Saturday, November 22, 2008

Tack för alla tips & min award!

Hejsan på er!

Först och främst vill jag börja med att tacka goa Malin med bloggen; http://montebello-mobler.blogspot.com/ för denna fina award! Fick den med motivationen;
- för att Petra har en sån otroligt vacker blogg och sliter med boken så mycket o för att hon ändå har tid att va supergo!
Gissa om det värmde, känner själv att jag har dåligt samvete för att jag inte alltid hinner med att svara er och dessutom (ofta nu för tiden, sorry) bjuder på mindre bra bilder, tiden finns liksom inte... TACK, engång till Malin!
Svårt att ge den vidare då det finns så många vackra och härliga bloggar o bloggare. Men hm, jag ska för sakens skull ändå ge den till 4 av er, av samma anledning, ni inspirerar:
1. http://www.cillascottage.blogspot.com/
2.http://loppisliv.blogspot.com/
3.http://grannemedselma.blogspot.com/
4. http://millashem.blogspot.com/


Ja, tillbax till filmjölkshistorian.... provade att strycka på lite mer men ack, jag gav upp och följde era råd! Färg och en vanlig städsvamp. Det gick på 5 minuter!
Hade dock ingen grönmossa hemma så jag får ta med mig min lille ut i skogen i morgon och plocka lite så att vi kan pynta bort jorden.
Ett litet tips är också att plantera i pokaler, detta är en pokal som min mormors pappa vunnit i en schacktävling.... hihi det skulle han vetat om när han fick den, att det skulle planteras hyacinter i den..... Vill ni dock inte vara lika fräcka som jag mot ert "arvegods" så kan ni fynda billiga pokaler på loppis för några kronor. KRAM PÅ ER!!! /Petra E Romantiska Hem10 comments:

 1. Godmorgon!
  Tack snälla söta för awarden! har dock bestämt sedan en tid tillbaka i bloggen, att jag inte skickar vidare... Ett tag blev det så många att jag inte riktigt fick till det med vem som haft förut eller inte. har så fruktansvärt svårt att välja ut. Det känns som om man gör någon mer ledsen än vad man gör någon glad för att få den. Hoppas du förstår...

  Åh jösses va de det ska bli roligt att få läsa er bok! Sitter här och grämer mig en STOR smula för att jag inte hakade på när du frågade. Mitt eget projekt ligger på is just nu. Kanske har du lust att höra av dig igen när nästa projekt drar igång:-) ? För ett nytt blir det väl garanterat?

  Stor kram från mig!
  /Sussie

  ReplyDelete
 2. va fina dom blev! enkelt eller hur?

  hoppas du får en mysig helg!
  KRAM

  ReplyDelete
 3. Det funkade ju bra det med! Vackert med tre på rad så som du gjort!
  Trevlig helg! Glöm inte att vila lite också!
  kram
  nina

  ReplyDelete
 4. Tack så hemskt mycketför den fina utmärkelsen! Det värmer här i vinterkylan och i stressen.

  Stor kram från Cilla

  ReplyDelete
 5. Hej Petra! Tusen tack för utmärkelsen, så himla glad jag blev :-) Jag provade också med filmjölk men gav upp precis som du...hihi jag körde också med vitgrundfärg på blöt svamp och det funkade mycket bättre. Trevlig helg på dig. Kraaaaam Paula

  ReplyDelete
 6. Hej vännen, jaha nu har staken kommit fram ser jag.
  vad fint du har gjort med hyacinterna och krukorna blev ju bra till slut, så fint.

  I kväll ska jag på tjejfest med gamla kompisar från förr, känner mig mest trött men det blir väl kul ändå, ska försöka att fixa iordning mig och gå iväg men jag fryser så, kanske är jag på väg att bli sjuk ja inte vet jag.

  Kram på dig/Ingela.

  ReplyDelete
 7. Vad fyndigt med pokalen...
  Nu blev dom ju jättefina dina krukor.
  Grattis till Awarden - den är du verkligen värd...
  Kramar/Annelie

  ReplyDelete
 8. Grattis till awarden. Då får det bli färg här också då, om jag ska få till krukorna. Har inte heller någon mossa till mina krukor men det finns för mycket nsö för att kunna hitta det.

  Kram Ullis

  ReplyDelete
 9. hej! nu svänger jag in till dig,och önskar dig an trevlig kväll...och föresten,du och din blog är värda alla Awards.
  kram Dadda

  ReplyDelete
 10. Har sett fler bloggare som också provat aih filmjölksidee, men det har inte funkat där heller.
  Så däremot ett program med Marta Stewart där hon patinerade med färg och svampar, du hittar det säker på hennes websida.
  Kram Anna

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra