Tuesday, November 19, 2013

Samma men olika

 Hej Hej!
Hur är läget? 
Mycket att göra? Det har det varit här en liten stund och därför är det lite glesare mellan inläggen. Jaghar erbjudits ett nytt jobb som jag verkligen vill ha så därför är det en hel del jag måste göra inför detta och det blir ju tyvärr så med tiden då, att den blir inte mer, ler. Så planerna med bloggen får ta en paus och jag får hoppas att jag kan blogga åtminstone en gång i veckan. 
 Jag satt just och bläddra i gamla bilder och rensade ut en massa gamla bilder när jag upptäckte att kuddar nog bytts ut ett antal gånger här hemma… 
 Lustigt att det gör så mycket med så lite om man har färgen vit som basfärg hemma….
 Just nu är det för tillfället bara massor av vita kuddar efter som jag inte riktigt hunnit med att ändra här hemma, till min mans stora glädje….. ler 
 Och tyvärr har jag inte hunnit fota heller så det är inte direkt dags färska bilder men jag har en känsla av att ni står ut ändå, eller hur? Ler. 
Ja, bilderna är inte stylade men jag ville egentligen bara visa vad lätt det är att påverka stil och känsla bara med några kuddar….
 Detta kan jag ju uppriktig säga måste varit en krisdag eller något liknande… för det är inte ,min stil. 
 Passar fint hos andra men nej, inte något för mig… om jag nu inte skulle bo i ett annat hus vid vattnet för då kanske, fast bara kanske skulle det vara något annat. 
Och hm… här har jag faktiskt inte själv varit med och myst till det utan det är min lille prins som tyckt till, fint va! Ler. 
 Nej, nu blev jag sugen på att införskaffa nya fodral igen… hm… ja det får det nog bli… återkommer med bilder när det är gjort ;) 
Dags att ta natten, SOV GOTT!
KRAM Petra E

5 comments:

 1. Oavsett alla vackra kuddar är det ett helt fantastiskt rum.

  ReplyDelete
 2. Ja du har det så himla mysigt .Men kul att byta lite kuddar för det gör så himla mycket om rummet går i vitt .Grattis till nya jobbet .Ha det gött .Kramar Rita.

  ReplyDelete
 3. Vet du hva...samme hvilke kuddar (puter) du har i sofaen din blir det likevel uansett lekkert.Et vakkert rom som utgangspunkt,og vinduene dine er fantastiske.Har nettopp fått min samboer bort til data´n slik han kunne se dem han også - slike sprosser vil vi ha på vinterhagen vår :)))
  Herlig inspirasjon fra deg som alltid!!!!
  Grattis med ny spennende jobb,blogging får man ta når det er tid :))
  Toveklem:)

  ReplyDelete
 4. Ett så härligt rum, översta bilden är så fin..

  Kram Mia

  ReplyDelete
 5. Så nydelig rom!! Og det er gøy med nøyttale basefarger, som gjør at man kan endre så mye med puter og annet tilbehør! :-) Ha en strålende søndag! Klem

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra