Friday, December 20, 2013

Julklappstips!

Hej Hopp!
Tänkte slå två flugor i en smäll. Jag har ju lovat att visa er fler bilder från mitt stylist uppdrag för Charlottenbergsshoppingcenter. Uppdraget var ju att styla för deras julmagasin. Vet inte om jag berättat fullt ut vad det innebar för min del, gör det igen så får det bli upprepning i så fall, ler. Jo. jag skulle göra en framsida, de hade önskemål om att den skulle innehålla två barn och massa julklappar så det önskemålet gick jag efter. Sedan skulle jag skapa sida med en helfamilj som firade jul/nyår eller advent och på sidan mittemot där skulle de vara detaljer från den bilden med julklappstips. Jag hade helt fria händer med att bygga upp miljö och välja alla kläder och detaljer, såååå skoj! Sedan skulle jag skapa en bild med vintersport/jullov, och även då fick jag välja fritt vilka kläder och föremål jag ville använda. Sedan skulle jag skapa en feminin bild där motsatt sida skulle innehålla julklappstips, det var sååå skoj att välja ut allt och se till att det matchade och var bra tips. Detsamma fick jag göra med maskulimt, barn och en sida med julklappstips under 100:-. Sedan fick jag också skapa lite baksidor och lite julklappspyssel miljö. Det enda önskemålet de hade var att jag skulle få med så många av shoppingcentrets butiker som möjligt. Ni kan ju ana att det var skoj att springa runt med kundvagnar och plocka ner kläder, prylar, dekoration. inredning, smycken med mera precis som helt fritt. Ja, det var en dröm det! Det krävdes dock en hel del planering att få till det så att allt matchade och höll en röd tråd men jag säger bara WOOOWWW så skoj! Jag hade också sådan tur att få jobba med riktiga proffs och fotografen Helena Christerdotter som också har en gudomlig assistent som är med och styr upp och fixar, med de två i sitt lag så var det svårt att göra ett dåligt jobb om jag säger som så. ler. Hoppas på flera sådana uppdrag! Så här kommer lite fler bilder, med bra tips!
 Här är ett julklappstips som jag tror många har med på sin lista, en bakmaskin! Det är något som jag tror de flesta skulle bli glada av att få. Vill du ha en snygg variant men som inte kostar skjortan så titta här på Net on Net vet du dock att du kommer använda din bakmaskin mycket och ofta så tycker jag du ska sattsa på en Ankarsrum som du ex kan finna hos Frapp eller en Kitchenaid som du kan handla hos bla Bagaren och Kocken Eller så kör du på varianten som finns med på bilden, en Bosch
 Här ovan ser ni bilden för vinterlov som var sååå skoj att fixa inför. Visst är det skoj att de alla har vita kläder. Ni skulle sett den kundvagnen, hihii… ja, ni kan ju ana att andra människor titta annorlunda på en… Hursom blev jag riktigt imponerad av av de två butiker som jag främst hämtade kläder och sportprylar ifrån till denna bild. Oj, oj så mkt snygga sportkläder med sååå bra priser!! Ni bara måste ditt och titta in Sportshopen och Sportringen Outlet. Spana in de snygga slalomskidorna!! 
 Nu vidare till nästa, vet du inte riktigt vad du ska köpa till gubben, svågern eller kanske till din pappa så satsa på en snygg slipps, en schyst träningsväska, en sportpryl typ tennisbollar, sportracket, tyngder, bra hörlurar, klocka, skjorta eller snygga manschettknappar...
Till henne tycker jag du kan satsa på en snygg klocka eller ett fint presentkort i en inredningsbutik. Eller spana in mitt tidigare inlägg här.  
KRAM på ER!!
Ps. tack för alla mail och kommentarer, ledsen att jag inte hinner svarar er men jag tror ni förstår att det inte alltid hinns, ler Ds.
Ps 2 tack för att ni följer mig på instagram också!! Ds

2 comments:

 1. Hej Duktiga Petra
  jisses. det där var fint å många bra tips :)
  Hoppas Din jul blir Fin
  å missa nu inte....

  CHRISTMAS PARTY

  det är kul att vara med :)
  VÄLKOMMEN
  Håkan

  ReplyDelete
 2. Hej!
  Kul att få veta lite om ditt arbete bakom de fina bilderna. Ungarna ser helt fantastiska ut. Så lyckliga bland alla julklappar. Så snart kommer säkert fler uppdrag.
  Önskar dig en riktigt god jul.
  Kram Ann

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra