Friday, May 18, 2012

Tyvärr är detta inte några förebilder

 Hej Ni Vackra!
Hoppas att ni mår gott och att ni som inte bestämt er ännu, ni som har bestämt er och ni som inte vet om det spanar in min label om bloggträffen i Lev Vackert huset i morgon- KOM vet ja! Ler
Maila vitromantik@gmail.com eller ring om du undrar mer 0706410580 el 0730288019 du hinner ju ännu, vi ska ju inte träffas för ens i morgon kl 12.00 Ler.
 Men nu från det ena till det andra. Här hemma står det still, jag har tydligen fått magsår och jag kan lova er att det är inte särskilt skönt! Alla kosttips mottages gärna! Just nu funkar bara havregryns gröt med äppelsylt, kokt potatis eller ris... wow mumsig att äta det jämt va? 
 Tyvärr så (jag antar att det är från magsåren och dess med kommande kost) så känner jag mig inte så där jätte energifylld... Så ni får titta på lite tråkiga bilder från mitt badrum. Men jag visar dem för att jag faktiskt har lite tips i dem, trots det hemska kaklet... (ja, min man skulle överraska mig när jag väntade vår son. Överraskningen var att fixa det fukt skadade badrummet... och jovisst blev jag överraskad... Tyvärr kan jag själv inte tänka mig ett fulare kakel, sorry darling!) 
Men ett fult kakel kan gömmas lite, en tallrikshylla är ett exempel på hur man skymmer lite av sitt o önskade kakel. Vi väntar en några fina hyllor till Lev Vackert butiken för den som önskar.
 Jag har också använt mig av ett snyggt gammaldags strykbord, sådana finns också att inhandla hos Lev Vackert. Sedan har jag också skärmat av hela ena delen av badrummet, ja den del där badkaret står med vackert tyg. Får jag som jag vill ska där istället byggas en vit trävägg med ett fönster i. Ja det har jag tjatat om i si så där 4 år så jag har väl inte allt för höga förhoppningar om detta, ler. 
 Upptäckte också att jag firar 5 års jubileum, den 21/5 har jag bloggat i 5 år (ja, egentligen snart sju om jag ska räkna med min blogg jag hade på Aftonbladet innan men nej, jag hoppar den, jag skrattar ju nästan halvt ihjäl mig när jag råkar snubbla över den. Varför? Jo, vi kan väl säga så här: Tur att man utvecklas framåt.ler). 
Jag hade från allra första början tänkt att jag skulle fira mina årsdagar med lotteri men jag tycker att det är så många lotterier att man nästan drunknar i dem. Dessutom så vid det tillfälle som jag äntligen tagit mig i kragen och hade lotteri så försvann den dyra högvinsten på posten. Så 500:- till ingen nytta alls, kul inte!! Vinnaren vart himla besviken och jag med så klart. Så hur firar man då? 
Ja, det får helt enkelt vara genom att lova att om jag orkar så ska jag blogga fem år till, hihihhi!
 Så nu tillbacks till det gräsliga, gröna badrummet. Vi säljer ju några av Munkholms underbara produkter i butiken bland annat deras härliga peeling men något som jag missade först som också är så där mysigt är ju deras aromabad. Här ser ni den med pepparmynta och brännäslor, den rekommenderar jag verkligen till fotbad, då blir fötterna så pigga och goa!
Ja, det blev ju mycket sagt i inlägget i allafall...ler. I will be back!
KRAM Petra

9 comments:

 1. Så tråkigt med magsår :/ om du kokar potatis 1 styck och äter den utan salt och smör i form av mos på morgonen. Vätska är bara vattnet som potatis kokades i. Träligt ja men hjälper de flesta på en vecka 10 dagar glömma att magen gjorde ont ;)
  Hoppas ni fixar det med kakel ;)
  Så kul med jubileum!!! Hoppas att du kommer fortsätta i 5 år till ;)
  Kram/Olg@

  ReplyDelete
 2. Tycker jag var ett perfekt löfte att logga i fem år till;)
  Grattis du sprider så mycket fin inspiration.
  Synd att jag inte kan vara med i morgon, lite långt att åka;)
  Kramar från mig!

  ReplyDelete
 3. Grattis till fem år! Och tack för 5 år till! Jag vet inte vad man ska äta mer än kokt ris o fisk? Jag hade besvärlig magkatarr för ca 15 år sedan. Då kunde jag iallafall INTE äta citrusfrukter o juice, aj aj aj. Och så skulle jag undvika alla mjölkprodukter. Men jag fick medicin också(som "slog ut" P-pillrena!). Krya på dig nu, MVH från mig o min 14-årige son :)

  ReplyDelete
 4. Hoppas verkligen du fortsätter i många år till med ditt bloggande eller skrivande i någon form för det är alltid lika trevligt att läsa dem. Önskar dig bättre hälsa med dina magbesvär. Förr använde de örter och det ansågs att blomman vid namn Bladrot den gula lilla växten som växer vilt i skogen skulle hjälpa blödande magsår. Kanske hälsokosten har någon form av den.
  Kram InWhite4You/ Lena

  ReplyDelete
 5. Hoppas att du snart mår bättre.
  Här har vi faktiskt fått lite sol idag och jag är bara så glad för det.
  Kram
  Hanna

  ReplyDelete
 6. Hej SuperDuper Duktiga Petra
  Men Vännen,,,,,,,,,,nu är det viktigt att du tar det lugnt ett tag....
  är det verkligen magsår?? inte bara magkatarr??
  då måste du ha medecin,,,,,,,,
  kramkram
  Håkan

  ReplyDelete
 7. Hoppas att du snart mår bättra rara Petra.Magsår eller magkatarr är inget att leka med .Ta det lugnt och var rädd om dej.Ha en fin lördag vännen.Kram Rita ♥

  ReplyDelete
 8. Hei Petra! Ønsker deg god bedring!! VI har deg som ukens blogger denne uken! Ha en så god søndag du kan!! KLEM

  ReplyDelete
 9. Hei!
  So lovely pictures and athmosphere in your blogg. So I am now your newest reader ♥ Maybe you have time to visit my blogg some day!
  Hugs and greetings
  Ulla

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra