Tuesday, December 06, 2011

inför helgen

Hej!
Åh vad det har varit en härlig tid med julmarknader, bloggare, kunder, inköp, bakat och pysslat. Tack alla som finns runt om kring oss och sprider energi och glädje, hoppas vi  och våra fina hantverkare med våra julmarknader kan ge er lite åter. För nu på lördag och söndag är det dags igen!
(förra årets julbord hemma)
Då kan du komma och träffa och julhandla av följande:
Lördag 10/12:
Ingergerd Pettersson med hemstöpta ljus, Nilla Appelberg med keramik, Fotograferas av vår duktig fotograf John Person (passa på och ta bilder på plats o få dem innan jul eller boka in student och bröllopsfotograferingar), Anki i min lilla värld med det vackraste av det vackraste se på http://ankislillavarld.blogspot.com/, Lina Brunzell med scrapbooking, Butik Mazzarin med allt för pyssel och knåp, Susanne med romantiska vita ting med blommor och annat sött, Rosenälvorna http://rosenalvor.blogspot.com/, Sus och Maria med egentillverkad matkonst, Cissi och Maritha med kransar och betong, Pernilla Larsson med eleganta smycken, Gun med saft, sylt och glögg, Jonas Grund med fårskin, Sofie med vackra och annorlunda smycken.
söndag 11/12
Alla från dagen innan förutom, Gun med saft, sylt och glögg, inte heller Fotografen John finns där heller, lika så Susanne med romantiska vita ting med blommor och annat sött som ersatts av Johanna och hennes syster som kommer med små möbler renoverade i gammal stil, linne kläder och annat fint, Du hittar också förra helgens In White 4 you och även Elin Jibbefors med make och medeltida smycken sist men inte minst finns också en gymnasietjej med egengjorda tvålar!
Kram Petra

3 comments:

  1. Du har det bara sååå vackert Petra!!!!! Lycka till med allt 💝

    ReplyDelete
  2. Åhhh vilket härligt julbord : ) kram Sofia /sofiabakar

    ReplyDelete
  3. I just stumbled upon your blog. Your photos are beautiful and I like your style so I’ll be here for a while :).

    ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra