Monday, October 22, 2012

Fru Rosa Flyttar In

Hej Ni Goa!
Just nu är min make med min son för att operera in nya rör i hans öron. Jag är inte med därför att jag är allt för blödig! Vill ju inte ge honom någon fobi eller så. Men ni som varit med när era barn ska sövas eller väntat på uppvaket vet säkert vad jag talar om. Så därför försöker jag sysselsätta mig med alla möjliga saker som leder tankarna på annat. Det är ju ingen svår eller allvarlig operation men ja, man är ju som man är med sina barn! Men nu nog om det för jag tänkte blogga för att få tankarna att skingra sig... Och för att jag inte hinner med min blogg så som jag vill...
(Första bilden: Världens godaste parfym för övrigt!)
 Här har det för en tid sedan börjat flytta in en nya färg, Så färgen vitt börjar få lite sällskap med fru rosa. Mysigt blir det (men jag överger nog aldrig ((men man ska ju aldrig säga aldrig...)) färgen vit som favorit färg i hemmet). 
 Men som ni ser på mina halv taskiga bilder (börjar bli svårt fotoljus nu) så smyger sig Rosa in lite här och var.
I badrummet har färgen rosa i och för sig varit med rätt länge nu för av någon konstig anledning så drars jag ofta till hygien artiklar och badlyx som innehåller just ros och liknande.


 Svart är också en färg som faktiskt också klivit över tröskeln allt mer, jag älskar ju som bekant kontraster, rått möter romantik, hårt möter mjukt, svart möter vitt, trä möter zink... ja ni hajar.
 Märker dock att detta inte var rätt sysselsättning just nu för att skingra tankarna. Men som vår Arnold säger: I will be back!
Kram Petra

4 comments:

 1. Så fint jag har också fått dille på rosa fast i vardagsrummet hihi. Kram sussi

  ReplyDelete
 2. God morgon Petra !

  Så är kan det vara. Fast det är inget alvarligt så är det inget lätt.
  Hemskt just när man måste släppa allt och bara gå.
  Jag har varit tvungen att göra dt npn gång nu och då blir man ledsen....


  Hoppas att allt går bra !

  Många fina och härliga bilder ! :)
  Tacknför inspirationen .

  Ha en fin vecka ! Kramar Sirpa

  ReplyDelete
 3. Vilket fint badrumsskåp. Där måste du trivas, att ligga i badkaret och bara insupa ögongodiset ;) Lycka till med lillgrabben.
  /mia

  ReplyDelete
 4. Hallo:)
  Flotte bilder! Og for en nydelig seng!! Inspirerende:)!!
  Ha en flott dag!
  Klem Tone-C

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra