Sunday, October 25, 2009

Trevlig söndag!

Hallå! Allt väl med er? Själv har jag haft en späckad helg med mkt roligheter! Vi har ju varit på invigningsfest av inredningsbutiken Home Of Sisters ( fd Rum 21 i Kristinehamn) det var jätte skoj och ägarinnorna tillika systrarna Karin & Jeanette hade gjort så fint! Tack för att vi fick komma det var super trevlig och väldigt inspirerande!
Jag och Ingela fick också äran att skylta ett jätte stort fönster i butiken, JÖSSES sååååå skoj det var! Tänk vilket drömjobb oom man kunde försörja sig på sånt! Ska ta bilder och visa er senare.
Sedan har min svärmor fyllt år och till henne har vi nu (färdiga kvart över tolv i natt) gjort en jätte spännande övveraskning. Vi renovera hennes groventre (som har funktionen av entre och tvättsuga). Det var så skoj och blev super bra! Det kändes så där som det gör på tv när svärmor fick gå in i rummet när allt var klart! Hon blev super glad! Jag har tagit både före och efterbilder så jag ska fråga om jag får lov av henne att visa dem här. Det blev verkligen ett helt nytt rum med ganska små medel, dock var vi ju fyra vuxna som jobba järnet i 6 timmar med målning, panelspikning, eldragning och symaskiner.... Hihi också nåt jag skulle kunna tänka mig att jobba med, ler.
Började också förra veckan att pynta lite vid vår entre, men det hm, är inte klart. Jag har en förmåga att ibland börja lite överallt utan att slutföra.... Ja, ni vet när man blir tidspressad... Men ni får se lite i dagens inlägg.
Jag har inte varit så duktig att jag gjort trädhjärtanet själv eller mosshjärtana heller för den delen. De finns ju att handla i många inredningsbutiker. Men jag gillar verkligen att de är gjorda av naturmaterial och som sagt hade tiden funnit så kanske jag gjort liknande själv men hm, visst får man väl fuska lite ibland? Ler. Nej, nu är jag totalt slut efter helgens alla bravader, jag vill också tacka alla er som kom och köpte böcker som jag och Ingela signerade i lördagsförmiddag! TACK!
Dags att åka till svärmor som bjuder på mat idag, skönt att slippa stå med den själv idag! KRAM på er godingar! / Petra E

24 comments:

  1. Oj så fint du gör. Kul att variera sig. Men det sser verkligen inbjudande ut att komma till en så fin entré. Undrar just hur jag ska ta och fixa till det? Men nu ska jag sy lite.
    Ha en skön söndag hos svärmor.
    annika

    ReplyDelete
  2. ÅÅ masse fin pynt, du er flink..Skikkelig stemningsbilder:-)
    Håper du får en fin helg videre..klem Stine

    ReplyDelete
  3. Fina saker du har! Sköna bilder! Ha en bra dag!
    -AnnHelen-

    ReplyDelete
  4. hej,
    Vilka vackra bilder. Det var verkligen en stor invigning!
    kram från Tyskland,
    barbara

    ReplyDelete
  5. Å du viser mye nydelig idag! Som alltid:)
    Er så svak for hjerter... så dette inleggget var for meg!

    Ha en deilig høstsøndag:)

    Klemmer Malin

    ReplyDelete
  6. Hej!
    Så vackra bilder. Så fint du pyntat!!! Bli bjuden av svärmor på middag blev jag också idag! Gott!!!
    Kram Agnetha

    ReplyDelete
  7. Vad fina bilder du visar.Vad ska att nyöppningen och alla förberedelser var skoj.vad spännande att få se bilder.Vad fint du har pyntat.Ja nu är det mys med massa ljus som gäller.Vad skönt för dej att gulliga svärmor bjöd på middag .Åh är ju bara så gott att sätta sig vid dukat bord.Ha en skön söndag och var rädd om dej .Stora bamsekramizar ~~~~~RITA~~~~.

    ReplyDelete
  8. Kan tänka mig hur fint Ni gjort i det där skyltfönstret!! Vill gärna se bilderna:o) Vilken härlig present till svärmor! Skulle gärna se det också!
    Kramar Malin

    ReplyDelete
  9. så mye du har vært med på denne helg,så herlig.å så flinke dere har vært å renoverat i gave,kan tenke meg hun ble glad,skulle ønske noen kom til meg hihihi...så fint du har pyntet ved din dør,moro å gjøre sånt.
    å gir herlig velkomst å ideer tl oss som ser.
    ha en nydelig søndag kveld og uke start vennen.
    klem fra sylvia

    ReplyDelete
  10. Såg att du hängt ut skridskorna, då gjorde jag det också. Det är fint tycker jag. Och dina hjärtan på rad är jättefina, visst kan man göra egna, men dom köpta är ju så fina också. Du har pysslat så fint ute. Och så kul för svärmor och få omgjord entré.
    Ha det gott
    Kramar
    AnnaMaria

    ReplyDelete
  11. Sååå fint! Gillar verkligen skridskorna och de gröna hjärtanen!

    Kram kram!

    ReplyDelete
  12. vad fint du gjort det!!! gren hjärtanen har jag med köpt..gillade dem verkligen!! Låetr som att du har haft en jätte rolig helg!!!

    hoppas att du får en bra start på veckan!!!

    kramar elin

    ReplyDelete
  13. TACK SNÄLLA FÖR ATT NI TOG ER TID ATT HJÄLPA OSS MED SKYLTFÖNSTRET, DET ÄR JU SÅÅÅÅÅ HIMLA SNYGGT!NI FÅR VERKLIGEN KOMMA OCH JULSKYLTA OM NI VILL, VI HAR JU NÅGRA FÖNSTER SOM SKA SKYLTAS.
    TACK ÄVEN FÖR DEN FINA BLOMMAN, VILKEN BRA START VI FICK, SLOG JU ALLA TIDIGARE REKORD.
    KRAM PÅ DIG.
    KARIN HOME OF SISTERS

    ReplyDelete
  14. Så fina bilder du visar. Blir så inspirerad. Har inte haft varken tid eller inspiration till nått ett tag men nu känner jag att det börjar spira igen ;)
    Kram Maria

    ReplyDelete
  15. Jamän hur bara skulle inte du passa som inredningsarkitekt? När du blir less på det du gör nu så ska du ju satsa på det.

    Så snällt att pimpa hos svärmor. Det längtar jag efter att se :)

    Kram Viveka

    ReplyDelete
  16. Fina hjärtan du visar oss.
    Ha en fin höstvecka!
    Kram/Maria

    ReplyDelete
  17. Vilken fin entré man kommer till när man besöker dig. Det blev kanonfint. Kan tänka mig att svärmor blev glad. Sådan grej skulle jag vilja få när jag fyller 50 :-) Kanske man ska börja bearbeta sina nära och kära redan nu.
    Ha en bra vecka.
    Kram mamma C

    ReplyDelete
  18. Åh, vilken fin överraskning till svärmor!!
    Hon måste ha varit glad och nöjd!
    Jättefina bilder från din entré!
    Hoppas du får en fin start på veckan!
    Kram Sari

    ReplyDelete
  19. Hmm...tror faktiskt att jag ska prova göra såna där mosshjärtan....
    Fick lite blodad tand, när jag klädde in fågelhusben och utebord i mossa...Skitkul faktiskt...
    Ha en fin vecka...
    Kraamizar Git

    ReplyDelete
  20. Mosehjertene dine er vakre med sving på tuppen... Og skøytene mine skal nok frem på veggen - jeg "låner" nok den ideen, ja! Masse inspirasjon å hente her... Takk! klem fra Gro!

    ReplyDelete
  21. **Vilka underbara bilder, nu längtar man ännu mer till JUL!!!!**

    ReplyDelete
  22. Hej Petra.

    Vad fint du har gjort det:) Blir riktigt nyfiken på din svärmors entre nu, hoppas du får visa lite bilder:)

    Svar:35 ljus, det var inte dåligt. Jag ligger 10 efter med mina 25, fast då har vi ju bara en liten 2a:)

    Ha en underbar dag.
    Kram Kristina

    ReplyDelete
  23. Nä men så kuuul att få dekorera ett skyltfönster! ...och så kul med överraskningsrenoveringen. Hoppas det kommer bilder på det sen :)

    Kram, Carina

    ReplyDelete
  24. Hej Petra!

    Så fint du har gjort och vad roligt att fixa till skylten och så överraskning med inredningen hoppas vi får se före/efter bilder det är alltid sååå kul!

    Kram Annica.

    ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra