Tuesday, June 02, 2009

Mitt uteliv...och tentaliv

Hejsan Snyggingar!¨

Hoppas att ni mår gott och att ni haft det lika ljuvligt som mig i den härliga sommarvärmen! För visst var väl vädret igår mer än ljuvligt! Det var nog kanske tur att det regna så idag, så slipper man ju vattna…lat, jag? Nej, inte alls…Längtar så tills detta att mina utemöbler kommer!! Puh, för leveranstider. Men jag tänkte visa er lite av vad jag pysslat med på framsidans altan (på bilden ovan ser ni liten glimt av fikabänken som jag och min man snikrat, visar mer sen). Annars är det fortfarande problem med det tekniska men jag har upptäckt att jag verkligen inte är den enda. När jag lånade en dator och skulle titta runt hos er så märkte jag att vi var några stycken med samma problem, hoppas verkligen att Googel hittar en lösning för det hela snart.
Upptäckte också när jag läste reportaget i D & T att det står att jag läser till psykolog… det måste vara tryckfelsnisse som kikat in. För det är socionom jag läser till, men jag är så ombytlig av mig ibland så vem vet, kanske slutar det som psykolog… eller inredningsstylist, eller dekoratör eller…. Ja, ni hör ju! Men det är ju bara att ha drömmar, eller hur!

Nu ska jag däremot sticka hål på de luftslotten och sätta mig och råplugga inför sals tentamen i morgon kl 14…. Håll tummarna för mig och ja bena kan behövas också för det är märkligt vad otroligt skoltrött jag varit sista delen av denna termin. Men det har varit ett intensivt halvår och jag har lärt mig så mkt! Vill ni veta nåt om organisationsteorier, ledning, ledarskapsfilosofi, kvalitetsutveckling, utvärdering eller arbetsrätt så kanske jag kan hjäpa till hihih.

Ha en fin fortsatt dag! Kram Petra E

17 comments:

 1. Ser nu att du har ju också ett blomarrangemang med evighetsblommor! Jättevackert att sätta tre så där tillsammans. Gillar att de är grå också. Snyggt!

  Kraaam på dig!
  /Carina

  ReplyDelete
 2. Det är aldrig fel att ha drömmar. :)

  ReplyDelete
 3. Vad fint blomsterarrangemang du har gjort.Snyggt med tre.Jag gillar alltid 3 stycken.Gillar även det grå.Håller tummarna att tentan går bra.Ha en skön dag kramiz ~~~~~RITA~~~~.

  ReplyDelete
 4. Lycka till med tentan! Det var kanske en freudiansk felskrivning;-) Det är kanske psykolog du ska bli?:-)Egentligen...
  Kram/Åsa

  ReplyDelete
 5. Hej min kära Petra!
  det var ett tag sedan jag kikade runt.Ser att du håller på och kämpar med skolan. Du är duktig!

  Nu vill jag säga att jag var sååå stolt när tidningen Drömhem kom in i min brevlådan och såg dig inne. Vilken vackert hem..och bra reportage.
  Önskar dig en trevlig dag Dadda
  kram kram !1!!

  ReplyDelete
 6. Vem säljer boken i närheten av Nora?

  ReplyDelete
 7. Hej vännen min, din uteplats hoppas jag att få sitta många ggr tillsammans med dig, den kommer att bli underbar.
  Kram/Ingela.

  ReplyDelete
 8. Vackra bilder. Lycka till med tentan.
  Ha dt så gott!
  KRAM

  ReplyDelete
 9. HEj Petra!
  Ja, jag läste artikeln i D & T och den var såå fin! Och drömmarna kan man väl få ha. Tror nog du skulle passa till alla de där förslagen!
  Kram
  Marie

  ReplyDelete
 10. Jag köpte tidningen i går, så nu har jag sett ditt vackra hem.
  Så många sidor det blev i en så stor tidning, Jättekul.
  Hoppas att tentan gick bra i dag.
  Haregott!

  ReplyDelete
 11. Hoppas tentan gick bra. Och så äntligen fanns Drömhem i affären! Och jisses vilket fint reportage från ditt hem, hoppas lite är med även i boken.. Du kan känna dig stolt, det var det finaste i hela tidningen.
  Kram till dig
  AnnaMaria

  ReplyDelete
 12. Det är drömmarna som för oss framåt vet du så det är aldrig fel att drömma sig bort ibland.

  Hoppas att tentan gick bra.

  Äntligen fick jag tag på D & T
  och ett sånt vackert hem du har. Det var såå fint.
  Hoppas lite är med även i boken.
  Kram Maria

  ReplyDelete
 13. Håller alla tummar o tår jag har! Kan nog hålla ihop benen också;-) Hihi.
  Härligt att man inte bara ser ett spår att vandra fram på, livet har ju massor att erbjuda!
  Lycka till i massor!
  Kram Cilla

  ReplyDelete
 14. hoppas tentan gick bra
  kram Jeanette

  ReplyDelete
 15. Nu har jag läst reportaget i Drömhem och trädgård! Så jättefint! Kul att det var så stort reportage så man fick se mycket vackra bilder. Man märker ändå att det är ett tag sen reportaget gjordes för det känns som att det har grejats och hänt en hel del på inredningsfronten hemma hos er sedan dess.

  Kramelikram på dig Petra.
  /Carina

  ReplyDelete
 16. Gleder meg til å se fikbanken, spennende! :) Lykke til med eksamen, jeg hadde eksamen for en liten stund siden...er så godt å være ferdig, og så herlig å bare gjøre som man vil igjen! :)

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra