Wednesday, December 22, 2010

En julklapp till mig själv!

 Hej Ni Underbara på Andra Sidan Skärmen!
Hoppas att ni har det gott i vinterkylan, här är det minus 23 grader och jag måste väl säga att det är lite väl kallt i mitt tycke. Men vi kommer nog ganska så säkert att få en vit jul och det är ju bara helt underbart! Eller vad säger ni?
 Tänkte att jag skulle visa er en av mina julklappar, ja jag vet det är inte jul än men jag har köpt den till mig själv och vet ni vad jag unnade mig riktigt i år! Visst är den underbar denna ljuva ljusstake från pbhome !! Tycket gott att jag kunde kosta på mig själv nu när jag varit rökfri ända sedan 10.10.10 
Nej, jag slutade inte avsiktligt det datumet utan det bara blev så, hoppas det betyder framgång och god prognos för att jag fortsätter vara rökfri!
För att hålla oss till ämnet ljus så vet ju ni som läst gårdagens inlägg att min nya julgransbelysning inte höll så där gör länge. Tycker faktiskt att det är för jäkligt för när man tänker på det så tycker jag att det är så med många nya saker, att det är usel kvalité. Vi borde faktiskt reklamera mer så kanske kraven på kvalité skulle öka!
 Det var helt enkelt som min mormor ofta säger: Det var bättre förr!
För att ge ett exempel på detta så fick jag av mina rara grannar Jessica och Peter en julgransbelysning då min gått sönder. De sa att de trodde att den kanske skulle passa mig eftersom jag gillar mycket gammalt. 
 Titta så välbevarade kartonger! De är efter Peters pappa och vet ni vad, de fungerar ännu!! 
Lite skillnad på det och Rustas ljusslinga som skulle ha en brinntid på 10 000 timmar och som brann i ett knappt tiotal!
I Like it the old way!!! 
Nu är det full rulle här hemma med allt som ska ordnas inför julens festligheter så jag vet inte om jag hinner göra något mer inlägg här innan den stora dagen så:
En riktigt GOD JUL vill jag med hela mitt hjärta önska er alla!!!!
PoK Petra 

117 comments:

  1. Jag tror också att vi får en vit jul. Här snöade det hela dagen igår, det ser ut som ett julkort ute. Jag håller med om att vissa saker var bättre förr. Jag har också kvar en sådan där gammal julgransbelysning som fungerar. Julklappen till dig själv var jättefin. Tack för alla fina inspirationsbilder du visar och God Jul från
    Marita i Heestrand

    ReplyDelete
  2. Den ljusstaken går inte av för hackor! Har kikat på den men i år blev det den billigare varianten med massa udda ljusstakar i grupp.

    Blev nyfiken när du skrev att du slutat röka 10.10.10 och var tvungen att slå upp i min sifferbol vad 10 står för. Lite förkortad version: Du ska tänka positivt om din situation för allt kommer ordna sig. Var optimistisk då dina tankar är en stor faktor i slutresultatet. Låter väl bra ;) Jag tycker att du är jätteduktig och förtjänar din julklapp!!

    Jag köpte gamla julgransljus på loppis i år men jag satte inte i dem för jag vill ha änglahår på och det har jag inte hittat. Kanske nästa år.

    Nu hoppas jag att du får en fantastiska och underbara juldagar med massa mys!
    Kramar Maria

    ReplyDelete
  3. Tack snälla Du för Julhälsningen,jag blev alldeles rörd.
    God Jul till dig.

    Varm kram
    Linda

    ReplyDelete
  4. Tack för din rara julhälsning!=)

    Jag tycker din julklapp är helt underbar. Så snyggt att ha på bordet. Visst är det bra att kunna handla julklappar till sig själv;-) Jag älskar min vita kandelaber.

    Önskar även dig en underbar, vit jul!
    Kramar,
    Regina

    ReplyDelete
  5. Ååå så vakker lysestake! En velfortjent julegave til deg selv! ;0) Tusen takk for koselig hilsen hos meg. Jeg kommer tilbake og leser mer på din fine blogg, det er helt sikkert! Ønsker deg og dine en herlig bittelille julaften! Klem fra meg

    ReplyDelete
  6. Hej goa du!

    Men tänkt att the old way is the right way....:) Imponerande, men mer imponerande är ju du kära vän. Vad duktig du är med ditt beslut! Tror du kommer fixa det galant....enligt skrock eller vad det nu är, kommer den 10/1-11 vara besvärligt för dig då, 3 veckor, 3 månader, 3 år......:) och visst är du värd den fina ljusstaken(arna) Superhäftig! PBhome kan!

    Om vi inte hörs i blogglandia innan, önskar jag dig en skön lugn jul med det bästa!!!
    Kram Loellan

    ReplyDelete
  7. Hejsan.. håller med dej fullständigt:).. för kallt JAAAA.. vit jul...JAAAA.. bättre julgransbelysning förr..ojaaaa.. för vet du..törs knappt säga det men.. har vår allra första julgransbelysning kvar från vår allra första jul vår son var då 9 månader och vi skulle fira vår första jul.. belysningen köptes på KONSUM.. för 45: 75.. den yhåller än.. blir lika förundrad varje gång den ska upp i granen och den LYSER!!!...så visst är det gammalt är bäst.. oopps tänk om den ryker nu när jag är så stursk;).. Fööresten dina ljusstakar var väldigt vackra..alla nya och från samma ställer eller?.. stort grattis till at du fortfarande är rökfri.. och nu får jag inte sitta vid datorn nåt längre.. lille barnbarnet 3 årige Alex.. kallar på mormor.. vi ska visst pussla nu..för tredje gången denna morgon.. och jag som slulle dammsuga.... men mor kommer snart och hämtar honom så får väl spara dammet tills det.. ha en riktigt skön och GOD JUL och ett gott NYTT ÅR... kram..Pia

    ReplyDelete
  8. Vilken fin ljusstake. PB Home är en så fin affär.
    Nog får vi allt en vit jul :)

    Önskar dig en strålande jul, Kram Annika

    ReplyDelete
  9. God morgon
    Tack för titten hos mig och hälsningarna.
    Ha en bra dag.
    Många julkramae Sirpa

    ReplyDelete
  10. Hej Petra
    tack snälla för din julhälsning....
    vilken underbar julklapp till dig =) jag önskar dig en riktig skön jul
    kramar pia

    ReplyDelete
  11. Hej Tack för din fina julhälsning vill önska en jättemysig jul.Nu måste jag fortsätta titta runt i ditt fina hem kram Tina

    ReplyDelete
  12. Hej goa Petra!

    Tack för titten och julhälsningen!

    GOD JUL önskar jag dig och din familj också!
    Kram
    Mia
    PS Ljusstaken är helt underbar!!!

    ReplyDelete
  13. Tack för julhälsningen! Blev så glad att du tittat in=)
    God jul dig dig också!!
    Kramar från Nettan

    ReplyDelete
  14. Tänk att du kan unna dig en sån fin julklapp nu då du slutat att röka. Du har kanske sparat in de pengarna på ciggiskostnaden. Jag gillar att du firar det. Vi ska ju röka när vi är gamla :).

    Jag skulle gå tillbaka med den dåliga belysningen...
    Tur att det finns de gamla som håller.

    God Julkram till dig!
    annika

    ReplyDelete
  15. En stor varm Julkram till dig. Du är en diamant i bloggens värld!
    Önskar dig en skön JUL!!!
    Raina

    ReplyDelete
  16. Ljusstaken är jättefin Petra!

    Grattis till friheten! (Rökningen alltså)=))

    God Jul önksar jag dig!

    Kraaam C

    ReplyDelete
  17. Den ljusstaken gick inte av för hackor! Har sålt massor av gamla ljusslingor så jag tror allt att det var bättre kvalitet för,, ler låter som en gammal tant. Riktigt god jul önskar jag dig!
    Kram Pia

    ReplyDelete
  18. Kjempefin lysestake. Så synd med juletrelysene.
    Ønsker deg en riktig God Jul

    Klem fra Lisemoren

    ReplyDelete
  19. Hej Petra, åh vilken läckert svart ljustake och alla dessa charmiga kartonger, dekorativa i sig, en riktigt GOd Jul önskar jag dig!! Mari.

    ReplyDelete
  20. Jättefin ljusstake. Lite som en stumpastake at bränna upp alla ljusstumpar i, i en ny rolig modell. Önskar dig också en GOD JUL!

    ReplyDelete
  21. Hej. tänkte bara önska dig en god jul. Den där ljusstaken är så otroligt vacker och står på min att köpa 2011 lista:) duktig du är som håller dig rökfri.
    Jag fick boken Lev vackert i födelsedagspresent i måndags, Lyckliga jag:) Bra jobbat med den också:)
    God jul.
    Kramar Linda

    ReplyDelete
  22. Hej!
    Så kul att tittade in hos mig. Jättefin ljusstake du visar idag. Klart att man måste unna sig sjäv en julklapp och så många ljus värmer gott i denna isande vinterkyla.
    God Jul
    Maria

    ReplyDelete
  23. Häftig ljusstake.
    Tack för din julhälsning hos mig.

    Ha de bäst !!
    Nilla

    ReplyDelete
  24. Åh vilka fantastiska bilder och ett fantastiskt hem! Riktigt fint. :)

    ReplyDelete
  25. TACK snälla för din hälsning,
    blev MER än glad ska du veta!

    Önskar dig och din familj en
    God Jul & Gott Nytt År!

    STOR kram från Jenny

    ReplyDelete
  26. Vilken underbar julklapp. Den är du verkligen värd. Fortsätt säg NEJ till nikotinet. Du är superduktig.
    Tack för julhälsningen. Önskar detsamma till dig och din familj.
    Kram Agneta

    ReplyDelete
  27. Vilken underbar ljusstake :) så fin!! och vilka klassiska julgransjus!

    Önskar dig också en riktigt härlig och mysig jul!
    Riktigt GOD JUL :)

    Kramar
    Anna
    Sprudlande vitt

    ReplyDelete
  28. En sån underbar ljusstake! I like!:) Ha en riktigt God Jul och Gott nytt år! Kram

    ReplyDelete
  29. Ja, 23 minus är väl ungefär 20 grader för kallt. :-)

    Gillar verkligen ljusstaken! Supercool!

    ReplyDelete
  30. fin fin ljusstake! och kartongen pa julgransbelysningen känner jag igen. Min mamma har samma...och belysningen fungerer fortfarande.
    God jul

    ReplyDelete
  31. Först och främst - GRATTIS till rökfriheten!!! Det måste kännas jätteskönt! Den ljusstaken var helt, helt underbar och den är du verkligen värd!!! Vilken läcker julklapp!!!

    Ja du, mycket var nog bättre förr, numera går ju mycket ut på köpa, köpa, och nästan slänga direkt för att köpa mera - helt sjukt och det går ju dessutom stick i stäv med ett sunt miljötänkande!
    Vilken tur att du fick en gammal hederlig julgransbelysning!

    Önskar dej också en riktigt GOD OCH STÄMNINGSFULL JUL!
    Kramar
    Lisa

    ReplyDelete
  32. Jättefin ljustake, de bästa julklapparna är de man köper själv helt klart, för då får man ju precis det man vill ha, överaskningen försvinner visserligen men det kan det väl vara värt :-)) Hurra för dig Petra som varit så duktig och rökfri, måste kännas underbart!! Go Girl!! God Jul önskar jag dig. Kraaaam Paula

    ReplyDelete
  33. tack detsamma!!! hua vad kallt det är..... gillar ljusstaken MASSA!!!!!!! god jul på dig!

    kraaaaaam

    ReplyDelete
  34. Tack du söta rara! Önskar dig det samma

    Underbar ljusstake!! Helt magisk!

    Varmaste kramen/Sofia

    ReplyDelete
  35. Tack för att du besökt min blogg miles.
    Jag önskar er också en God Jul:)
    Hälsningar från Belgien

    ReplyDelete
  36. Ja kvaliteten är inte vad den borde vara, fast jag har mina ljus hela och haft ett antal år.. Har två slingor i min gran och det var bara en lampa som gått vilket jag kunde byta :-)

    Känner igen den kartongen från min barndom, sådan hade vi hemma..

    Kram Mia

    ReplyDelete
  37. Hej Vännen, lika roligt att kika in till dig. Underbar inspiration blir lika glad varje gång.
    Ville kika in och önska dig en GOD JUL.
    Kram Theres

    ReplyDelete
  38. Det gjorde du rätt i som köpte dig en sån fin ljusstake, jag tycker du är jätteduktig med och inte röka. Och tänk att den gamla slingan lyser, dagens är ju engångs, och knappt det.
    Om vi inte hörs mer före julafton önskar jag en riktigt GOD JUL
    Varm kram
    AnnaMaria

    ReplyDelete
  39. Det var bra gjort - så länge du inte röker! KANONISCH ;)

    Jag slutade för 4 år sen, efter ca 14 års rökandet :)

    Ljusstake var såååååå fint!!! Mycket fint att se på!

    GOD JUL!/Olg@

    ReplyDelete
  40. Tack för vackra bilder hela året - Jag önskar dig och din familj en God Jul - Hälsa och fred för det nya året - lycka -
    Ruth

    ReplyDelete
  41. Hej gulliga du!
    Den finfina julklappen är du verkligen värd!! Så duktigt att klara röksuget, vill också gärna önska dig en riktigt

    ******GOD JUL******

    kramis Tina

    ReplyDelete
  42. Tack för din kommentar hos mig och roligt att du ville kika in :o)
    Du är ju verkligen värd en julklapp, som har klarat att hålla dig rökfri. Strongt!!! Och vilken jättefin julklapp dessutom. Ljusstaken är helt underbar!

    Önskar dig en riktigt skön jul med mycket mys o klappar!
    Kram Ulrika

    ReplyDelete
  43. Vackert ljusfat, har varit och klämt på samma fat många gånger...om jag har tur så kanske det ligger i något paket från tomten i år :)
    Ha en fin kväll
    Kram Nellie

    ReplyDelete
  44. Hej tös. Hoppas alla dina öron mår bra igen,,, Ha en underbar jul och vila och njut.
    Kramar i stora lass från Jessika

    ReplyDelete
  45. Takk for julehilsen:)
    Utrolig lekker julegave til deg selv:) Den fortjener du, helt sikkert:)
    Ja, noen sier, alt var bedre før, hehe:)
    Ha en fantastisk flott jul, kos deg med samvær og god mat:)
    Juleklem fra meg:)

    ReplyDelete
  46. God jul til deg og dine også!! Kos deg i julen. SÅ fin lysestake også..koselig julestemning!

    ReplyDelete
  47. Kjempefin lysestake! En velfortjent julegave til deg selv:-)
    Ønsker deg en riktig god jul!

    Klem

    ReplyDelete
  48. Tack för julhälsningen! Vill också önska dig en riktigt mysig jul. Och - lycka till med ljusslingan!
    /Ruben

    ReplyDelete
  49. Hei kjære du! Takk for så koseleg helsing inne hos meg! Nydeleg blogg du har, og så vakker julepresang du har kjøpt deg!

    Ynskjer deg og dine ei fredfull og vakker jul!

    God klem frå Elin!

    ReplyDelete
  50. Underbar ljusstake! Tack för inlägget, första gången jag är in till dig - jättefin blogg du har! Vill önska dig en God Jul! Kram Ewa

    ReplyDelete
  51. Hei og takk for hyggelig julehilsen;)
    Det var en utrolig flott lysestake, kan ikke huske å ha sett maken! ..og hvis du har sluttet å røyke, har du sannelig vært så flink, at denne fortjente du virkelig:)..verre med meg;)
    Ha ei koselig jul!!
    Juleklem fra meg;)

    ReplyDelete
  52. Tusen takk for hyggelig julehilsen!

    Virkelig en vakker lysestake! Og velfortjent! Jeg røyker ennå, men håper 2011 vil være året jeg slutter. ;)

    Min julegave til meg selv i år er en rokokko- seksjon, som jeg skal sage i to. Får håpe kvinnen som solgte den ikke leser min blogg. :)

    Ønsker deg og dine en riktig god jul! Klem

    ReplyDelete
  53. Dear Petra, thank you for your visit. Great pictures! I wish you a merry Christmas and a happy New Year! Kram, Sandra

    ReplyDelete
  54. Vilken fin julklapp du fått av dig själv hihi...men den är du absolut värd! Skönaste julhelgen till dig och de dina!!

    ReplyDelete
  55. Heeej!
    Den ljusstaken är sååå fin, stod faktiskt så sent som igår och tittade på den inne på Nice-butiken i Örebro!
    Mm den gjorde du rätt i som gav till dig själv!
    Kallt kallt, burr ja men vilken vacker jul vi får *ler*

    Tack för din goa hälsning och jag önskar dig oxå den allra finaste julen!

    Kram kram!

    Ps, jag önskar jag var lika stark som du när det gäller giftpinnarna, hmm...Du är en strong kvinna du!

    ReplyDelete
  56. Hei, hei Petra!
    Så absolutt vel fortjent med en gave til seg selv innimellom;)
    Og du har jo vært så flink med og bli røykfri!
    Jeg sluttet og røyke i julen 2008 og det har gått veldig bra;) Nå kan jeg stå sammen med røykere og lukte (jeg liker faktisk fortsatt lukten av røyk) men jeg får ikke lyst på selv... og jeg lukter bedre og har bedre råd til små gaver til meg selv, hihi!

    Stå på! Dette klarer du fint;)

    Lysestaken var kjempekuuuul!


    Ønsker deg og dine noen flotte juledager ♥

    Klem Line

    ReplyDelete
  57. Hei Petra!
    Takk for hyggelig hilsen hos meg! Måtte jo bare se inn til din hyggelige blogg :) Så mye fin inspirasjon du har vist... og den rosa brudekjolen... sukk sukk sukk, noe av det vakreste jeg har sett!
    Vil ønske deg ei flott og avslappende jul!
    Klem
    Lise

    ReplyDelete
  58. Hej!
    En riktigt fin och mysig jul önskar jag dig med!!
    Jag har varit urdålig på att besöka alla fina bloggar den senaste tiden.... Kanske kan det bli lite bättre nu när jag är julledig!
    Som vanligt visar du så mycket fint på din blogg! En fröjd för ögat!
    Ha det gott!
    Kram Sari

    ReplyDelete
  59. Hej, tack för din tittin hos mig! Roligt att hitta nya namn, som man kan kika in hos!
    Verkligen en trevlig ljusstake, inte dussinvara direkt!
    Vi har också en gammal goding till belysning i vår gran. Den kommer från min mans föräldrahem(vi är 59+!) och funkar alltid! Och så är det så fina mässingsklämmor på, som ljusen står rakt upp i...Fint...
    Ha det gott i jul!
    Återkommer gärna hit! Verkar vara trevlig läsning!
    Lena

    ReplyDelete
  60. Hej,
    så underbart!! Vet du exakt samma julgransbelysning finns hemma hos oss i en välbevarad kartong och det är den som vi använder år efter år.... fungerar hur bra som helst ..

    God Jul hälsningar Monica

    ReplyDelete
  61. Kjempeflott gave til deg fra deg hihi.
    Har ikke glemt meg selv jeg heller.
    Riktig god jul.
    Juleklem:)

    ReplyDelete
  62. Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min:) du har en vakker blogg, liker lysestaken din godt. Ha en nydelig julefeiring!
    Hjertelig hilsen Sigfrid

    ReplyDelete
  63. Verkligt fin ljusstake du hittat! Och den är du nog väl värd också :O)
    Hoppas ni får en skön god jul i kylan!
    Kram Mia

    ReplyDelete
  64. Underbart fin ljusstake Petra!

    Önskar dig en riktigt GOD JUL!

    Kram Marie

    ReplyDelete
  65. GOD JUL. Mys tillsammans nu
    Kram Agneta

    ReplyDelete
  66. For en herlig og spennende lysestake. Har ikke sett noe lignede før! Helt enig med deg; det er det nostalgiske som teller til jul, og elles i året;o)
    Vil takke deg for all inspirasjon i året som her gått. Har sittet med begge bøkene deres i fanget mange ganger i desember og fått mange ideer til julegaver og pynt!
    Ønsker deg en GOD JUL og et flott nytt år!
    Juleklem fra Solveig

    ReplyDelete
  67. Så här dagen före dopparedagen ville jag vbara önska dig och de dina en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!
    Det var verkligen en tjusig och kul och annorlunda ljusstake - den gillas! :-)
    Susie

    ReplyDelete
  68. Önskar även dig en riktigt fröjdefull Jul!

    Kram Anita

    ReplyDelete
  69. woooooow vilken ljusstake :D vars har du köpt den ? vill också ha en sån :D helt underbart så fin den e :D

    ReplyDelete
  70. Helt underbar den där ljusstaken......
    Den är du väl värd när du varit så duktig :) :)
    Önskar dig och riktigt GOD JUL!
    Kram kram Mia

    ReplyDelete
  71. Takk for hyggelig hilsen fra deg. En nydelig stake, og en virkelig vakker blogg du har.
    Ønsker deg en riktig god jul!

    ReplyDelete
  72. Nydelig lysestaket og javisst må du ha julegav fra deg sjøl når du har vert så dyktig. Ønskar deg ei riktig fin og trivelig jul. kos deg. juleklem fra Sigfrid

    ReplyDelete
  73. Ha en skön och fridfull jul med de dina,

    GOD JUL kram VIOLA

    ReplyDelete
  74. Tusen Tack för din rara kommentar,blev så glad!!
    Jag önskar Dig och de dina en underbar JUL & ETT GOTT NYTT ÅR!!!

    Varma Kramar fr Benita

    ReplyDelete
  75. Tusen tack för påhälsningen och önskan om God Jul på min blogg. Hoppas att du och din familj får en strålande God Jul.

    ReplyDelete
  76. Hi Petra! Nice to meet you!
    Your blog is beautiful!!!
    Merry Christmas to you too!

    Eva

    ReplyDelete
  77. Hei! Flott blogg du har!

    Takk for hilsen! Det var koselig :-) God jul ønskes deg og dine!
    Klem :)

    ReplyDelete
  78. A very nice blog!
    Merry Christmas for you!
    Greats from Germany,
    Diana

    ReplyDelete
  79. God jul til deg også,Petra. Lysestaken er flott,har aldri sett maken.Klem

    ReplyDelete
  80. Petra, thank you for the music you left me on my blog. I will visit here again.

    Joyeux Noël, Merry Christmas, and
    GOD JUL kram Genie

    ReplyDelete
  81. Dear Petra,
    thank you for your visit. I love your wonderful pictures and send best wishes for you.
    Have a wonderful christmas time.
    greetings from catherin

    ReplyDelete
  82. Thank you for visit my blog. I like the tree with the angel.
    I wish you a very merry christmas with your family.

    Kram Katja

    ReplyDelete
  83. Verkligen en snygg ljusstake! Vad duktig du är som slutar röka...själv vet jag inte hur många gånger jag har försökt sluta! Det är ju verkligen jättesvårt. En riktigt God Jul önskar jag dig och din familj!

    Varma julkramar Madde

    ReplyDelete
  84. Thank you for visiting my blog. Merry Christmas to you and your family. Your blog is lovely and I will be back for many visits.
    Toni

    ReplyDelete
  85. Ljuvlig ljusstake Petra:)

    Önskar dig God Jul.
    Kram Kristina

    ReplyDelete
  86. Vacker ljusbricka.
    God Jul!
    Kram
    Hanna

    ReplyDelete
  87. Fasen så duktig du är såklart att du måste få unna dig en fin julklapp!
    Önskar dig en riktigt GOD JUL!!!
    Kram/Lena

    ReplyDelete
  88. Heja, heja till rökfriheten!
    Och självklart ska du unna dig en vacker julklapp=))

    God Jul och kram Hannis

    ReplyDelete
  89. Hei! Tusen takk for kommentar på bloggen min! Ha en riktig så fin jul!
    Klem, Cecilie

    ReplyDelete
  90. Heisann :-)
    Tusen takk for julehilsen fra deg :-) Så koselig!
    Første gangen jeg har fått hilsen fra et annen land :-)

    Ha en riktig God jul du også, og grattis med røykestopp :-)

    Juleklem fra Frøydis

    ReplyDelete
  91. Underbar ljusstake och den är du väl värd!
    Önskar dig en riktigt God Jul!
    Julkram /Bea

    ReplyDelete
  92. Vill bara kika in och önska dig och de dina en riktig God Jul.

    Julekramar i massor
    Melinda

    ReplyDelete
  93. Så flink du er, slett ikke lett å slutte med den røyken. Takker så mye for hilsen og ønsker deg og din familie en riktig god jul. Må bare si jeg storkoser meg med dine bøker...Juleklem fra meg:))

    ReplyDelete
  94. Hej Petra!

    Tittar in till dej och önskar dej
    den allra bästa julen.

    Julkramar Anette

    ReplyDelete
  95. Åh, vad du är duktig som varit rökfri så länge! Ljusstaken är sååå fin! ville bara kika förbi och önska dig en underbar jul med massor av mys med nära och kära!
    Kram Anna-Lena

    ReplyDelete
  96. Hejsan! Önskar dig och de dina en riktigt God Jul.

    kram kram Arja

    ReplyDelete
  97. Thank you very much for your kind comment... Merry Christmas to you!

    Raffaella
    http://melogranoantico.blogspot.com

    ReplyDelete
  98. Härlig julklapp till dig själv, den är du värd.
    Önskar dig en riktig ♥GOD JUL♥!
    Kram Ullis

    ReplyDelete
  99. veldig fin gave du har kjøpt til deg selv, og veldig fortjent:) Ønsker deg fine juledager♥

    ReplyDelete
  100. Hei!
    Takk for koselig kommentar :)
    GOD JUL til deg og dine også!!!
    Klem Anette ♥

    ReplyDelete
  101. Ønsker deg og dine en riktig God Jul og et Godt Nyttår!!!

    Klemmer!

    ReplyDelete
  102. Men åh! Helt underbar ljusstake! Jag önskar dig en rejält mysig och skön jul!

    Kramis Lisa

    ReplyDelete
  103. Hej Petra!

    Vill önska detsamma!

    Och njut nu i ditt nygjorda vackra hem!
    Kram E-K/noll54

    ReplyDelete
  104. En riktig god jul ønskes til deg og dine!!

    Juleklem fra Hildegunn

    ReplyDelete
  105. Vill önska dej en riiktigt GOD JUL...
    Kraamizar Git

    ReplyDelete
  106. Grattis till din rökfrihet :-) Vill oxo önska dig en varm och fröjdefull jul :-)

    Stor karm Helena /franska liljan

    ReplyDelete
  107. For en herlig julegave til deg selv.
    Her har vi hvit jul, så vakkert!
    Ønsker deg og dine en flott feiring!
    Juleklem fra Tino

    ReplyDelete
  108. Oikein ihanaa joulua teillekin!!!!

    Terkuin,
    Riikka

    ReplyDelete
  109. Hi...che meraviglia queste immagini!!
    Io vi auguro un Buon Natale ed un Felice Anno Nuovo, *Maristella*.

    ReplyDelete
  110. Hei min godeste bloggevenn!
    Så mye fint, og grattis med ny lysestake- den var knallfin! Så klart du fortjener den!
    Jeg ønsker deg og dine en strålende fin jul!
    Varme klemmer

    ReplyDelete
  111. Thanks for your nice greetings. Habe a wonderful x-mas

    Anne

    ReplyDelete
  112. Önskar dig en riktig GOD JUL

    Kramar från mig till dig

    ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra