Sunday, February 24, 2013

Härlig var helgen!

 Hejsan Hoppsan!
Har ni alla haft en go helg? Hoppas det, för det har jag! 
Vet ni vad, vi bokade något vld efterlängtat. En resa till Jamaica!! Nu är det ju ett tag kvar tills det att vi ska åka men så gött och så härligt med lite nya kulturella influenser! I Love it!
Tänk att man där kan få simma med delfinerna! Det är något som vi definitiv ska göra! 
 Vet ni vad jag mer gjort då? Jo, efter mycket betänkande och vånda så klart så har jag sålt min del av Lev Vackert butiken till Ingela. Jag kände att det var dags för mig att segla vidare nu, men för er alla som inte varit i butiken ännu, så har jag bara ett ord: Åk dit det är så vackert och kommer självklart  fortsätta vara!
 Så vad ska jag göra nu?
Jo. drömmarna är många så jag hoppas att jag kan bestämma mig för att sikta på en av dem. 
Ler. Det finns ju så mycket man (i alla fall jag, ler, vill göra i livet: Hur ska man hinna GAH!!!) 
 Hur som så håller jag på att planera inför inredningsredan vilken tyvärr Ingela inte kan följa med och guida nu, det blir lite väl tight för henne. 
För er som har missat den så säger jag bara; HALLÅ!! I år har vi hittat extra fina guldställen, det får ni bara INTE MISSA! Gå in på Vänerbuss hemsida och boka er direkt vet ja! Tänkte skriva lite mer om det i (troligen nästa inlägg) men det går att läsa mer på Vänerbuss hemsida också:
http://www.vanerbuss.se/index.php?option=com_travelmanagerci&view=destination&layout=default&destination_id=125

 Dagens drömmande bilder kommer från mina inspirationsmappar, så källorna är tyvärr okända. 
Vet ni vilka källor det är så hojta gärna till i kommentarsfälet. 
 För er som är som mig och gillar att se inspirationsbilder så vill jag självklart uppmärksamma er på att jag har instagram, så sök upp mig: romantiskahem
KRAM/ Petra E

6 comments:

 1. Hej! Att kunna ser frammemot en sån resa låter härligt! Vad än du bestämmer dig att göra så önskar jag dig lycka till! Inspirations bilder är så roliga att titta på! Fin bild på slutet:) Önskar dig en trevlig början på veckan!
  Kram Sirpa

  ReplyDelete
 2. Å vad härligt med en sån resa, skulle vilja göra det nån gång jag med. Fina bilder du visar ha en bra dag kram Jessica

  ReplyDelete
 3. Hej vännen
  Man ska följa sitt hjärta & blicka framåt
  Man lever ju bara en gång...
  & som du skriver Hur ska man hinna ALLT...
  Önskar dig all lycka med vad du nu ska hitta på.
  Vi ses på inredningsresan " Boutique Nytt & Nött"
  Håller på & planera för er ankomst
  Kramisar
  Sus

  ReplyDelete
 4. Ibland måste man våga ta språnget, du
  kommer helt säkert jobba med något
  roligt snart. Stort lycka till
  Kramar
  AnnaMaria

  ReplyDelete
 5. Har du tagit beslutet att segla vidare???är det inte så att ni var överens om att Ingela skulle sköta butiken själv!!!!!

  ReplyDelete
 6. Hej Du Anonyme!
  Du verkar tro dig själv känna mig väldigt väl, och du verkar tycka vld MKT om mitt liv och saker som sker i mitt liv. Jag avtackar mig gärna dina otrevliga tyckande.
  Jag utgår ifrån att du är samma person som skrivit under andra inlägg hos mig (med tanke på tiden för de publicerade kommentarerna), så har du fler frågor eller påståenden är du välkommen att höra av dig till mig per telefon istället, om du törs. Eftersom du hittat hit så kan du säkert hitta mitt nr (vilket jag nog redan tror att du har)

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra