Monday, April 23, 2012

Lite Danmarksinköp

 Hej Ni Härliga!
Vill bara titta in och visa upp lite mer av mina Danmarksfynd. Denna fina gamla box/låda från butik "Röde Laden" köpte för att förvara min tofflor. 
 Perfekt, då vet man vart man har dem!
 Jag vet inte vad den egentligen är ämnad att förvara, för tofflor är det nog inte men hur som så var den ju fin eller hur!
 På butik "Stil og Stemning" så köpte jag denna gamla spegel som är så där vackert sliten som bara gamla speglar kan bli. 
 Snygg va! Så avrundar vi detta korta inlägg med en liten butiksbild.
KRAM Petra

4 comments:

 1. Urfin "låda"! Kan den ha använts till kol/koks/aska kanske? Har sett liknande i England. Är sugen att komma till bloggträffen men får inte ihop det med ett annat åtagande fn. Fortsätter att försöka flytta på det andra så kanske jag kommer. Ska kolla med damerna i Tibro också! Har även funderat på hantverksdagen, känns ju lite som tradition numera ju :)! Måste dock kolla om jag har något att komma med efter Hjo-loppisen den 5/5 först. Finns det plats kvar?

  ReplyDelete
 2. Tror oxå att det är en gammal kollåda.. :)
  Spegeln är såååå fin!!


  Kram Tina

  ReplyDelete
 3. Vilken fin låda du har köpt, perfekt för förvaring av tofflor. Vilken vacker butik! Kram Frida

  ReplyDelete
 4. Ååå vilka fina saker du köpt !
  Låddan var ju helt underbar !
  Hoppas allt är bra !
  Kraam/Lotta

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra