Thursday, December 10, 2009

Pressenter

God Morgon i Stugorna!
Hoppas det är gott med er! Här fortsätter grattis firandet och julförberedelserna. Igår var vi och grattade min kära mormor och vi hade en så skojsig överaskning åt henne. Hon hade länge funderat på att köpa sig Liatorps köksbord och stolar från Ikea, så vi gick i hop och lurade hem henne till mig för att vara barnvakt. Sedan tog vi bilen, hyrde släpp och begav oss av till Ikea och handllade. Men bråttom vart det ju så att hon inte skulle misstänka något, snabbt hem till henne och montera alltsamman och duka upp med lite nytt fint kaffeporslin som också inhandlades. Sedan åkte vi hem och tackade för att hon var barnvakt. Det tog inte lång tid efter det att hon åkt här ifrån tills det att telefonen ringde med en chockad och super glad mormor! Hihi men vad är det med äldre damer? Jag vet inte hur många gånger hon sa att det var alldeles för mycket och att hon inte kunde ta emot det, pyttsan heller! Har man världens bästa mormor så vill man väl visa det!! Eller hur! I morgon fyller min vackra mamma år också men det blir ingen överaskning denna gång men kanske nästa år för då är det ju jämt hihii. Visst är det väl skoj att ge pressenter!! Gärna lite finurliga! Här ser ni pressenter som jag gav mig själv förra månaden (japp, jag vet får man ge pressenter till sig själv? Och får man vara så pressent galen som jag?....) Titta vilka underbara svarta formar som jag shoppade från Alvas Hus! Har länge letat efter gamla sådana på loppis min inte lyckats hittat några så när jag såg dessa så tänkte jag att nämen... ja, en lite tenta pressent är jag väl värd..hihi.
Oj, vilken rörigt inlägg. Vill i allafall bara önska er en trevlig dag! Kram Petra

19 comments:

  1. Åh vilken fantastisk överraskning för mormor!
    Tack för att du vill vara med i min utlottning, önskar dig lycka till!
    Kramis/LenaS

    ReplyDelete
  2. Jätte Läckra Formar,ibland får man ge sig själv en present.
    Ellinors Hus

    ReplyDelete
  3. Hejsan,
    Vad kul att ni överaskade henne, förstår att hon blev förvånad och glad, vem skulle inte vara glad med ett sånt gulligt barnbarn.

    Visst MÅSTE man ge sig själv presenter ibland, dom formarna är ju så fina, passar ju bra hemma hos dig.
    Ha en bra dag, kram Rebecca.

    ReplyDelete
  4. Hej!
    Visst känner man igen att äldre tycker att det de får är alldeles för mycket, men hon är säkert jätte glad att ni lade ner så mycket jobb, det skulle jag vara. Jag fyller också år om ett par veckor och jag ska faktiskt köpa en present till mig själv, vet precis vad jag vill ha. Bilder kommer senare.
    Kram/Helen

    ReplyDelete
  5. Vilken gullig mormor och vad glad och lycklig hon måste ha blivit:)

    Kram Helena

    ReplyDelete
  6. Men hej vännen!!! Nu är jag äntligen tillbaka i bloggvärlden, efter en lååång paus. Orken o lusten är tillbaka och livet har lugnat sig. Det är så ROLIGT att vara tillbaka här hos dig och hos de andra. Jag har MYCKET att läsa i kapp. Du och de andra har varit sååå flitiga medans jag varit borta! Jisses vad mycket inspiration jag finner!!!
    När jag kom in på din sida och såg den översta bilden, tvärstannade jag och bara tittade. Åhhh så vackert du har dukat upp på bordet! Fantastiskt Petra vad du är duktig. Kan inte du komma och duka mitt bord till Nyårsafton. Då jag ska ha massor av folk på middag?? :))
    Nej då gumman, men jag kanske knycker lite ideér från dig, hehe.
    Men du! Vilken överraskning ni gjorde åt er mormor! Jag kan tänka mig att hon blev jätteglad. Och inte blev det förmycket åt någon som man håller så kär.
    Och tänk att din mamma fyller år så nära din mormor! Vad kul! Mycket god tårta blir det, mums!
    Snygga presenter du köpt åt lilla dig, hihi!
    Klart man skall unna sig något fint ibland. Och visst är du värd en tenta present alltid.

    Nej nu ska jag tassa vidare och finna mer glädje och inspiration att ta till mig.
    Men jag tror jag stannar här först en stund. Måste bara titta lite till.. Du har så mycket fint Petra.
    Bamse kraaam från mig! / Åsa.

    ReplyDelete
  7. hei kjære goe vennen
    så herlig en overaskning til din mormor,ja disse eldre folka tror virkelig de ikke fortjener noe..hehe..de er oppdratt sånn,en annen genrasjon,men kan tenke meg hun var kjempeglad,veldig koselig gjort av dere.
    nydelige former du har,gått å myst på dem jeg å,er de i butikk nestegang jeg er der er de mine hihi..nærmer sg mer å mer jul nå,deilg,men v savner snø her,regn og grått her i dag.såå trist ute,må gjøre så godt en kan inne.fikk en glad jente hjem i dag med 5 i karakter på engelsk fordypning tentamen,silje er flink i engelsk.ønsker deg g dine en herlig dag,å kos deg med feiring av din mamma..
    klem fra sylvia

    ReplyDelete
  8. Så fin header...Underbar dukning!! Vilken överraskning till mormor, fantastiskt! Hon fick nog en tår i ögat...Vad fin din tentapresent är;o) Kanske åker till Alvas hus en runda i helgen...Måste göra klart julklapparna!
    Kram Kram Malin

    ReplyDelete
  9. ÅÅ så hyggelig overraskelse til mormor da.. så kalrt hun ble glad..ja det er virkelig like moro å gi gaver som å få---

    Og gave til husmora...ja det er det hvert år... Fra husnissen..hihi


    Nyt kvelden..

    Klem Kerstin

    ReplyDelete
  10. Du kan då överraska, vilket härligt påhitt! Skulle ha varit en dold kamera där när mormor kom hem. Och såklart du skulle ha present efter tentan, dom formarna är jättefina. Tror dom finns på Iris & Doris i Karlstad.
    Må så gott vännen
    Kramar
    AnnaMaria

    ReplyDelete
  11. Vilken härlig överraskning hon fick eran mormor
    kan tro att hon blev glad ända in i hjärteroten.
    Gillar dina svarta formar dom är helmysiga.

    Åsa

    ReplyDelete
  12. Hihi..Nej då Petra!! Detta var inte ett dugg rörigt för mig iaf..Jag hängde allt med!!
    Vilken häftig överraskning till mormor..Hur gulligt som helst!! Älskar såna överraskningar..

    Köpa presenter till sig själv är kul!! Jag blir alltid överraskad över vilken bra smak jag har..gillar mina presenter fantastiskt bra..hihi..

    Kram på dig Petra!!

    //Sanne

    ReplyDelete
  13. Gokväll Petra!! Men guu såå gulligt gjort till Mormor hon måste bivit överlycklig.. va fint du dukat upp... önskar dig en trevlig helg o Lucia mee massa kramar sussie

    ReplyDelete
  14. Helt begistrad över dun vackra dukning ovan! åå fint!!!!

    Kram millan♥

    ReplyDelete
  15. Åh vad härligt gjort.. Och vad förvånad hon måste ha blivit när hon kom hem, nästan synd ni inte fick se hennes min :-)

    Presenter är kul att ge, även till sig själv :-)

    Kram
    Mia

    ReplyDelete
  16. Så flott overraskelse, men det var hun nok verdt.
    Flotte former. Ha en fin helg.
    Klem Kristin

    ReplyDelete
  17. Reportaget i tidningen var underbart vackert.Så där ska det se ut, då pirrar det i knoppen och kroppen. Kram hela dan.
    Ps Läs mailet från D.

    ReplyDelete
  18. Hejsan.

    Helt underbar överraskningspresent!!!!
    Vad snäll du är mot din mormor.
    Visst är det härligt att se glädjen när man ger presenter...

    Ha en skön helg,
    kram Anneli.

    ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra