Thursday, August 22, 2013

Del ett av mitt Dressing Room

Hejsan!
Här hemma är det fortfarande ett kreativt kaos… (förskönat ord för total röra, ler). 
Men tapeterna till dressning roomet har kommit på plats. 
Olikt mig? Ja, det är verkligen inga Petra tapeter egentligen men jag tycker lite annorlunda när det gäller just dressing room. Jag tycker att det ska sticka ut och att man när man öppnar dörren dit ska slås av skillnaden. Jag tycker också att ett dressing room får vara ljuvt, romantiskt och tillgränsen på för mycket. Gärna med lite pampiga inslag och mycket ögongodis. Tänkte att jag skulle visa er ett litet hörn av rummet. Ditt min nya och självklara Jolly France fått flyttat in. 
 Jolly France har jag så klart införskaffat mig som en liten hyllning till rummet (kommer att bli endel sådana ett litet tag nu, ler). Hon väntade så fint hos mig i Charlottas butik Tusent interior och design, där fanns massor av fint som kunde fått flytta hem men nu fick det bli Jolly. Charlotta är så hygglig att hon ville gärna ge alla mina läsare en liten gåva, nämligen 15% på Jolly France om du under den närmsta tiden handlar på faktura i hennes webbutik Tusent.se och då på faktura. Detta för att du då ska ange romantiskahem i meddelanderutan när du slutför ditt köp.  
Där kan du också köpa lika läckra industristolar, About France G, som mig, fniss. Eller varför inte som jag just nu är sugen på, blanda upp dem med en sommrig turkos stol, Kitchen CT… så snyggt. 
 Men det får vänta för jag är inte helt hundra på hur jag ska göra här hemma, är väldigt sugen på att slänga in en massa koppar och guld istället. Ler. Men i mitt dressing room, där kommer det att andas solsken året om! 
 Ha en ljuvlig dag!
KRAM Petra E

3 comments:

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra