Wednesday, August 28, 2013

Höst Stileben

God Morgon Alla Härliga Själar!
Allt väl? Hoppas det i vart fall.
Själv är det bara fint, lite mycket nu bara med festligheter som står på tur men det är ju bara skoj så det går knappast klaga över. Dock blir det lite mindre pysslat här hemma då… ja och min viktnedgång blir lite lidande… men så länge det inte går upp så får det funka. Ett litet höst arr har jag hunnit med ute på bordet ändå. Ett väldigt enkelt och anspråkslöst men det är oftast det som jag tycker är vackrast.
 Ett fat, en balja, en kruka, några dekorationskulor och så några blommor… ja det är allt som räcker ibland. Ja, nu hade jag väl tänkt att så småningom sätta en blomma i baljan men jag tycker att ett vattenblänk fick räcka just nu. 
 Ja, nu är det bara alla andra ställen kvar… men det är ju också det som är lite av charmen med en blogg. Man fotar ju bara det man vill och visar bara upp det man vill. Underbar liten fantasi bubbla att bo i här ute på nätet hihi. Nä, nu är det dags för mig att städa lite eftersom jag tänkt att bjuda lite nära och kära på kvällsmat här hemma i kväll. 
KRAM Petra E

4 comments:

 1. Så utrolig vakkert stileben du har har laget!!
  Nydelig med det grå mot Hortensia:)
  De kulene var bare lekre!!
  Nydelige bilder!!
  God klem fra Reidunn

  ReplyDelete
 2. Bara så himla fint du har piffat till.Ha en härlig födelsedag .Mys och njut fina du .Kram på dej Rita

  ReplyDelete
 3. otroligt fina.
  Ha en fortsatt fin dag!
  blommorifonstret.blgospot.com

  ReplyDelete
 4. Duktig du är Petra!

  Fin och stillsam bild du bjuder på!

  Trevlig helg, önskar jag dig!

  kram/Olg@

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra