Sunday, August 21, 2011

Glad

 Hej Ni Rara!
Vet att jag sagt det förr men jag får dåligt samvete om jag inte påminner om det. Jag är sååå glad över era mail och kommentarer men hinner tyvärr inte med att svara på dem, hoppas ni inte tar illa upp för det är inte mitt syfte. Det är som jag antar att det är för de allra flesta av oss så att man hinner liksom inte med allt det där som man vill för hur man än vrider och vänder så har dygnet bara 24 timmar. 
Hur som, idag var min vågdag (med viktväktarna, jag kör online versionen) och jag måste säga att jag trodde nog att inget hänt så det var inte direkt att jag skuttade upp på vågen. Nä tog min numera sedvanliga frukost a`havregrynsgröt och bär (4 propoints...). 
 ...påvägen till vågen passerar jag hallen där jag hängt ett av alla mina mål, en snygg skin jacka som jag köpte för några år sedan. Den kan jag visserligen ha om jag har en tunn tröja under och om jag inte behöver stänga den (det är nämligen mission impossible...).
Ställde mig på vägen och jag har tappat 1,5 kilo till, JIPPIII!! Nu du jackan here I come! Ja inte än men snart, ler. Jag har fler sådana kläder som jag har som olika slags delmål i min viktminsknings motivation. 
För visst är det vackert och ett skojigt inslag att i hemmet kunna pynta med vackra kläder men det vore ju faktiskt rätt trevligt att kunna använda dem också....ler.
Nä nu nog om vikt, lovar att nästa inlägg inte ska domineras av detta.
Vill dock påminna er om söndagen den 25/9 kl 12.00 till 17.30 då det är dags för Lev Vackert Butikens Loppis/hantverkardag igen. Vi har fått många som vill vara med men vi vill ju så klart att vi ska vara ännu fler. Tänk er, det skulle kunna bli som en liten marknad hihihi. Vill du vara med och sälja dina hantverk eller sälja av sådant som du tröttnat på eller inte har plats för så kostar det endast 200:- att stå utanför oss den dagen. Då står vi så klart för all marknadsföring och annonsering i tidningar. 
Betalar gör du på plats, anmäler dig gör du till vitromantik@gmail.com och bord eller dylikt det tar du med själv. KRRAMMMM

6 comments:

 1. Grattis till viktminskningen! Bra jobbat!!
  Vad sugen jag blir att komma och ha ett bord utanför er... har både lite loppisgrejer och saker jag tillverkat själv... hmmmmm....tål att fundera på.
  Ha en toppendag! Kram, Marita

  ReplyDelete
 2. On the right track!
  Grattis till viktnedgang. Borde väl oxå gå den vägen, blit viktklubben (vektklubb i norge) för min del! Funkat förr, eller har det egentligen det eftersom jag gått upp allt igen...ja, ja...ner ska jag!!
  Flotters bilder du har med kläderna.

  Klem Anna

  ReplyDelete
 3. Ser du! Det går!!
  Det är normalt att det inte går så fort ibland!
  Men ge inte upp!!
  Jackan som en etappseger, är superbra!!
  Hade oxå etappmål, när jag började! hihi

  Härliga bilder!
  Kram Tina

  ReplyDelete
 4. Åhh hoppas någon mer loppis fantast ska åka från Stockholm, så jag kan få komma till er loppis- men bara för att shoppa;) Underbara bilder som alltid att kika på här. och bra jobbat med din viktnedgång. Hejja dig. Kram Johanna

  ReplyDelete
 5. Åh vilken fin väska du visar idag..den vänstra på bilden..var finns den att inhandla?
  Kram Monica

  ReplyDelete
 6. GRATTIS ;0)
  Vännen...
  i morgon ska jag åxå börja
  Fniss..Får äta upp allt som finns i huset i kväll.Ska göra som du hänga fram de jag VILL HA på mig.
  Önskar dig en härlig vecka
  Kramisar
  Sus

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra