Friday, August 02, 2013

FB tankar!

 Hej hopp i blåbärsskogen....!
Ja, jädrar vad blåbär det är i skogen nu! Synd att det är så tråkigt att plocka för det är väl ändå riktigt smaskens. Nyttigt är det ju också och det är en kombo som jag gillar. 
Något annat som jag verkligen gillar det är ju att ha färska blommor hemma. 
 Vi har ju varit så bortskämda med det nu under sommaren men det börjar tyvärr bli mycket mindre med den exklusiva råvaran. 
Men nu helt från det ena till det andra. Jag har tänkt väldigt mycket kring detta med facebook, och tagit endel beslut. Jag gillar nämligen FB väldigt mycket men lika mycket så kan det skrämma mig ibland tyvärr. Så därför har jag bestämt mig för att mer av det som är privat och mina nära och kära inte ska "blottas" så. Jag har nu därför börjat rensa massor. Jag hade liksom 1400 vänner där och hm, det har jag ju inte! Så om du åker bort är det inte personligt utan för att jag vil ha bättre koll och inte blotta mina nära och kära till människor som de i sin tur inte har någon som helst relation med.
Men jag har också beslutat mig för att ha en grupp istället. Som förvånansvärt nog kommer heta Romantiska Hem... hihi Denna gruppen kommer att vara som ett komplement till min blogg och för inspirera och dela med mig av goda tips och liknande. Sök gärna och var med där om du vill istället.

Ha nu en super ljuvlig svettig go lång helg!
KRAM/ Petra E

1 comment:

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra