Sunday, October 05, 2008

Så himla trött!Phu, som sagt så håller vi på att renoverar och det tar en hel del kraft. Åh så igår åkte jag på att jobba natt, känner mig helt matt så detta får bli ett super kort inlägg bara för att visa vart vi hunnit. Sen ska jag gå och lägga mig en liten stund iallafall.
Ja, faktiskt en liten höstpromenad för att plocka mossa till olika dekorationer... Men titta in det gamla barnrummet som nu ska bli vårt sovrum.Men som sagt det har ju varit ett barnrum....

Japp det är ett golv fullt av klistermärken... Men nu håller maken på och ska ta bort det för att lägga in ett nytt, hoppas vi hinner klart idag för här ser det ut som bomben. I vårt allrum trängs nu allt vad sovrummet annars har och allt som brukar stå där....phu... visar inga bilder på det!!!
Kram PÅ Er ! /Petra

2 comments:

  1. ok. I found an information here that i want to look for.

    ReplyDelete
  2. Oj vad ni jobbar! Men fint lär det bli.
    Det där med collage är inte alls svårt, inte sedan jag laddade ner Picasa från googel. Helt gratis och sedan är det bara att sätta igång och leka med bilderna. Superlätt!:-)

    Kram Linda

    ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra