Monday, September 16, 2013

MarthaMildred


 Hej Hej!
På förra årets inredningsresa till Danmark så träffade jag många fantastiska kvinnor. Två av dem var Susanne och Pernilla. De var två kvinnor ifrån Örebro som verkligen förverkligat sina drömmar. Som bekant så vet ni ju att jag älskar sådant, tycker att det är sååå häftigt. Vill gärna berätta för er om deras dröm och klädföretaget MarthaMildred.
Sedan år 2011 så driver tjejerna sitt eget designföretag med kläder som designats för kvinnor i alla åldrar. Det är tidlösa, stilrena kläder som har sin tyndgpunkt på PASSFORM, kläderna är designade, sydda, valda i form och material för att framhäva våra feminina linjer. Även de linjer som många idag kanske inte tänker först på då; Linjer i nacke, hals och axel. 
Pernilla och Susanne var också lite trötta på slit o släng utvecklingen och ville gärna designa tidlösa, stilrena kläder som kunde bli favoriter i garderoben lllääännngggee.
Den dragning som du ändå kan ana i kläderna går i retrostil 
Kvinnorna Susanne Arvidsson och Pernilla Orrfält som de heter har varit goda vänner sedan 25 år tillbaka i tiden och de inte bara älskar att designa och sy kläder tillsammans, de har också ett showrum öppet i Örebro som du kan se kläderna direkt i eller så shoppas du online: http://www.marthamildred.se/
Men även som butik kan du så klart kontakta dem om du vill vara återförsäljare av MarthaMildred
 Men tjejerna bloggar ju också så klart och där kan man läsa om kläderna, vardagen som designer, företaget och mkt annat skoj så jag tycker verkligen att ni ska besöka deras blogg: http://marthamildred.blogspot.se/
 Namnet MarthaMildred kommer ifrån kvinnornas kvinnosläkten och har slagits samman för att bilda designnamnet MarthaMildred, mysigt va?! 
Jag kommer troligen skriva lite mer om dessa inspirerande kvinnor just för att de är så inspirerande. 
Men nu ska jag börja mitt nya liv, det är ju måndag… hihi så dags för en morgon promenad! 
Kram Petra E

3 comments:

  1. Ha en fin start på nya veckan! Länge sen nu jag kikade in, såg ditt förra inlägg och skrev en kommentar där också :-)) Nu ska jag kika vidare här. Ha det gott! Kraaaam Paula

    ReplyDelete
  2. alltid toppen ... jag Älskar din superfint blogg :)

    Mögel

    ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra