Wednesday, September 21, 2011

PST....

........GLÖM INTE DEN STORA LOPPIS/HANTVERKSMARKNADEN SOM JAG OCH INGELA HÅLLER UTANFÖR VÅR LEV VACKERT BUTIK SÖNDAGEN DEN 25/9 KL 12.00 - 17.30 DET KOMMER ATT FINNAS SÅ  MYCKET FINT OCH BRA FYND DÄR, ALLTIFRÅN VACKERT HANTVERK TILL TRADITIONELLT LOPPIS, KLÄDER OCH ANNAT SMÅTT OCH GOTT-   DET ÄR MÅÅÅÅNGA UTSTÄLLARE SÅ KOM OAVSETT VÄDER VET JA!
CAFE' TVÅ TANTER OCH BUTIKEN ÄR BEREDDA PÅ EN SUCCE' REPRIS 
FRÅN DEN LOPPIS/HANTVERKSDAGEN VI HADE NU UNDER DENNA SOMMAR.
VÄLKOMNA KÄRA NI !
GARNISONSVÄGEN 1 
(VI HAR FÖRSTÅTT ATT MÅNGA GPS INTE TAR ADRESSEN, 
MEN ÅK MOT SKRÄGÅRDEN, SEDAN ÄR DET ALLTSÅ VID DET FÖRSTA FYRVÄGSSTOPPET EFTER KYRKOGÅRDEN OCH EFTER TENNISBANNAN. (MITT EMOT DEN NYA HERRGÅRDSKAMPINGEN).
 Ja, här är ju inte huset färdigmålat men ni kanske får ett hm. Sedan sitter det en jätte stor skylt på gaveln av huset som inte går att missa. 

VÄLKOMNA! 

3 comments:

  1. Ser fram emot söndagen!! Mycket saker som hänger löst här hemma och en hel del har redan hamnat i kartonger. Flera fina grejor står även i garaget och får ett uppfräschande nytt vitt lager med målarfärg. Fullt upp med andra ord. Ska bli skoj, var ju så trevligt sist! Kommer ha med mitt vita tält igen så att vi motar bort vädergudarna.

    ReplyDelete
  2. men åh, var hos er i somras och det var så kul. Men det är marten hemma i Säffle då.. Men det kanske blir mer gånger !! Kramar

    ReplyDelete
  3. Åh om jag kunde komma så hade jag köpt allt som visas på bilden, såvida det var till salu ;)

    ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra