Monday, March 19, 2012

Modig Påsk

Hej Raringar!
Här kommer en påskbild i från lilla mig. Vi har fått in så otroligt mycket vackra påskpynt och vårpynt till butiken så jag skulle vilja ha hem allt, ler. Men det får ju finnas gränser även för mig hihih.
Ni som följer mig vet ju att jag hämtar mycket livsinspiration och inspiration för personlig utveckling med hjälp av en änglalek som jag köpt av Yvonne på http://www.komlustofrojd.se
Idag drog jag ett kort som jag kände att jag ville dela (för det är tänkvärda ord för alla);
MOD
Att vara modig är att handla utifrån hjärtat oavsett vad omgivningen säger. Hjärtat ger dig modet, kraften och kärleken att våga göra och vara det du vill och behöver i ditt liv. När du handlar modigt rör du vid våra hjärtan, inspirerar och lyfter oss alla. Men ibland gör du saker som du innerst inne inte vill. Du har då hamnat på fel väg. Skillnaden känner du i magen. När du handlar utifrån hjärtat känns det alltid rätt, även om det också kan vara skrämmande,. Men när du gör något fel känns det bara oroligt. Då är det klokast att dra sig ur om det är möjligt.
Lyssna alltid till känslan, den leder dig alltid rätt.

Det som är så lustigt med Änglaleken är att jag alltid tycks på kort som hjälper mig i just den situation som jag är i, jag blir liksom påmind och i bland får jag aha upplevelser. 
Av detta kort blev jag påmind så idag ska jag tänka extra på mitt mod, gör det du också vet ja!
Kram Petra

4 comments:

 1. Vilket fint påskpynt! Det var ingen dum idé att använda hö och göra fågelbon av. Jag har pyntat lite försiktigt och lagt fram något ägg bara. Kram /Therese

  ReplyDelete
 2. Ja, är det någon som är modig så är det väl du Petra som gjort verklighet av dina drömmar:) Jag måste ha lite påskpynt så jag kommer nån dag!
  Kram kram

  ReplyDelete
 3. Vackert Petra!
  Jag är såå nöjd med mina små ägg, visar dem i min blogg faktiskt:-)
  Att ha mod är viktigt att våga tro på sig själv!
  Yvonne ger dig säkert mycket kraft och mod och korten verkar mysiga.
  Vi ses på bussen på fredag, det ska bli såå kul!
  Kram Susanne

  ReplyDelete
 4. Bara så fint påskpynt.Härligt med en änglalek.Låter härligt att dra ett kort.Ja har någon mod så är det väl du söta Petra som har förvekligat dina drömmar.Ha det gott underbara du.Kram Rita ♥

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra