Sunday, November 03, 2013

Liten badrums make over

 Hej Ni Sköna Bönor!
Allt väl? Här är det bara fin fint som vanligt. Vi håller på att göra lite små förändringar i vårt badrum och som vanligt när man plockar runt på grejer så kommer det fram endel saker som man av någon anledning glömt av. Så det blir lite som julafton när man hittar saker och ting. 
 Fann några av mina body sprays från Victoria Secret och jag bara älskar dem!! Kan nog tänka mig alla sorterna för de doftar ju sååå gott!
 Sen hittade jag en handkräm som jag köpt för länge sedan, en odd molly handkräm och den vill jag verkligen inte rekommendera. Den är odryg, känns billig och tunn när man smörjer och luktar vanlig coop tvål…. Nej, helt klart inte värd sin slant om du frågar mig. 
 Men nog om det, vad gör vi då i badrummet? Jo, tar bort bubbelbadkaret som var överreklamerat och som användes sällan men var tvunget att rengöras ofta. 
 Så istället fick ett kar på tassar från Hafa flytta in i vårt badrum. Tyvärr kan vi ju inte kakla om eftersom det är relativt ny gjort och kostar för mycket då det inte behövs…. 
 Dock gillade jag vår gamla blandar och ville gärna ha den kvar trots att den inte passade på det nya badkaret…. Men skam den som ger sig. En gammal sockerlåda fick bli lösningen…. Ler. 
Tyvärr är det svårt att fota i badrummet när det är mörkt ute så tja detta fick duga när det gäller fotokvaliten, 
Visar mer bilder senare på vad som mer har gjort, KRAM //Petra E

1 comment:

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra