Tuesday, July 26, 2011

TACKSAMMHET!

 Hej Ni Vackra!
Idag har varit en underbar dag, vackert väder, många kunder och de två söta bloggarna Mia http://lillablanka.blogspot.com/ och Gua http://hviturlakkris.blogspot.com/ kom och hälsade på oss! Tack för att ni och alla andra söta kunder förgyllde dagen i Lev Vackert Butiken.
Nu blir det nån veckas vilopaus här på bloggen (där av sovrumsbilder från mitt hem, ler :)) Jag hinner liksom inte med allt som jag vill men jag lovar att strax vara tillbax! Ha en underbar sommar och följ oss så länge på Lev Vackert Butikens Blogg: www.levvackert.blogspot.com
KRAM

7 comments:

 1. Så mycket fina kuddar och en jätte fin skärm.
  kram
  Hanna

  ReplyDelete
 2. Bara så fint med alla härliga kuddarna.Vacker skärm.Alltid skoj med härliga besök......Ja det nu bara bäst rara du .Kram Rita ♥

  ReplyDelete
 3. Oh, was sieht das schön aus.

  LG
  Ulla

  ReplyDelete
 4. Es precioso y delicado, me encantan los cojines. Paloma desde España.

  ReplyDelete
 5. Härliga bilder! och vad roligt att få finbesök! ;)

  deras bloggar och din är några som jag följer varje dag!Ska be min pappa kika in hos er för han e hos släkten nu i kristinehamn :)

  puss o kram

  ReplyDelete
 6. Så vacker duhar det. Ja man önskar man kunde göra ett besök hos dig..

  Kram Lisa

  ReplyDelete
 7. Vilken härlig utflykt och resemål vi hade i det varma Kristinehamn och vårt slutmål var i er fina butik Lev vackert. Det var en riktigt inspirations dag.
  Kram Anette

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra