Monday, March 28, 2011

Hemma!

Hej Ni rara!
Hoppas att ni haft en underbar helg för det har i alla fall jag! Tillsammans med 53 härliga kvinnor i från hela Sverige har jag druckit gott, ätit gott, shoppat loss, inspirerats till MAX, dansat, skrattat och bara haft det oförskämt gott! Jo jag talar ju så klart om inredningsresan som var nu i helgen vilken jag arrangerat tillsammans med Vänerbuss. Titta gärna in deras mysiga program på deras sida för där finns endel härligt att göra http://www.vanerbuss.se/ 
Vårt första stopp var hos Nina Hartman och där åt vi gott och myste länge, dock glömde jag min kamera i bussen så jag hoppas att de andra lägger upp bilder så att ni kan se allt fint där. 
Två fina kvinnor Regina med http://vitthusmedsvartaknutar.blogspot.com/ och så Gua som vi besökte med bloggen  http://hviturlakkris.blogspot.com/
Vi skrev 2 löappar med alla bloggar som var med i bussen, tyvärr har jag inte den mest fullständiga just nu, den måste förhoppningsviss ha blivit kvar någonstans i bilen eller bussen. Har ju nämligen lovat att maila er som var med en fullständig lista på blogg deltagare, jag ska göra allt jag kan för att fixa till det!
Hos Gua lovar jag er att jag skulle kunna köpt ja allt!
 Hon hade gjort det så fint med en underbar bubbelvälkomst och mycket smått och gott att äta till den
Här har vi de härliga tjejerna Veronica www.gosigtovilt.blogspot.com , Camilla och Agnetha http://vitasmahjartan.blogspot.com/Vi var många som fotade och jag måste säga att jag blev liksom till mig av allt vackert så jag glömde verkligen att fota så mycket som jag skulle ha önskat, men som sagt det lär finnas massor av bilder runt om på olika bloggar att titta på för den som vill se.
 Underbara Yvonne www.zonterapi.net och Ingela www.inspirationivitt.blogspot.com
Vackert!
 Här följer de adresser till bloggar där jag tror att ni kan se mera från vår resa;
minvindsvaningpalandet.blogspot.com
ettvitarehem.blogspot.com
vitasmahjartan.blogspot.com
vitthusmedsvartaknutar.blogspot.com
gosigtovilt.blogspot.com 
mysigaheestrand.com
kustnara.com
nicepresenter.blogspot.com
annika-dittenochdatten.blogspot.com
vackrahemochinterior.blogspot.com
zonterapi.net
butikostergarden.blogspot.com
rosettenmedmangatassar.blogspot.com
lillahjartat-ak.blogspot.com
roomofkarma.blogspot.com
philippanicole.blogspot.com
Nu vet jag ju att det fattas ett helt gäng av fler härliga bloggar som var med men vars adresser endast finns uppskrivna på lappen som jag dessvärre ej vet vart den är för tillfället, men jag lovar att leta så gott jag kan efter den och sedan komplettera hrä, skriv gärna en kommetar om du ser att just din blogg är borta så kan jag ju föra in den snabbt. 
 Ja som ni kan se så var stämningen på topp och vi hade så trevligt!
 I dagens inlägg kommer jag bara visa stoppet hos Gua och sedan kommer resterande härligheter att visas i andra inlägg för nu måste jag skynda mig utt till den blivande Lev Vackert butiken och jobba vidare!
 Ett stort tack och en BAMSE kram till dig Gua som så öppenhjärtat tog emot oss!
Fortsättning följer!
HA en bra dag och start på den nya veckan! KRAM

15 comments:

  1. Ojojoj.... Vilken underbar resa ni har gjort.
    Gud så kul att se och uppleva allt detta underbara tillsammans med ett härligt gäng kvinnor med samma intressen.
    Fantastiskt :)
    Ha en fin dag
    Kram
    Jessica

    ReplyDelete
  2. Vilken otroligt härlig resa du ordnade.. Där hade man ju velat vara med :-) Fast jag hade väl blivit utfattig antar jag..

    Ha nu en fin dag..

    Kram Mia

    ReplyDelete
  3. Tack för en helt fantastisk resa som Camilla och jag fick delta i. Så otroligt mycket fin inspiration och så många härliga kvinnor. Jag är så full av alla intryck och alla vackra saker som jag upplevt under den här resan. Ni var fantastiska du och Ingela så fint ni ordnat allt.
    Många kramar från Camilla och Marita

    ReplyDelete
  4. Man blir alldeles salig av att se alla vackra bilder. En riktig drömresa ni gjort.

    Kram Lisa

    ReplyDelete
  5. Vi har haft det så underbart på resan...underbara tjejer på bussen..
    bra mat....underbara affärer...
    Tack än en gång...

    ReplyDelete
  6. Jag blir så glad för alla er skull att ni har haft en så himla trevlig resa.Tråkigt att jag inte kunde följa med pga av alla sjukdomar efter sprutan.Men avis blir jag för ni verka ha haft det bara så skoj och allting fint ni har fått se.Plus att träffa så många goa tjejer.Ha en underbar dag vännen.Vår kramar Rita ♥

    ReplyDelete
  7. Ni ser ut att ha haft en helt underbar resa.....ska nog kolla in på Vänerbuss hemsida. Den här resan har jag missat..men så kan det gå när man är en usel bloggare och inte koll på vad som är på g.

    Kram
    /Lotta

    ReplyDelete
  8. Ni ser helt klart ut att ha haft det skoj, dom flesta strålar som solar ;o).
    Kul att få se lite bilder.
    Kram Ing-Britt

    ReplyDelete
  9. Tack för denna underbara resa som du och Ingela ordnat! Sååå jätterolig och inspirerande. Jag blev kvar i K-d i natt då jag kom på (!) att jag skulle på en hälsoundersökning i K-d nu på morgonen, och så hade jag glömt ett "kolli" på bussen så jag tog mig en sväng till Kristinehamn också! Nu är jag dock hemma igen och är så glad över mina inköp... Hör gärna av dig om det är något ni undrar över när det gäller företagandet är bara glad om jag kan hjälpa till på något vis
    Kram
    Pia

    ReplyDelete
  10. Tack raraste Petra för en underbar resa!
    Kraaaam Agnetha

    ReplyDelete
  11. Tusen tack Petra för att du och tjejerna förgyllde mina senaste dagar, sällan får man chansen att tanka så mycket inspiration under en helg. Resan överträffade alla förväntningar! Lycka till med butiken nu! Vi ses där nästa gång!
    Kramar, Eija

    ReplyDelete
  12. Tack för en otroligt inspirerande resa!
    Vilket arbete du hade lagt ner!
    Förstår att du och Ingela har fått många bra
    ideér till er kommande butik!
    Lycka till!
    Varmaste kramen Nina

    ReplyDelete
  13. Tack så mycket för allt ert jobb med att ordna resan! Det var så härligt och jag kommer "tanka" energi och glädje från den under lång tid framåt. Lycka till med butiken och hoppas att jag får möjlighet att träffa er snart igen! Kram Nellie med whilsamtvittlantligt.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Hej gulliga tjej!
    Du är väl helt slut nu tänker jag. Tack för att du ville ordna den här resan. Jag fick massor av inspiration och hoppas att ni också fick er en hel del. Nu får vi se fram emot att ni öppnar er butik. Lycka till med att slutföra arbetet så ses vi snart.

    Kram
    annika

    ReplyDelete
  15. Tusen tack för ert engagemang, vi hade en toppenhelg jag och Erika. Så mycket härliga tjejer och all inspiration, känns jätte fint och ni bjöd verkligen på Er själva.

    Önskar er verkligen lycka till med butiken! Kan jag hjälpa till med något så tveka inte att höra av er. Det brukar vara mycket man funderar över så där i början innan man har hunnit sätta sig in i allt.

    En jätte kram till dig från Helen och Erika

    ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra