Thursday, October 24, 2013

Inredningsresan 2014

 Hej Ni Sköna Bönor!
Här håller jag på att skissa på nästa års inredningsresa till Danmark. Har tagit fram en grov skiss som jag tänker visa för er här, dels för att jag lovat så många att i god tid få ta del av informationen. 
 Det går alltså från och med nu att förhandsboka eller preliminär boka resan på Vänerbuss, det absolut bästa är då att maila info@vanerbuss.se och skriva vem man är, vem man vill dela rum med eller om man vill ha enkelrum, om man vill vara med på kvällen och äta på restaurangen så uppge det så vi kan boka bord, vart man går på och om det finns något annat vi bör vet. Givetvis är man välkommen att ringa också Tel 0550-34840
 Det är tänkt att resan i år ska gå av stapeln på en torsdag, detta då det är en röd dag och ja, fredagen för många blir en klämdag som man är eller tar ledigt på. Så i år blir det den 29/5-31/5 
 Turen som skissen ser ut nu är att vi först besöker Kärrstegens gård  
Sedan besöker vi en butik (ej helt klar med butik ännu) nära bron innan vi åker över till Danmark.
När vi kommit ner så efter incheckningen så äter vi tillsammans på restaurang (säg till vid bokningen i så fall så att vi kan reservera bord på restaurangen).
 Eftersom vi fått önskemål om att fortsätta bo på hotell centralt i Danmark så kommer vi med största sannolikhet att göra detta. 
 På fredagen så beger vi oss till livsstillsmässan vid Ledreborgs slott som öppnar 10.00 och där stannar vi till 18.00, för dem som inte vill med på mässan så är dagen så klart fri på ströget. Men jag rekommenderar verkligen att ni inte missar denna unika och fina mässa. Titta in mer här http://www.ledreborglivsstil.dk/
 På lördagen så kommer vi att besöka http://www.honningogflora.dk/ och förhoppningsvis äta något lättare där. Sedan innan vi beger oss hem med färjan så stannar vi till så att det går att köpa med blommor hem!
 Missa nu inte denna ljuva resa som går i maten, drycken, skrattets och designens tecken!
Pris kommer senare men det kommer inte skilja sig drastiskt från tidigare års pris.
BOKA! ELLER ÖNSKA DIG I JULKLAPP!
KRAM/ Petra E

5 comments:

 1. Hej,
  Så kul! Denna resa vill jag verkligen hänga med på! Tidigare resor har alltid varit på min födelsedag och därför inte passat.

  Har mejlat en intresseanmälan.

  Hälsningar Monica

  ReplyDelete
 2. Åh så skoj!!! Jag tror resan kommer bli underbar! Ler. KRAM

  ReplyDelete
 3. För oss som inte varit med innan, vad ligger priset på ungefär?

  ReplyDelete
 4. Wow! Vilket trevligt initiativ! Hur många kan åka med? Hur många resor har ni gjort förut? Stor kram och allt gott från Fru Vintage

  ReplyDelete
 5. Hei! Jeg oxo kunne veldig gjerne tenkt meg å være med, jeg bor i Norge rett ved grensen til Sverige og Svinesund. Hvor drar dere fra og hva koster den? Er du snill å sender meg svar på www.jeanetteheder@hotmail.com. venter spent!

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra