Tuesday, April 02, 2013

I do I do I do.....

Hej Alla Sköna Bönor! 
Nu blir det ytterligare ett inspirationsinlägg för alla som går i bröllopstankar. 
Ja, även för oss andra också. Hur som så kommer inte bara bruden som bilden nedan visar utan det kommer även annan bröllops inspiration. Men erkänn att det var en sätt ide att låta en av näbbarna gå med en vacker skylt innan!
Kanske har du redan gift dig eller/och ska gå på bröllop.
Här nedan ser du exempelvis ett vackert sätt om du är gäst på ett tjusigt bröllop.
Visst är det vackert när det ska kastas ris över brudparet men det är enligt mig än vackrare när man istället blåser bubblor! En smaksak förstås. 
 Vacker sko va!! Jag skulle dock inte chansa på att jag skulle kunna gå hela vägen fram till altaret i dessa... Och jag lovar att om någon som känner mig väl nu läser detta säkert skulle skratta ganska mycket om de föreställde sig mig gå fram till min gubbe i dessa. 

 Jag gillar ju att skriva om bröllop och gärna att inspirera inom ämnet. Ni som läst mina andra bröllops inlägg har säkert förstått och läst att jag tycker om när man lagt till lite extra på detaljerna. 
Se här så sött man gjort välkomstdrinken för de små!
Jag tycker visserligen att bara man har lagt ner sig lite extra på välkomstdrinken så gör det liksom redan pricken över i:et när det sedan gäller dryckes menyn 
 Bröllopstårtor finns i all oändlighet och jag tycker nog att de som inte är så fullt klassiska är de som är de vackraste! 

Eller varför inte ha något annat roligt och hoppa tårtan...
 Vart ska bröllopsfesten vara? Min dröm hade varit att man kunnat sitta ute som här, men då vi gifte oss i september och vi var väldigt många så hade det tyvärr blivit för osäkert med vädret och för dyrt för oss att arrangera...
Titta så ljuvligt när mörkret fallit och ljusen tänts! Romantik eller vad??
Can you feel the love tonight??? 
 Men som sagt, det är detaljerna som gör det, ler. 
 Vackert till tärnorna! 
 Om du gillar bakelse stillen, jag tycker den är super sött men jag tycker att det är ytterst få som passar i den, själv så föredrar jag mer enkla bröllops kläningar. Men ska det vara så ska det! 
Ja, det var allt om bröllop denna gång. Men jag skriver säkert mer om ämnet, titta gärna i mina labels under bröllop om du vill se mer. Bilderna har jag samlat på mig i en mapp på datorn och har tyvärr inga källor. Men kan du dem så ange dem gärna i kommentarsfältet så att alla kan hitta mer info o fler bilder. 
KRAM/ Petra E

2 comments:

 1. Herregud va tjusiga bilder!!!
  Här blir det inget bröllop, hihi....gifta oss skulle vi gjort för många år sen...men man ska aldrig säga aldrig, hihi....
  Kram bia

  ReplyDelete
 2. hej petra. jag är gift sedan....stockholm brann :) men alla dina fina bilder gör mig nästan sugen igen ;) Vilka fina "plåtägg" du har i förra inlägget.
  /mia

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra