Monday, March 12, 2012

Äntligen!

 Hej Hopp!
Här kommer nu lite fler bilder i från mitt "nya" sovrum. Jag och Jessica som gör alla UniCum kläder och inredningsdetaljer har ju som kanske många av er vet haft fullt upp med sömmar, livet, beställningar och allt möjligt. Men för två år sedan precis innan vi startade vår lilla fritids syssla och hobbystund som blev vad vi nu idag kallar UniCum, så hade jag skissat dessa sängkläder till Jessica och bett henne att göra dem åt mig. Vilket hon gjorde. Men dock tog det en stund. Det har nämligen legat färdignålat i cirka två år eftersom prioriteringen inte blivit mina sängkläder förrens nu. 
Så i går kom hon över med dem, eftersom hon visste att jag tapetserat om och då tänkte att det skulle vara skoj om jag då fick dem. Vet inte om ni minns den underbara sängkappan som Jessica (min granne) gav mig för några år sedan, minns ni den så kan ni ana vad vackert den gör sig till dessa sängkläder. Men jösses vilket jobb, kan ni tänka er att hon suttit och för hand broderat allt detta???
Inspirationen till sängkläderna hämtade jag då när Ewa i Walla släppte sin förts klädkollektion med broderade årtal. Nu har jag sett liknande detta på andra ställen (minns inte var tyvärr) så jag kan inte tipsa er som blir sugna att införskaffa dessa någonstans ifrån. Vet att om ni ber en sömmerska vilket Jessica är blir det väldigt dyrt då det som sagt tar rätt lång tid. 
Jaja, det var det för denna dag. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig på sängen och läsa lite marknadsföringstips. Kram på er! 
/Petra

6 comments:

 1. Helt underbart!!
  och vilket jobb!!!! :)
  Supervackert!!

  Kram Tina

  ReplyDelete
 2. Vackert och unikt:-)
  Att handbrodera tar lång tid, men ett fint arbete och värde. En del har brodyrmaskiner, man de är dyra att köpa. Det står på min önskelista och en gammaldags provdocka:-)
  Kram på dig!
  Susanne

  ReplyDelete
 3. Vilka fantastiska sängkläder!!! Och så fin tapet ni satt upp i sovrummet, ljuvt romantiskt...
  Vi ses snart!
  Kram
  Pia

  ReplyDelete
 4. Hej goa Petra!

  Sååå fina, helt makalöst vackra!!!! *gilla,gilla,gilla!*

  kram
  Mia

  ReplyDelete
 5. Fantastiskt! Vilka underbart vackra sängkläder!
  Och vilket jobb! Så duktig hon är.

  Hälsningar Anncathrine

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra