Monday, September 19, 2011

Min prins har fyllt sju!

 Hej Hopp!
Allt väl med er? Själv har jag haft det fyll späckat.
PÅ Lördagen var det mässan Kvinna2011, det var så skoj! Vår butik hade gjort ett samarbete med andra butiker i Kristinehamn och skapat en monter som vi valde att kalla "Upplev mer i Kristinehamn". 
Det var så trevlig, så STORA kramar till Mazzarin - Pyssel & knåp, Realbizz - Underkläder (sååå snygga), John Person Fotografi och Turistbyrån.
Sen passade jag också på att ge min och Ingelas Lev Vackert bok till Lars Wallin och MatTina, de blev jätte glada och jag hoppas de kommer få någon inspiration av den. 
På söndagen var det dags för barnkalas för min prins har nu fyllt sju år (nä man får inte säga så längre för det heter tydligen DISCO nu= Viktigt!). Sist men inte minst så hade vi hela tjocka släkten här idag. 
 Jag som ni säkert redan vet älskar ju att baka smörgåstårta så det fick det bli. 
Lite sött blev det också. 
 Bland annat dessa chokladbollar som piffats lite. 
Nr ett gör en vanlig sats chokladbollar och droppa i några droppar pepparmintextrakt. 
Vill du kan du då också göra dem till små toppar i stället för bollar och placera dem på ett chokladflan typ Noblessmint.
Pimpningstips nr två, gör vanliga chokladbollar och ta en mosa ner minst en plopprulle i smeten. Rulla sedan bollarna i krossade jordnötter: MUMMMMSS
Nu nog om gotterier, jag behöver sömn också, så SÖV GÖTT som vi ibland säger i Värmland!
KRAM

10 comments:

  1. Vilken mysig dag för din prins.Ja blir bara så hungrig när jag ser din goda smörgåstårta.......Tack för dom andra små tipsen på goda bollar.Ha det gott sov gött dröm sött gpa vännen.Kram Rita ♥

    ReplyDelete
  2. JAHA, nu har du förstört hela kvällen här hemma! Gubben kom precis hem från jobbet och jag min KLANT kunde ju inte låta bli att visa din fina smörgåstårta för honom. Nu går han och muttrar om att han minsann inte fått smörgåstårta på flera ååååår. (Till protokollet: 4 månader sedan!!) TACK! Ses på söndag!

    ReplyDelete
  3. Hej!
    Men va fin smörgåstårta! man blir ju väldigt sugen!
    Den ser mycket god ut och chokladbollarna ja vad ska man säga,jag vill ochså kunna. Va kul att få ge sin bok till Mat tina och Lars Wallin.Jag är helt säker att de kommer att gilla dem.
    Kram Mia

    ReplyDelete
  4. Herregud vilken smarrig smörgåstårta! Ser ju alldeles fullproppad ut med godsaker! Jag tycker också om att göra smörgåstårtor men denna var något alldeles extra! Kramar Anna

    ReplyDelete
  5. Himmel så gott och så snyggt ;) och vilka smarriga chokladbollar kul med nya ideer .
    ha en skön vecka
    kram pia

    ReplyDelete
  6. Det blir ju så himla fint och PERFEKT allt du gör Petra!? Guud så gott det ser ut. Grattis då till att varit mamma i sju år! Puss puss puss

    ReplyDelete
  7. Men HJÄLP så gott det där såg ut!!
    Kram Anna

    ReplyDelete
  8. Vilken läskande smörgåstårta!
    Blev verkligen sugen på att prova på att göra en själv =O)
    Kram Majsan

    ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra