Sunday, October 24, 2010

HJÄLP MIG SNÄLLA!

HJÄLLPPPP!!!

Jag har slut på utrymmer! Nu har jag krånglat krånglat och åter igen krånglat ända sedan det sista inlägget.
Så fort jag försöker ladda upp bilder så kommer ett meddelande upp om att jag använd så mycket bildutrymme som blogger tillåter och att jag vid fortsatt användning måste köpa mig mer utrymme! SNYFT
Vet att söta Lotten hade samma problem förra veckan och lyckades lösa det hela genom att ha flera admin, men det går inte för mig för tydligen kan jag inte byta admin.
HJÄLP MIG, jag har ingen lust att byta blogg eller att sluta blogga.
KRAM Petra

16 comments:

 1. Jaha, så du är också en av dem! Jag har skrivit flera inlägg på min sida förra veckan om just detta - om hur dåligt det är att det inte framgår någonstans att utrymmet är begränsat.
  Läs inlägget här och kommentarerna:

  http://lisastorp.blogspot.com/2010/10/nar-bloggen-ar-full.html

  Lycka till!
  Lisa

  ReplyDelete
 2. Kan dessverre ikke hjelpe men håper det ordner seg..
  Klem M

  ReplyDelete
 3. Oooops....det hørtes ikke bra ut - det blir vel slik hos meg en gang også? Går det ikke bare an å slette gamle innlegg da? Håper det ordner seg...hadde dette vært meg hadde jeg også fått panikk for jeg virkelig storkoser meg når jeg får blogge litt og ta en liten pause fra hverdagen og drømmelitt.Og du skal jo selge litt i tillegg!Håper virkelig det ordner seg for deg!!!
  Nyt søndagen likevel:))))
  tove

  ReplyDelete
 4. Neeeej!!!! Vad är det som händer!!! Jag har inte råkat ut för detta, men jag måste få fråga, vilken storlek har du dina bilder i på bloggen?? Har det ngt med det att göra? Är de fullstora? Hör med Ann-Catri., med bloggen Fint Hemma, jag vet att hon råkade ut för samma sak förut! Jag håller tummarna, detta är ju inte klokt, det kommer ju drabba oss alla förr el senare i sf! Mari.

  ReplyDelete
 5. Heisann!
  dette problemet kom opp hos meg i sommer!!
  Måtte kjøpe mere plass.....noe som ikke kostet så mye!
  Det ordnet seg fort da!

  ha en fin søndag....og lykke til :o)

  ReplyDelete
 6. Hej
  Har haft samma problem och jag tog och köpte mera utrymme,tyckte det var enklaste vägen att gå,det kostade ca 50.- och räcker länge,så skulle jag vara du så skulle jag göra så.
  Lycka till och hoppas vi får se fler av dina fna bilder.
  kram
  ninni

  ReplyDelete
 7. Nej men fy!!
  Aldrig hört på maken, och hoppas verkligen det går att lösa....känner med som flera ovan att det kommer ju drabba alla bloggers förr eller senare...
  Har heller ingen aning om hur man kan lösa det mer än att betala 50:- för mer utrymme...känner med att det är en väg jag skulle ta då jag blir fullkomligt tokig på teknik och trix!

  Hoppas det löser sig för jag vill verkligen fortsätta få ta del av din fina blogg...


  Kram Loellan

  ReplyDelete
 8. Hej har haft desamma problemet..löste det med min sons hjälp:) dvs.. han köpte mej mer utrymme för 6,2 dollar.. så nu är det löst ett år framöver.. jag är lite tölig när det gäller att lämna ut mina kontonummer så han löste det va ett kort som han har för att köpa från ex. USA hoppas du fixar till det.. kram..

  ReplyDelete
 9. hei kjære Petra,
  åå nei du må ikke finne på å slutte å blogge,
  elsker din herlige blogg,håper du får løst dette,vet man kan kjøpe plass,men ellers er jeg helt blank på sånne ting.
  håper du får dette til,
  ønsker deg en nydelig søndag.
  klem fra sylvia

  ReplyDelete
 10. Jag vet inte alls hur man grejar det!!!!!Men jag kan hålla tummar och tår att det löser sig för dej.Lycka till och ha en skön söndag.Kramar Rita ♥

  ReplyDelete
 11. Tyvärr är jag dålig med att lösa dette problem men hoppas det ordnar sig för dig. Vill ju gärna följa din trevliga och fina blogg. Men som flera andra skriver så drabbar det väl oss förr eller senare tyvärr och vad gör vi då. Lite dåligt att detta ska behöva hända. Kanske börja om med ny blogg gratis......
  Hoppas det ordnar sig.

  Kram från Marie

  ReplyDelete
 12. ... jag ser du fått mycket tips och det kostar ju tydligen inte så mycket men jag tänkte på det om du hade som mej en annan blogg som också tar utrymme? Om du kan radera några gamla inlägg tex? ( Jag har 45 % utrymme kvar, sammanlagt på mina två bloggat, alltså 4 års bloggning..) Och så kan du börja förmsinska bilder, till ca 200 kb, då räcker utrymmet bättre...Lycka till, och sluta blogga, det kommer aldrig på fråga att du skulle få göra Petra! Mari.

  ReplyDelete
 13. Vet inte hur man löser de men dumma dumma dom tycker dom borde ge dig mer utrymme du får inte sluta blogga!!!

  kramizzar

  ReplyDelete
 14. Halloj!

  Så galet! Jag har tyvärr ingen hjälp att ge dig men jag hoppas att det löser sig på något sätt. Kanske är det värt att betala en summa för mer utrymme.

  Lycka till!

  Kram Anna-Lena

  ReplyDelete
 15. Hei!! Jeg har slitt med akkurat det samme de siste to dagene, og etter å ha spurt mange til råds, kjøpte jeg mer lagringsplass jeg! Tror det var 20 GB for 5 dollars.. 29 norske kroner var ikke den verste summen og da var problemet løst.. :-) Ha en fin kveld, min venn! Kram

  ReplyDelete
 16. Har du prøvd en nettleser? Fek. Chrome?

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra