Friday, December 05, 2008

Jul, jul strålande jul!

Hej på er!

Ville bara skriva ett litet inlägg för att önska er en trevlig andra advent! Sen måste jag nog erkänna att jag upptäckt att jag själv är ett julfreak....hihih jag har både pyntat klart, förberett allt som går med julbord och dukning, köpt alla presenter osv... Men det är ju sååå skoj. Men lite konstigt är det för jag tyckte att man tappade det där lite när man i 10-11 års åldern när allt pirr började försvinna. Men det kom tillbaks dubbelt upp när jag fick min son. ler.

Hoppas det går fint med julklappsinköp, förberedelser och alla annan mysig rush som julen bjuder på för er också och att jag inte stressar er nu med mina "julmanier"...
Iveckan var jag i Karlstad och avslutade mina sista julklappsinköp och passade så också på att gå in till mysiga Eva-karin som har Noll54. Var ju som vanligt tvungen att köpa något där, ler. Hennes butik fullständigt ropar efter shopping begäret, ler. Hon har såååå vackra saker, så ska ni till karlstad någon gång så är denna butik ett måste!!
Jag köpte en kaffe burk som jag tror jag sucktat efter i ett år lite drygt, men den har alltid varit slut när den har passat min lilla hushållskassa.... Men nu slog jag iallafall till. Vacker va!!
Nu ska jag sätta mig och titta på film och dricka lite glögg, ha det gott! Kram Petra

8 comments:

 1. Hej! vacker vackert vackert..hema hos dig.
  titta in hos mig!kram Dadda

  ReplyDelete
 2. Hej! Oj oj så fint och juligt du har fått till det :) Ska julpyssla hos mamma idag och sen tar jag nog min lägenhet till veckan. Kram Diana

  ReplyDelete
 3. Var i Karlstad ligger 054 affären som du nämner i ditt inlägg?
  Kommer från säffle från början och när man är hemma och hälsar på så brukar det bli besök i Karlstad och nästa gång så måste jag nog besöka denna butik, Hemtrevnad i rud brukar också lovprisa denna butik, så ni har gjort mig så nyfiken.
  Kram Anna

  ReplyDelete
 4. Hej! Du har en otroligt ljuvlig blogg. din inredning tilltalar mig verkligen... tänkte när jag såg bilden av ditt matrum med korset på väggen, kanske du ville dela med dig var jag kan finna en sån?
  kram Lily

  ReplyDelete
 5. vad julfint du har gjort - älskar oxå att pynta i TID - så man får njuta länge...
  Kram/Annelie

  ReplyDelete
 6. jag kan bara hålla med föregående inlägg sååå fint och julgranen ser ut som en riktig kalle anka gran...kram från Annica.

  ReplyDelete
 7. Hej Petra!

  Åh vad du har hunnit julpyssla!

  En sådan ljuvlig gran! Va! Är du redan färdig med allt! Himmel vad du är duktig! Jag har inte köpt en enda julklapp ännu. Dessutom fyller dottern år den 18:e december och jag har inte ens hunnit köpa födelsedagspresent. Ja ja det hinns nog med det också:)

  Mmm det låter jättemysigt med film och glögg:)

  Ha en underbar 2:a advent!

  Kram
  :)Anna

  ReplyDelete
 8. En så´n vacker gran! Och allt annat är så fint, det också! Som vanligt!

  Kram
  Ann-Helen

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra