till).
Nej, nu måste jag ta mig i kragen och läsa lite kommunal arbetsrätt, jag har ju bara si så där 440 sidor kvar.... KRAM Petra E

12 comments:

 1. Jättefint! Jag blir så inspirerad att börja ute men här blåser det så in i norden! Brrr....
  Ha det gott! Kram, A-S

  ReplyDelete
 2. Vad fint du har gjort ute.Jätte fint.Man vill bara ha mer och mer växter ute det är ju så mysigt.Ha en underbar söndag kramiz ~~~~RITA~~¨~~~.

  ReplyDelete
 3. Hello
  What a lovely garden you have,with antic thinks!!I love it.Have a great week.
  Kram Anita from FRANCE

  ReplyDelete
 4. Usch jag blir så stressad när jag ser dina fina bilder. Jag måste ut i trädgården fixa till något men tiden räcker inte till
  Ha en bra dag
  Kram/Åsa

  ReplyDelete
 5. Hej!

  Här har man inte ens starta med pysse ute...direkt men visst kliar det i fingrarna...ser så jättefint ut hos dig.......

  HA´det så gott Petra!

  Och pojekn sjöng underbart...här trillar tårarna...typiskt mig....
  MiaMaria

  ReplyDelete
 6. Måste fixa ljudet i min dator, satt och tittade lite, men blir tokigt utan ljud. Du har gjort så toppenfint ute, trädet var fint.
  Dina små betongrosor tror jag, jag sett någonstans, och varför köpte jag inte några..
  Kramis AnnaMaria

  ReplyDelete
 7. super fint!! Kram Fia

  ReplyDelete
 8. Hej Petra!!!

  Sitter här m tårar i ögonen.. o kan knappt inte fatta att så mycket ljud kan komma ur den lílle söte pojken...! Jag får rysningar av sån´t!!! Han var alldeles underbar!! ;-)

  Vilken härlig plats du gjort iordning!! Vackert med mossan som underlag på bordet!!!

  Jag ska städa klart på min balkong i morgon o sen ska här fixas o donas oxå!!! Fick lite roliga växter av min syrra idag!!

  Var rädd om dig, o ha en härlig vecka!!!
  Kram! Iréne

  ReplyDelete
 9. Ja, ibland är det skönt att bara sticka iväg sådär - ta sig en you tube tur. Gillar också inlägget med Paul Potts. Han är så skönt "oförstörd" och lite blyg sådär också börjar han sjunga och JÖSSES!!!!!
  Skönt att bli så överraskad.
  Vad fint du gjort ute. Kan tro att det är roligare än att läsa dina 440 sidor *ler*
  Ha en fin vecka!
  Kram Mia

  ReplyDelete
 10. Oj så fint du håller på o fixar till! Kram

  ReplyDelete
 11. Så underbara trädgårdsbilder. Blir verkligen inspirerad att fixa till här hemma också. Har inte köpt så mycket blommor än utan väntar på att det ska bli frostfritt. Hoppas att det går bra med plugget.

  Ha en bra vecka!
  Kram Ullis

  ReplyDelete
 12. åå så mycket inspererande saker du har här så mycket fint
  ha de gott
  kram Jeanette

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra

Google+ Followers

Google+ Badge