Sunday, November 24, 2013

(l)JU(s)LBRICKA


 Hej Alla Vackra Vänner och ni andra som jag inte känner!
Allt väl? Här är det bara prima toppen! Livet är underbart och bjuder på mycket häftigt.
Jag önskar jag hade mer tid att dela allt med er men antar att ni också är i full färd att njuta av livets god och härliga stunder! Igår började jag julpynta här hemma… Tidigt?
Nej, sent för att vara mig! Men gubben min har börjat noja sig över vad folk ska tycka när jag startar julen i novemeber… Men hallå, vem ska bry sig? Det är väl ändå mitt val om jag vill njuta längre av julen??? Ja, ja efter många om och men så fick jag min vilja igenom… 
 Så på bordet finns nu ett mysigt ljusfat med lite av vad jag tycker är juligt, ler. 
Eftersom jag inte hinner blogga fullt så ofta som jag vill så tänkte jag att jag tipsar om lite mer istället. Det passar också bra till dessa kort eftersom ni ser endel av vad jag tycker är fynd!
Det fina ljuset tycker jag jätte mycket om, det kostar inte mycket och kan köpas i prylbutiken Nilles, detsamma gäller med snökulorna, dem har jag också köpt där.
 Ja, detta fina ljus köpte jag i silver och i vitt från storkedjan Ica Maxi, jag tycker det gjorde sig väldigt elegant på brickan.
 De silverfärgade bordstabletterna kommer också ifrån Ica Maxi
Bordstabletter är egentligen inte riktigt min grej men jag tyckte om när det glittra på bordet även till vardags, det känns lite guld kant på livet, ler.
 Även detta fina ljus hittade jag på Nilles
 Något som jag gillar väldigt mycket är ljusslingor, speciellt kring jul då de kan lysa upp och ge stämning när det är mörkt och rått ute. Den här super söta slingan som går på batteri har jag också köpt på Ica Maxi och jag älskar den! Det får nog bli en till…. ler. 
Ja, det var alltså ett av allt julpynt som jag pysslade med igår. 
Så Go Jul på er! hihih… eller hoooohhoooo…. ;)
KRAM/ Petra E

3 comments:

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra