Monday, May 02, 2011

Mera Butik!

 Hej Ni Rara!
Ja det duggar inte tätt med inlägg eller kommentarer från min sida. 
Varenda ledig sekund tillbringas i Lev Vackert huset och aldrig ens i min vildaste fantasi skulle ens kunnat föreställa mig vilket jobb det var att bygga upp en butik! 
Men ack så skoj det är är, längtar så tills det att vi slår upp dörrarna och den tio åratals gamla drömmen äntligen slår in. Men det har varit ett stort och långt arbete att komma hit där jag och Ingela är idag och jösses jag blir alldeles glad, pirrig och nervös när jag tänker på att det vi kämpat så hårt och länge för snart är ett faktum! JIIIPPIIII. 
Hur som haver blir bloggen lite lidande av detta men jag antar att ni har överseende med detta, ler.  
De flesta leveranserna har kommit men vi väntar ännu på en del större möbler och jag hoppas sååå att de kommer i morgon eller helst i går! Vi behöver liksom dem nu för att kunna ställa i ordning det sista. 
Idag kom dock en himla massa mumsigt! Bland annat flera olika sorter av Ninas underbara skorpor!
Eller för att vara exakt så är det ju egentligen Nina och Ullas skorpor... Det hela började nämligen med att de två rara kvinnorna började att i Ullas kök baka underbara skorpor och i dag finns skorporna i hela Sverige! Häftigt va!! Iden med Ninas skorpor är att de bakas på endast naturliga råvaror, grundreceptet på deras mumsiga skorpor kommer i från Ullas mormor Emma.
Skorporna är super goda och jag rekommenderar dem verkligen, särskilt den med Västerbotten ost, muuummmsssssssssssssss!
Annat mumsigt håller vi på att förbereda och planera inför vårt cafe som ska ligga i Lev Vackert huset, Cafe Två Tanter. Det är med andra ord full rulle och jag hoppas såååå att ni alla kan komma till oss när vi har öppnat, än så länge törs vi ju inte säga ett datum eftersom det finns så många faktorer som påverkar öppningen som inte vi kan styra över. Men vi håller våra tummar för att vi ska kunna öppna under mitten av Maj. KRRRAMMMMM Petra
psttt du missar väl inte www.levvackert.blogspot.com 

7 comments:

 1. ÅÅ det är så underbart vackert. JAG ÄR SÅ glad för er skull. Det här kommer att bli Sveriges snyggaste butik! KRAM

  ReplyDelete
 2. Super fint Kram Sofia

  ReplyDelete
 3. Åh vad kul det ska bli att få komma och häsla på!
  Ha en riktigt härlig tisdag!
  Kram/Lena

  ReplyDelete
 4. Herregud så mycket fint så inspirerande!!!!

  Må så gott
  kram Tina

  ReplyDelete
 5. Jisses vilka inspirerande bilder!!! Vi är nog många som längtar lika mycket som ni efter att butiken ska öppna snart=)

  Ha det gott!
  Kram,
  Regina

  ReplyDelete
 6. Underbart, härligt , vackert och man vill bara börja shoppa och se allt fint...

  Kram Lisa

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra