Wednesday, March 30, 2011

Honning og Flora, del 1

 Hej Hopp!
Hoppas att ni har det gott. Vill visa lite fler bilder från inredningsresan. 
Här har vi alltså kommit fram till resans sista mål, Honning og flora, http://www.honningogflora.dk/
Där tog jag så många bilder att jag får dela in det i två inlägg här på bloggen.
 Den underbara livsstilsbutiken drivs av dottern Rikke och modern Birgitte. Det verkar vara ett ganska vanligt och trevligt koncept för liknande butiker att det är familjen som har den som ett gemensamt skötebarn. 
 I butiken finnes du gammalt, nytt och vackra blommor. Jag säger bara jösses vilka blomsterkonstnärer de är mor och dotter.
 Vackra och inspirerande miljöer, ja så var hela butiken uppbyggd och man kunde inte annat än att bara mysa och insupa alla inspiration. 
 Vi var i butiken i ca 3 timmar och jag lovar att jag nog skulle kunna varit där hela dagen och trippat runt, fikat och suttit i den vackra trädgården.
 De hade också bakar och bjöd oss på lite gott
 HUsdjur hade de också, ja inte vanliga katter nej, hrä fanns fem påfåglar som lullade runt på taken och i trädgården.
 JA ni kan ju bara föreställa er hur det ser ut på sommaren här!
 Allt gick att köpa!
 En av påfåglarna som nyfiket följde efter oss och tittade in vad vi shoppade.
 Fortsättning följer!
Kram Petra
Ps. ett litet medelande till er som vill vara med i Lev Vackert butikens VIP lista: maila levvackert@gmail.com OBS maila denna adress endast om du vill vara med på VIP listan, har di eventuella andra frågor om butiken, våra böcker eller liknande maila vitromantik@gmail.com Ds

15 comments:

 1. Godmorgon Petra.
  Härligt att scrolla genom alla inspirerande bilder från resan, wow, vilka underbara ställen ni besökt!!! Honning o Flora ser ut som ett ställe att strosa runt på i timmar! Otroligt mycket fint, vacker miljö både ute och inne! Härligt att det kommer del 2 därifrån:)
  Önskar dej en fin dag!
  Kram Cilla

  ReplyDelete
 2. Jadu vännen detta var nog trots allt resans höjdpunkt, alla butiker vi besökt har varit drömmar men denna var nåt helt outstanding, vill så gärna åka tillbaka dit när det är sommar också ;o)
  Ha en riktigt härlig onsdag!
  Kram/Lena

  ReplyDelete
 3. Hejsan Petra!
  Detta ser t att vara den butik jag hade gillat allre mest. Måste nog ta och styra mot den i sommar när vi ska till köpenhamn.
  Så mycke härliga bilder fyllda av saker man blir smått förälskad i. Och vad härligt med alla påfåglar som strosade runt...måste bara besöka den butiken nån gång. Väntar med spänning på del två ;).
  Ha en bra dag, kram Ing-Britt

  ReplyDelete
 4. Vilken underbar resa :)
  Fantastiskt vackra bilder, det måste ha varit som att vara himlen :)
  ha en fin dag.
  Kram
  Jessica

  ReplyDelete
 5. Måste ha varit en helt fantastisk resa och honning & flora skulle jag vilja besöka nån gång. skulle kunna tillbringa hur många timmar som helst där. Underbart place :)
  Kram Maria

  ReplyDelete
 6. Honning og Flora var ett helt fantastiskt ställe, så mycket fint och som du säger...vilket utflyktsmål på sommaren och när även trädgården är fylld med blommor och växter.

  Kraaaaam,
  Regina

  ReplyDelete
 7. hej
  vad roligt att få följa er resa med dina fina bilder...verkligen roligt och inspirerande
  kram pia

  ReplyDelete
 8. Herregud säger jag bara vilket ställe. min vännina har ju prata om detta ställe! men att det var så mycket vackert. Ser fram imot att få se resterande av bilderna.Förstår att du kunnat gå där hur länge som helst.Dit vill jag ju bara åka till.
  Kramiz Mia

  ReplyDelete
 9. Att det finns så underbara ställen, man blir helt betagen. Tack för fina bilder.
  Kram Lisa

  ReplyDelete
 10. Ja det var helt underbart där.Har precis förberett mitt nästa inlägg och det är också från Honning og flora. Det blev många foton här och det kanske beror på att det var lite större yta att sprida ut oss på och bättre ljusförhållanden än på de andra ställena. Kul att se dina bilder också.
  Ska definitivt återvända till alla ställen vi har varit på.
  Kram goa du.
  annika

  ReplyDelete
 11. Åh, vilka härliga bilder och vad kul ni verkar ha haft det!!!

  Kram Ida

  ReplyDelete
 12. WoW vilken fin butik det ser ut som så vackra blommor och påfåglarna var ju häftiga! Ni verkar ha haft en underbar tripp! Kram Annica.

  ReplyDelete
 13. Hej Petra!
  Tack för en fantastisk resa. Vi har haft det såå bra. Du bjöd på många goa skratt. En störtskön reseledare! Kul med många bilder från alla underbara ställen. Kanon, eftersom jag bara hade amerikansk laddare till min döda kamera. Den gick ju sådär att ladda... He he...
  Kram på dig!

  ReplyDelete
 14. Åååå jag tittar scrollar tittar och scrollar.Bara så himla mycket fint.Ååååå vilken underbar resa du har fixat med .Ha det gott goa Petra.Kram Rita ♥

  ReplyDelete
 15. Hej! Kommer till Er butik och loppis för att tita (och förhoppningsvis handla) den 2 juli.

  Mvh från Åmål

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra