Wednesday, July 13, 2011

Mera vackra sjalar och annat fint i butiken!

 Hej Ni Fina!
Tack för alla vänliga ord om skåpet som jag byggt.
Många har mailat och fråga mer om detaljerna. Jag hoppa jag kan hinna med att visa er mer men för att beskriva det snabbt vilket också funkar då det är busenkelt, Jag har mätt dörren och sedan skruvat i hop en ram av brädor som då fick samma mått som dörrens ytterkanter.
Därefter har jag mätt hur långt det blev emellan ramens två långsidor och sedan sågat ut så långa brädor för att göra hyllplan av dem. När jag gjorde det så satt jag dem i ramen och skruvade från utsidan av rammen fast hyllplanen. Själva ramen satte jag sedan upp på väggen med hjälp av vinkeljärn(eller vad det heter...) Jag kunde använda 4 sådana och vanliga skruv men det är ju för att jag har träväggar, det är säkert annat med annnan typ av vägg. Sisst men inte minst fick dörren gångjärn och sedan skruvades dörren upp i ramen, vopps så var det klart! Eftersom jag bara skulle ha dvd och cd skivor i skåpet så behövde jag bara se till att ha en bräda som var mer än 13 cm djup och  därför vart det hela kanske så enkelt. Hoppas den röriga beskrivningen hjälpte någon av er.
Nu till något annat- Jag vill bara berätta att det nu finns vackra sjalar och annat fint från märket Love Forever i butiken
 Denna så snygga och trendiga puncho är också en nyhet nu när sommarkvällarna börjar svalna allt eftersom. Se även den snygga tunikan här under som dock "bara" finns i rosa, men den är sååå fin! 
Välkomna! KRAM  Petra

4 comments:

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra