Monday, October 06, 2008

Lite har hänt!


Hejsan!
Igår gjordes ett riktigt ryck här hemma i renoveringsyran...
Ja, som ni ser, det gamla golvet har tagits bort! Nu är det nästan utegångsförbud på barn som klistrar klistermärken på golvet!! Men det är självklart inte den enda anledningen till att vi byter golv! Jag tycker inte att det golvet var så fint och dessutom hade tidigare ägare lagt det helt galet så det lät alltid som om man skulle ha tuggumi under fötterna när man gick.... Golvärme är gott i allafall, tur att det gick att behålla:
Men det måste ju vara kliniskt rent under det nya golvet och tror ni att vi hade en hjälpreda som helst ville lägga golvet helt själv; JAG KAN
Här ser ni kanske lite mer av vad som ska komma;

Ja, nu har jag inte hunnit med att ta fler bilder men det kommer... måste kila till skolan nu! Kram på er!!!

Nej en kopp te hinner jag allt innan! Här ser ni vilken söt tebox jag köpt på alvashus!

7 comments:

 1. Vad fint det blir! Härlig hjälpreda! :)

  ReplyDelete
 2. Vad spännande med fortsättningen...
  Vilken rolig bild med den lille som dammsuger!
  Kram Helena

  ReplyDelete
 3. Hihi, vilken sööööt hjälpreda du har! Vad spännande med golvet, ska bli skoj att se när det är klart! kram

  ReplyDelete
 4. Hej vännen, här går det undan ser jag. Det ska bli så spännande att se hela alltet när det är klart, är säker på att det kommer bli så fint.
  Vad söt han är eran lilla hjälpreda.
  Inlägget innan var verkligen härligt ska riktigt ta och följa flera exemplar av dom, föressten så gör jag redan det hahaha.
  I morgon hämtar jag ut synopsen har varit nere idag och godkännt bilder och text. Sitter på Mazarin hela dagen och binder i hop allt, har du tid kan du ju titta ner annars hörs vi på telefon.Min mobil har min dotter så det är ingen ide att ringa på den just nu.
  Kram/Ingela.

  ReplyDelete
 5. Oj vad ni fejar och renoverar. Det är tur att man har så ivriga hjälpredor ;) Nu är mina så stora så att dom bara stirrar på en med ett yttryck i tonårsögonen som undrar vilken sten man kröp fram under :)
  Visst vill jag vara veckans blogg :) Det skulle vara en ynnest. Nu skäms jag lite för att du fick fråga igen. Jag har tänkt varje dag att jag ska svara men sen har det försvunnit (jag får skylla på ångorna från linoljefärgen) ;)
  Ha en jätteskön vecka
  Kram Karin

  ReplyDelete
 6. Hallojsan !
  Tänk om man kunde få se sin man gå omkring sådär när han snickrar , fniss !
  Jobba på o visa resultatet se´n.
  Kram Betty !

  ReplyDelete
 7. Det ska bli spännande att se sen när det blir klart, och det blir det ju snart med en sådan Hjälpbreda som du har ser jag - går alltid bättre när man hjälps åt
  ... ;)
  Kramis/Annelie

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra