Thursday, June 23, 2011

Bildproblemet är löst!

 Hej Ni Fina!
Nu fungerade det fint med bildinlägg igen! Skönt, jag ogillar verkligen tekniska problem.
Idag har jag varit och handlat och dolat inför helgen men jag har också varit och "hållit" "föredrag/presentation" av resan till att bli egenföretagare. Tänk att det är alltid lika nyttigt att höra sig själv och andra berätta om vägen till ett eget företag. Man blir så påmind om lärdomar, känslor och styrkan i sin egen dröm och sitt eget hopp. För mig och Ingela var det ju verkligen ingen dans på rosor och då vi precis i början av vårt första företagande blev lurade på så ofantliga pengar så kändes det ju nästan omöjligt att  så småning om nå drömmen om en livsstilsbutik. 
Men nu idag efter den tid som gått (sedan den j*vla killen i stockholm lurade oss och äventyrade allt vi hade) efter vi blev bedragna så känns det som om det var dyra men värdefulla lär pengar. Låter knäppt jag vet men jag tror att han får igen sitt ändå ( vi kunde ju aldrig anmäla honom då han var så pass duktig på sitt bedrägeri att en toppadvokat avrådde oss... jopp det svider ändå ibland). Nu nog om detta nu ville jag bara titta in och säga att bloggandet för min del verkar funka igen och jag hoppas att det fungerar för er alla andra som hört av sig om blogspots bekymmer, här gav det sig själv. 
KKKRRRRAAAMMM Petra

4 comments:

 1. Visst är det tråkigt när det strular, men tur att det har löst sig för dig oxå, för du har fina bilder att visa. Trevlig midsommar. Kram Johanna

  ReplyDelete
 2. Japp...här löste det sej oxå...men irriterande e de när de strular sådär...:(
  Ha en härlig midsommar...:))
  Kraamizar Git

  ReplyDelete
 3. Och vilka härliga bilder sen då!!

  jag har haft problem med bildupplägg ett tag också och då sa sonen att google crome och blogger inte passar ihop..kanske var det det som strulade även för dig?!

  Jag önskar dig en ljuvlig Midsommarafton goaste bloggisvän!!

  Kramis Sanne!!

  ReplyDelete
 4. Trist när det ska strula så.
  Men jag önskar dig en riktigt skön och fin midsommar :)
  Kram Maria

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra