Saturday, May 02, 2015

Nya utmaningar

Hej Hej Kära Läsare!
Här duggar inte tätt mellan inläggen just för tillfället, men ni är ju många som följer mitt instagram konto och min fb grupp och där händer betydligt mer. 
Men nu kommer svaret till varför det stått lite mer stil här.
Jo, nu har vi blivit med nytt hus! 
Känns så fantastiskt bra men det var många turer och vi var väldigt nära att bygga istället.
Men vi kände väl lite att det var skrämmande med en så lång process som byggande kräver och vi vet vad slitsamt det är på olika sätt så vi valde till sist att släppa den tanken och köpa en nyproducerad vila. 
Visst det finns mycket kvar att göra på den också men det är inga saker vi kommer ha bråttom med, 
och visst jag gillar inte alla val de gjort när de byggde huset men jag tror att om jag "bor in mig först" så kommer jag kunna skapa den känsla och still i hemmet som jag vill. 
 Det svårtaste blir kanske att komma överens med köket som visst är jätte fint men inte min still. Men jag har några ideer om hur jag ska kunna förvandla det så just nu letar jag efter matsalsmöbler som ska hjälpa mig hamna rätt i den stilen jag vill åt. 
 Men se så trevlig baksida, kan ni tänka er så fint och härligt det skulle vara med en stor altan här, och ja någon gång en pool kanske? Drömma får man :)
Jag har lovat mig själv att denna gång försöka och inte dra igång i alla rum direkt utan att ta ett i taget, och att bo in mig lite innan jag tar stora beslut och jag kommer att föra min hemdagbok här och på mitt instagram konto. Så de tips, råd och tankar som jag kommer ha under resans gång kommer ni så klart få ta del av. Jösses så spännande detta kännas. 
Ser fram emot när flyttlaset i mitten av sommaren kommer att gå av stapeln.
Ha en skön helg alla fina! /KRAM Petra E

5 comments:

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra