Monday, January 10, 2011

En liten ensam bild

Hej Ni Sköna!
Tack för era underbara kommentarer om UniCums Kär- lek!
Det gläder oss båda så mycket!
Idag blir det bara en liten bild i från vårt vardagsrum.
Tänkte också höra med er om det är någon som vet lite mer om LCHF.
Jag började med detta för exakt en vecka sedan och det passa mig verkligen så bra med vad man får äta men är det vanligt att man blir såååååå trött av det eller ska jag fundera på om det är något annat?
(jo jag vet att det är överdrivet mycket med c uppsatsen men det är liksom inte stress trött jag är utan med slö trött....)
KRAM  Petra

24 comments:

  1. Hej!
    Jag och min man har ätit LCHF sedan 10/11-09 och det har revolutionerat våra liv och vår hälsa. Jag upplevde också att jag blev så trött i början så jag tror det är en reaktion på kostomläggningen, men det var övergående för mig. I början drog jag ner jättemycket på kolhydraterna, men jag har varit tvungen att lägga till lite för att få kraft eftersom jag är väldigt fysiskt aktiv här hemma. Jag har denna kost att tacka för att jag nu orkar hålla igång från morgon till kväll. Innan jag började med LCHF så orkade jag knappt någonting. Jag var väldigt sjuk och svag. Mer än 10 kg har jag gått ner fast jag inte var speciellt överviktig och detta var inte huvudorsaken till att vi började med LCHF utan just att jag var så sjuk och svag. Jag kan varmt rekommendera dig att fortsätta med kosten. Du kan också behöva modifiera fettintaget. Jag blev tvungen att dra ner på fettet för det blev inte så bra för min kropp med så mycket fett som rekommenderades. Detta verkar vara individuellt så du får prova dig fram. Om du har några frågor får du gärna höra av dig till mig på denna mailadress; gudrunledin@hotmail.com Hälsningar Gudrun

    ReplyDelete
  2. Kraften brukar komma tillbaka efter några dagar, max ett par veckor, man kommer inte att orka hårdträna under dessa dagar iallafall kan jag garantera, kraftlös är en underdrift, men sen kommer energin tillbaka med full kraft. Håll ut bara, du kommer att må sååå bra!!

    ReplyDelete
  3. Vakkert bilde og et vakkert rom, håper kreftene kommer tilbake til deg!

    Klæm

    ReplyDelete
  4. Testa Aloe Vera Petra!

    Underbart vackert rum! Vilket ljus!

    Kram Camilla

    ReplyDelete
  5. Hallå där!

    Ni har såå fint!
    va fint det var med burarna där på rad!
    Jag kan inte hjälpa dig där med tröttheten...
    Min nya diet består av att inte äta godis varje dag...;) Tänkte kilona skulle rasa av det..fniss..
    kram o lycka till med uppsatsen.
    Katarina

    ReplyDelete
  6. Har oxå börjat med det, känner igen och en viss huvudvärk, men det går över, mår bättre sen, kroppen måste ställa om sig, var det nån som sa till mig. Sen tror jag att man måste pröva sig fram, just om man tränar mycket eller så.
    Lycka till
    Jättefin bild
    Kram

    ReplyDelete
  7. Hei Petra..

    Nydelig hverdags rom! Likte kjempegodt lysfatet på bordet med en mix av forskjellig lysstaker :)))

    Jeg vet dessverre ingenting LCHF og kan ikke hjelpe deg med det. Lykke til uansett.
    Ha en kjempefin uke!
    KLemmer

    ReplyDelete
  8. You blog is very biutiful, happy 2011

    ReplyDelete
  9. Hej Petra!!
    Jättefin bild från fin rummet *ler*
    Jo jag har prövat lchf, fungerade inte på mig.. Fick massa finnar och dålig mage.. Sen e jag inte så mycke för kött.. Sen åtta månader tillbaka fick jag hjälp av min dietist då jag åt helt fel.. En pasta sallad om dagen och inget mer sen hettsåt jag vart femte dag.. Och gick upp massor.. Men nu med hjälp av dietisten äter jag vart tredje timme och tränar.. Har gått ner 14 kg... Så de är nog den bästa metod jag prövat.. Och de bästa av allt är att jag inte hetts ätit en enda gång för man har en jämn socker balans... Hoppas de hjälpte något..
    Kraaam Linda Nostalgi och rosor

    ReplyDelete
  10. Hej Petra!

    Vilken underbar bild du visar idag! Fantastisk inspiration och jag gillar din stil jättemycket.

    Jag går i funderingarna att testa LCHF, trots att det strider mot allt jag lärt mig. Jag är hälsorådgivare och har även läst medicin, och näringsfysiologiböckerna pratar ju inte direkt för att smälla i sig en massa fett. Men jag ser ju att flera av mina vänner lyckas....

    Lycka till!

    Varmkram från Linda

    ReplyDelete
  11. Fint vardagsrum ni har!

    Jag har börjat med lchf, men fick fruktansvärt smak och lukt från munnen 8/ Med tanke på jobbet där jag umgås så tätt med människor kunde jag inte fortsätta. Men bara jag drar ner på kolhydrater - fungerar utmärkt! Om du är _för_ trött å kan du ta lite kolhydrater på morgarna. De hinner förbrännas under dagen.

    Även om många säger att "omställning" pågår i organismen jag vill påstå att man ska må bra av att äta :)

    kramar

    ReplyDelete
  12. for en nydelig stue:) min smak!!

    ha en flott uke.

    klemmer fra linda

    ReplyDelete
  13. Vilket vackert vardagsrum ni har.. Jättesnyggt!!

    Har ingen erfarenhet av LCHF, men kan tänka att när du ändrar så i kosten så märks det ju någonstans och då anske som trötthet, som jag då tror försvinner..

    Kram Mia

    ReplyDelete
  14. Hej Petra.. så vacker bild du visar. Kronan är otroligt vacker hemma hos dig:)
    Jag kan en del om LCHF och övergången du känner sker innan kroppen börjar bilda ketoner (om du äter väldigt lite kolhydrater. Du kan googla på Ketoner så får du upp massor med bra information. Ju mer vatten du dricker (ca 3 liter/dag) ju lättare blir övergången men snart så får du ny energi när du kommer in i ketosfasen, då klarar man helt plötsligt av allt och blir piggare än någonsin. Nackdelen är att om man "fuskar" och äter kolhydrater igen så börjar kroppen om. Du kan prova med stickor som finns att köpa på apoteket. Bra jobbat att köra igång med ny kost när du ha massor att göra:)
    Lycka till..
    Kramar Linda

    ReplyDelete
  15. Hejsan på dej...
    Ang LCHF ,förmodligen är du trött pga att du inte intar några kolhydrater dom ger ju energi,jag testade denna metoden förra året och gick ner en hel del,den första veckan kan du känna dej både trött och likgiltig och tung i huvudet men kämpa på, så känner man sej ,du gör ju en utrensning av alla kolhydrater (sockerhöjningen)sen kände jag av en syrlig smak i munnen men den försvann med efter ett tag...GE INTE UPP....

    Lycka Till
    kram Lotta...

    ReplyDelete
  16. HejHej Petra!

    Wow vilken fantastisk bild, underbart rent och fint ljus.
    Vi är många som provat på LCHF och ja jag instämmer man blir trött men ojoj vad bra det blir. Kämpa på.

    Ha en fin kväll
    KramKram
    Lotta

    ReplyDelete
  17. Vilket vackert vardagsrum du har,sååååå fint.:)Ha en skön vecka.Karm Ulrika

    ReplyDelete
  18. hej vilket mysigt vardagsrum så fint
    Vacker takkrona
    Ha en skön vecka
    kram Tina

    ReplyDelete
  19. hejsan!
    jag heter amanda och är "lillablankas" dotter om du vet vem hon är! :)
    och jag tycker att du har en jättefin blogg!!
    kram amanda

    ReplyDelete
  20. Hejsan Goa petra.Vad fint ni har det ja bara så himla vackert.Jag har aldrig testat LCHF .Men tror det är bra.Håller tummar och tår att du får hjälp med din trötthet.Lycka till och ha det bara bäst.Sänder dej ett Gäng Varma Stora Måbra Kramar /Rita ♥

    ReplyDelete
  21. Vad fint vardagsrummet blev! Gillar det jättemycket. Kram Susanne

    ReplyDelete
  22. Ååh, var kommer speglarna ifrån, eller är det egen tillverkning?
    Jag började med LCHF dieten för en vecka sen (förutom att jag inte använder HIGH FAT) och jag blev pigg direkt. Mitt problem har varit hård migren jämt och ständigt, och att jag tänker somna vid ratten på väg till jobbet. Nu är tröttheten borta, men inte migrenen, men den har tagit annan form, så jag tänkte att det är ett övergångs fenomen. Min putande mage har blivit betydligt plattare. Det var någon som skrev om dålig andedräkt...ja , min dotter röt åt mig att "stick, du luktar i munnen exakt så som hundskiten luktar"... Då är det bara att ta sig till apoteket för munskölj...

    Trevlig fortsättning på veckan!
    Kraam!
    -Pia-

    ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra