Thursday, February 27, 2014

Bilder från Mässan

Hej Hopp!
Har lite snålt med tid för tillfället eftersom jag har en del i görningen, ler. 
Men för den sakens skulle så kan jag självklart bjuda på lite bilder från Kristinehamns bal och bröllopsmässa. Det var en trevlig mässa och jag är så stolt över att ha varit med som inspiratör.
Tack för den inbjudan!
På mässan fanns det mesta du kan tänka dig för att klara av din bal, ditt bröllop eller din kommande högtid.
 Här kommer lite bilder så att ni får en skymt av vad som erbjöds. Fler bilder kommer vid senare tillfälle. Ler Här ser ni Fager och Fin sminka en av modellerna i modevisningen.
En juvelerare var så klart också på plats
 Salong Agaton stylade alla modeller så vackra, fler bilder kommer. Har visat lite på mitt Instagram konto också, så titta gärna in där om du vill se mer redan nu, samma namn som bloggen!
 Massor av fina klänningar visades av bland annat White Night
 Sedan stod tårtkonstnären Gunilla Wall på plats med massa socker sött 
 På modevisningen visades allt från enklare aftonklänningar till prinsessdrömmen av brudklänningar
 Vitt var inte alls den enda färgen :)
 Butiken My Tie visade också upp fina klänningar
 Rött är Sött

 Vacker brud Ja, det var lite glimtar ifrån mässan som ägde rum i den vackra Kristinasalen på stadshotellet i Kristinehamn,
salen går att hyra till just bal och bröllop och är riktigt vacker för just detta ändamål. Det var en perfektmiljö att hålla denna mässa i. Ha en fortsatt fin dag!
Tjingeling!/Petra E
3 comments:

  1. Precis som en bal på slottet. Så vackert med alla färger. Måste ha varit spännande och kul att ha jobbat med. Ha en skön helg!
    Kram Ann

    ReplyDelete
  2. Nu är det dags att sprida glädje! Din underbara blogg har fått en Sunshine award av mej, läs mera om det på min blogg (http://ljuvligaste.blogspot.fi)!

    ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra