Thursday, March 24, 2011

En blandat kompott

Hej Ni Sköna!
Nu är det bara en dag kvar, tidigt i morgon beger sig bussen och vi härliga kvinnor ut på inspirationsresa.
I går visade jag vårt första stopp hos Nina Hartman och idag tänkte jag visa lite foton från söta Gua http://hviturlakkris.blogspot.com/ vilket är resan stopp nr 2. Jag är så glad över att vi fick komma dit och fyllas av inspiration eftersom Guas butik ännu inte är riktigt färdig. Så man kan ju säga att vi på resan får gå på premiär! Söta Gua har arrangerat en "Bubbelvälkomst" för att vi kommer dit!
Gua har verkligen de där magiska fingrarna som får miljöer att fullständigt explodera av vackra känslor och stämning så jag ser verkligen fram emot att i morgon eftermiddag få kliva in i dessa miljöer.
Guas butik ligger hemma på hennes gård i husets garage. Jag vill också påminna er sötisar som ska med på resan, glöm inte era kameror!
 Hos kommer kommer vi också erbjudas möjligheten att få köpa vackra alster av fantastiska Gerda, 
http://www.idemakeriet.blogspot.com/ eller  http://www.idemakeriet.se/
Ännu en gång vill jag också påminna er om vikten av att ta med er kontanter då vi kommer att besöka endel ställe i så väl Sverige som Danmark som inte kommer att ta kort. 
Jag var dock nere på banken i går och skulle växla så att jag fick Danska pengar och till min fasa var det beställningsvaluta, vilket gjorde att danska pengarna kunde komma tidigast måndag!
Men i onödan förfärade jag mig över detta, jösses i bland tänker man ju inte längre än vad näsan räcker! Så om nu emot all förmodan någon mer än jag har blivit förskräckt över detta så vill jag lugna med att vi i köpen hamn ju kan ta ut pengar på bankomaten där!
Nu till något helt annat:
Ville bara visa reportaget igår från VF, Åh vad jag längtar tills att det blir klart!!
Och från det ena till det andra: Titta vad som damp ner i min brevlåda i går, mitt examensbevis (jag har ju självklart suddat ut mitt person nr i bildprogrammet så att ni inte vet vad gammal jag är, ler.)
Jippiiiii!!! Tack alla ni söta som stöttat mig här på bloggen under min studietid!
KRAM Petra

13 comments:

  1. Grattis grattis med pairene:)

    Og ha en riktig GOD TUR og ta maaaaaaaaaange fine bilder:)
    klemklem

    ReplyDelete
  2. Vilken härlig miljö, va underbart att få göra en resa dit och verkligen "känna" och se allt det underbara.
    Grattis till din examen och grattis till din affär/ditt café.
    Jag bor inte så långt bort, det ska bli kul att komma och se när det blir klart.
    Ha en underbar dag.
    Kram
    Jessica

    ReplyDelete
  3. Blir helt sjuk av vilja att följa med på er lilla tripp när jag ser all härliga bilder på ställen ni ska besöka. Hoppas ni får en såå trevlig resa och att många av er visar oss bilder sen får vi väl även hoppas det kommer fler liknande resor :).
    Grattis till examen, nu är du socionom även på pappret.
    Kul med erat repotage i tidningen, jag kommer i sommar ;).
    Ha de så gott nu och ta hand om varandra, kramar Ing-Britt

    ReplyDelete
  4. Grattis till din examen, det gjorde du bra. Både Nina och Gua, vilken resa detta blir, ska bli så jätteroligt och se foton när ni kommer hem. Läste reportaget i VF igår, ska bli superkul och besöka er där.
    Ha en härlig resa
    Kramar
    AnnaMaria

    ReplyDelete
  5. Grattis med eksamenspapirer Og rikig god tur på reisen. Så fantastisk morsomt det må være med en slik tur.

    Bente

    ReplyDelete
  6. Stort grattis!! Vilken lycka! & vilken avund från mig till er alla som åker på resan.. låter underbart, men tyvärr kunde jag inte haka på denna gången.. Hoppas man får se en massa inspirerande spännande bilder sen.

    Kram & Ha en fantastiskt resa!
    Tiina

    ReplyDelete
  7. Oj, vilken spännande resa ni har framför er! Jag ser fram emot bilder! Själv får jag nöja mej med trädgårdsmässan - inte illa det heller!

    Grattis till examen! Så härligt det måste kännas efter en massa slit!

    Lycka till med resan!
    Kram
    Lisa

    ReplyDelete
  8. Gratulerer med vel overstått og fullført studie!
    Å - jeg skulle så gjerne vært med på deres reise!!! For en drømmetur. Husk å ha med en bagg full av penger - her blir det nok fristelser i hopetall!

    Bon voyage:)

    Klem
    Jannicke

    ReplyDelete
  9. Stort grattis till din examen!! Jag kan inte fatta hur du har fixat det samtidigt som allt annat du gjort, du är superduktig!!

    Vilket fint reportage i tidningen, kul att butik och café Lev Vackert får uppmärksamhet redan nu=)

    Jag är så glad för i måndags fick jag reda på att jag fått en restplats på inredningsresan. Det ska bli jättekul att få följa med!!!

    Ha det gott så ses vi snart=)
    Kram,
    Regina

    ReplyDelete
  10. det ska verkligen bli kul att besöka dessa butikerna, hade nog aldrig kommit till dem om det inte vore för bussresan ;o)
    Grattis till din examen och så kul med repotaget!
    Ha en underbar torsdag!
    Kram/Lena

    ReplyDelete
  11. Stort Grattis Petra.Ja du är en fantastisk människa som har fixat skolan din familj plus allting annat fint och underbart du gör.Du är unik finns bara en som du .Hoppas du vet om det redan ♥ Underbart reportage är så himla glad över erat projekt som du nu lägger ner hela din själ i.Ja den ska bli en stor ära att besöka erat cafe/butik.Ha nu det gott och ha en kanontrevlig ,rolig resa.Bara Älskar dej goa du .Puss&Kram Rita ♥

    ReplyDelete
  12. Stort Grattis Petra ! Tycker du gör så himla mycket fint och de ä alltid lika kul o titta in hos dej. Hoppas jag snart kan komma o besöka er i affären. Hoppas det är ok att jag har länkat till dej från min blogg. Kram

    ReplyDelete
  13. Tänk om kunde åka med ;))) Ha en supertrevlig resa! Inte avundsjuk alls ;)
    kram susanne

    ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra