Tuesday, May 26, 2009

På bättringsvägen...

Hallå!
Tusen och åter tusen tack för alla era tips!! Jag började med att testa att plocka bort (rensa den) webbhistoriken eftersom jag faktiskt visste hur jag skulle göra då, WOW! Impad av mig själv. Vad blev resultatet då? Jo, jag kan nu komma in 1 av 5 på min sida… Men det är ju bättre än ingen! Eller hur! Har fått en massa tips om att jag ska ta bort de senaste internet uppdateringarna och det är nog där det klämmer… Men hur gör djur? Eller jag menar hur gör man då? Ska fokusera mig på detta till veckan eftersom jag nu på måndag ska ha min sista salstenta innan terminslutet och tja jag ligger en aningen pyrt till med läsandet av olika anledningar. Men det känns inte fullt så frustrerande om jag skulle missa en tenta, jag har ju faktiskt aldrig gjort det förut.
Angående boken så jobbar vi så att vi snart får grått långt hår! Ambitionen var ju att vi skulle lyckas att få ut den till den 1 juni…. Hm, ja så inträffade ett litet missöde med korrektur läsningen och vi var tvungen att lämna det vidare till en annan korrekturläsare och sen har vi ju detta med köerna vid tryckerier (hade ingen aning om att det var sådana köert!) så nu sattsar vi allt vi kan och lite därtill på att det istället ska lyckas till den 1 juli. Hm, inte kunde jag väl ana att det var ett så oerhört ofantligt arbete bakom en bok. Jovisst att det skulle vara såååå mkt att göra och tänka på men hm, ta det gånger tja varför inte 1000 för att inte överdriva, ler. Men wow vilken häftig resa det samtidigt har varit och såååå mkt vi har lärt oss! Det ska bli så spännande att snart få hålla den i handen och samtidigt så läskigt att vänta på allas reaktioner och tankar kring boken! Nja, nu känns det nästan som om jag tjatat håll i huvudet på er om denna bok, men det är sååå skönt att skriva av sig och inte törs jag heller belasta min familj och vänner med mer fakta om den hihihi (de vet snart också hur de ska gå tillväga i detalj om de skulle göra en bok någon gång, ler).

Idag bjuder jag på gamla bilder eftersom jag håller på för fullt ute på altanen och hade tänkt att jag snart skulle visa vad jag gör där om nu bara vädret och tiden vill lite som jag vill, blink.
Kram Petra

10 comments:

 1. Så skönt att det ordnat sig lite i alla fall... Och det ska bli så kul att få läsa den boken sen när den kommit ut...

  Jag hade problem tidigare med min dator av att den var så ofantligt seg... min mans kompis informerade att de nya windows och antivirus programmet norton tar upp nästa mer än halva datorns kapacitet och lägg då till alla bilder man sparar och fixar med i datorn, ja då blev det verkligen kaos... vi ändrade då till ett annat antivirusprogram och en äldre variant av windows och nu fungerar det toppen bra...

  Önskar dig en mysig fortsättning på veckan...
  Många kramar
  Elin

  ReplyDelete
 2. Hej
  Ja det där förstår man inte som inte håller på med det att det är mycke jobb bakom dessa böcker,men den som väntar på något gott.....
  eller hur!!
  kram
  ninni

  ReplyDelete
 3. Ja, den magiska datavärlden!!!!!
  Skönt om det rättar till sig.

  ska bli så kul när boken kommer. Vi väntar vet du *ler*
  Snälla kan du skicka login till bloggen till mig igen för det har kommit bort för mig.

  Ha det fint och lycka till med tentan nu.

  Kram Mia

  ReplyDelete
 4. Skönt för dig att det fixar sig med datan.
  Ser verkligen fram till boksläppet *ler* Det ska bli så kul.
  Det är alltid mer jobb än vad man tror, oavsett vad man gör. Så den som väntar på nått gott vet du.
  Kram Maria

  ReplyDelete
 5. Det blir så spännande med boken...men den som väntar på nåt gott kan vänta jättelänge...eller?
  Jag tycker ni är hur duktiga som helst som fixar en sån stor grej.
  Kram carolina

  ReplyDelete
 6. Ska bli kul att få läsa boken. Ska inte uppdatera min dator efter vad jag läst här
  Kram/Åsa

  ReplyDelete
 7. Hei! Jeg likte bilde nr. 2 i dette innlegget såååå veldig godt! Her blir man virkelig inspirert. Skal definitivt kjøpe den boken... Klem fra Gro!

  ReplyDelete
 8. Hej Petra
  Va vi längtar efter boken...
  Men jag förstår att det varit en lång och kämpig resa.

  Jag har nog missat dom där bilderna för jag har då inte sett dom förr.
  va mysigt jag vill flytta in.
  Själv så målar jag bara hus så jag blir alldeles nipprig när jag klickar runt på bloggarna och ser en massa roligare saker.
  För nu vill man ju bara göra mysigt på altan och runt om.
  Spännande att se vad som händer på din altan
  Kram Malin

  ReplyDelete
 9. visst är det SÅÅ frustrerande när det inte funkar...min dator har helt kapsejsat, får sitta vid barnens datorer i omgångar...är ju bara sk..
  kommer inte åt mina mailkontakter, bilder och allt som man sparat...jag ska in skaffa en ny så småningom...och då blir det en Mac för mig...
  kram
  annelie

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra