Monday, May 25, 2009

Märkligt fel med min sida?

Hejsan!
Hoppas ni har det fint och att ni får en go start på nya veckan. Själv sitter jag och grimasierar över detta jädrans internet och att man ska behöva vara expert på datorer bara om det krånglar lite.... oooppss, märktes irritationen där.... sorry!

Men nu har det börjat krångla med min sida på ett väldigt märkligt sätt, förstår inte riktigt men från min dator (och även ifrån min mans och min mammas datorer) kan man inte logga in på min sida utan en ruta kommer upp och säger att det är fel på sidan romantiska hem…

Så jag kommer inte ens in på sida så jag kan svara på era kommentarer eller göra något nytt inlägg!! Puh, grr gillar inte när det tekniska krånglar!


Nu har jag med andra ord fått tag på en dator som det gick att komma in ifrån (märkligt att det är visa som fungerar, vad kan det bero på?). Har därför suttit och letat och letat efter en mail adress till blogspot där man kan rapportera felet men ack, nej det verkar inte finnas någon sådan support överhuvudtaget! Hjälp! Någon som vet?
Jösses gissa om man verkligen fått svar svart på vitt vad blogg beroende man är när det krånglar….ler. Ha en bra dag och jag hoppas att ni kan ha överseende med problemet. Jag får ju era kommentarer till min mail så dem kan jag läsa, JIPPI ! Kram Petra

19 comments:

  1. Hej Petra! Jättetråkigt när det krånglar.. Min sida har också krånglat massa på sistone, mest förra veckan; jag har inte kommit in, har inte kunnat kommentera hos någon annan, har inte fått uppdateringar om de som jag har bloglovin till, det visas gammalt inlägg överst.. Så ja, såååå frustrerande! Hoppas det börjar funka för dig också snart! KRAMAR från Mia

    ReplyDelete
  2. Vad tråkigt att det krånglar så för dig. Ja, ibland har jag märkt att det liksom inte uppdaterar sig ordentligt. Det är nåt vajsing :-(
    Men, nu du - jag har lagt in lite skala 1:12 saker om du har tid och lust att kika lite.
    Nån dag kanske jag lägger in lite bilder på Linns dockhus också....
    Ja, vi har en del saker "fniss"

    Hoppas det rättar till sig!
    Kram Mia

    ReplyDelete
  3. Ja her var det problemer i slutten på forrige uke... men det ordna seg av seg selv... vet ikke hva det var.. men det var mange som hadde samme problem... Håper det ordner seg snart0)

    klem O=)

    ReplyDelete
  4. Usch, Inte klokt egentligen vilket beroende det har blivit med att ha internet. Kul för oss iallafall att du kunde ta dig in på nån dator, hoppas det ordnar sig för dig snart.
    Kram Maria

    ReplyDelete
  5. Ja jag har också haft mycke krångel med bloggen fick också upp samma meddelande som du får, tydligen är det flera bloggare som har haft det besvärligt.
    Önskar dig en bra veckan och hoppas felet rättar till sig.
    KRAM

    ReplyDelete
  6. Ohhh yeahhh, du er nok ikke ensom med problemet. Det er blogspot som har problemer.

    Hør nå,..gå alltid inn på "Help" som du finner i menyen øverst når du logger deg på.

    Der finner du KNOWN ISSUES.
    Om problemet er "known" for blogspotteamet kan du lese det der, alt fra virus til andre problemer som de jobber med.
    Når de har fikset det står det haket av med FIXED.

    Jeg sjekker alltid der først før jeg begynner å krangle og tro det er min side det er noe galt med.
    Da vet jeg at de jobber med sine problemer og da er det bare å vente til det er ordnet ! :0)

    Om du ikke får logget deg på søker du bare på google: Blogspot known issues, så kommer den opp.

    Klem og klem :O)

    ReplyDelete
  7. hej
    Men va arg och iriterad man blir när det krånglar ,hoppas du får ordning på det snart.
    kram o ha en skön kväll
    ninni

    ReplyDelete
  8. Ja, det är jobbigt när det krånglar och man inte förstår sig påt, haha!
    Min har också varit konstig ett tag...man måste uppdatera varje gång man går in för annars kommer ett äldre inlägg upp...ibland är hela bloggen borta, bara rubriken kvar ...och man kommer ingenstans...ja det verkar ju vara krångel hos flera....
    kram på dig!

    ReplyDelete
  9. Visst är det tråkigt när det tekniska krånglar... och man märker så snabbt vilket beroende man har till bloggen och internet...

    Vet tyvärr inte vad som kan vara fel och hoppas att det löser sig inom kort...

    Många kramar
    Elin

    ReplyDelete
  10. Hej!!!
    Jag har haft samma fel i 5 dagar!! Vi börjde leta igenom datorn tills vi kom på att vi hade nyligen gjort en uppdatering av internet. Den hade gjort att jag inte kom in på min blogg, såg bara halva den om jag ens fick upp sidan. Vi tog därför bort den nya uppdateringen och nu funkar det som det ska igen =) peppar peppar.....
    Må så gott!!
    Kram Fia

    ReplyDelete
  11. Va tråkigt att det krånglar med internet, inte skoj.Hoppas att det löser sig.Ha en skön kväll kramiz ~~~~RITA~~~~.

    ReplyDelete
  12. Näe, är ju jättedum på datorer, kan inte hjälpa dig.
    Men oj så många fina bilder du har som vanligt. Blir alldeles salig när jag kommer in till dig.

    Stor kram o lycka till
    Malin :)

    ReplyDelete
  13. Tycker det verkar ha krånglat för många sista tiden. För mej har det mest varit att det inte syns att ni andra lagt in nya inlägg så jag missar massor!!!
    Förstår din frustration, man kan bli galen när tekniken krånglar!
    Hoppas det fixar sej!
    Kram Cilla

    ReplyDelete
  14. Hade massor av problem förut med bloggen, men sedan vi bytte till Mozilla Firefox som webbläsare så är det ytterst sällan jag har några problem. Det var bara i början tills jag kom på att jag behövde installera några tillägg till det för att få det att funka. Det krånglar heller aldrig med mellanrum eller dylikt när jag gör nya inlägg. Kör explorer i bland när jag loggar in med annat konto samtidigt och det krånglar fortfarande ofta.

    Kram Ullis

    ReplyDelete
  15. Det har vært problemer hos veldig mange. Meg også. Jeg har ikke kommet inn på enkelte blogger og andre har ikke kommet inn på min osv. Jeg håper bare problemet har forsvunnet for alltid. En blir helt oppgitt og litt nervøs, Jeg tenker med skrekk og gru, om bloggen min plutselig skulle forsvinne. Merkelig at det skal være en sånn stressende tanke. Men sånn er det:))

    Ha en fin uke
    klem

    ReplyDelete
  16. Godmorgon Petra. Blogger har krånglat några dagar. Precis det du beskriver händer ofta. Jag trycker bort rutan och sen på bakåt, så kommer man in..
    Hoppas det funkar
    Kramis AnnaMaria

    ReplyDelete
  17. Nej men fy va irriterande !!
    Ibland kan det vara någon uppdatering man har gjort , eller så kanske du kan rensa lite i webbhistoriken , ta bort en massa onödigt , det brukar hjälpa på min , men vad vet jag . Jag är ingen dator expert !!
    Hoppas allt är bra förövrigt , skitdatorn till trots ;-)
    Underbar bild !!
    Lots of love /Lotta

    ReplyDelete
  18. Så irriterande! Datorkrångel är något av det värsta jag vet för när man inte kan något om tekniken blir man så hjälplös. Ångesten kommer krypande...hua!
    Det verkar ju vara många som haft problem den sista tiden men *peppar, peppar* har jag inte märkt av något sånt krångel, i alla fall inte än. Kan det vara så att ni som haft krångel har bredband? Själv har jag telefonmodem. (Det är iofs ett irritationsmoment bara det, men det ska det rådas bot på för igår beställde jag bredband så om ca 3 v ska det vara klart att installera).
    Hoppas att det löser sig med de tekniska problemen...som du säger, man märker hur beroende man är först när det krånglar.

    Kram, Carina

    ReplyDelete
  19. Tråkigt när det krånglar! Men huvudsaken är ju att vi kan se din inspirerande sida!!!
    Kram Agnetha

    ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra