Monday, November 11, 2013

Underbara Julhem

 Hej Hej Alla Vackra Stjärnor!
Förra året i oktober månad var Carina Olander (Blogg http://madeinpersbo.blogspot.com/ )och Anna Truelsen (Blogg http://mylovelythings.blogspot.se/ )  och besökte mig i mitt julhem
 Eller rättare sagt gjorde ett reportage, som just nu är ute i handel i tidningen Underbara Julhem
Så här får du se lite av de fina bilderna som Carina fotade då.
 Nu kom ju inte alla bilder med i tidningen som de fotade vid det tillfället men jag tror att ni kan få er en uppfattning av hur det ser ut ändå och förhoppningsvis inspireras. 
 Det är verkligen en märklig känsla när man ser sitt hem i tidningen men samtidigt så blir man lite glad och stolt över att få inspirera som sagt och att andra tycker att man skapat en mysig stämning, ler.
Annars så är jag i valet och kvalet att göra något mer av min blogg. Har sååå länge känt att jag vill uppdatera den och kanske satsa lite mer på den, kanske tom sälja in reklam (men så klart bara om det är saker som jag vill göra reklam över och tycker om själv!). Hm, ja jag vet inte men jag har en träff med en kille som ska titta lite på det. Då blir det nog en uppdatering av bloggnamnet också??!
Ja, det är verkligen något att fundera över eftersom jag ändå älskar att blogga så varför inte göra något mer av det??? Hhhhmmmmm…..


Kram /Petra E

9 comments:

 1. Så förälskad i sovrumsbilden ♥

  ReplyDelete
 2. åh bara så fina bilder.
  Ha en fin dag!
  Kram
  Hanna

  ReplyDelete
 3. Har just idag suttit och läst om ditt hem i tidningen. Det var trevligt att få se mera bilder däriftrån. Ni har ett såå vackert hem!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  ReplyDelete
 4. Så vakkert, Petra!!! Herlig stemning hos deg:)

  Ha en fin kveld!
  Klem fra Jorunn

  ReplyDelete
 5. Härliga foton från ett vackert hem! Gillar sovrummet.
  Lycka till med "nya bloggen"!
  Kram!

  ReplyDelete
 6. Så jättefint du har det! Gillar speciellt sovalkoven. Kram Katta

  ReplyDelete
 7. Supermysigt hem! :) Undrar lite över vart du köpt lådan du har pasta och skumtomtar i samt skoporna? Även vart du köpt plåtstolarna för är ute efterf sådana med armstöd och hittar bara de utan.
  Kram!

  ReplyDelete
 8. Jeg var så heldig at få fat i bladet i December i Lund. Var på juleshopping med min mor og søster. Jeg elsker reportagen fra dit hjem og nu bliver jeg fast læser herinde<3
  Kram
  Anne-Marie

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra