Monday, June 30, 2014

Mitt nya kök!

Hej Hopp!
Nu är äntligen det mesta i köket klart, och egentligen hade jag bara tänk att visa lite detaljer först och sen helheten men jag var så sugen på att visa er hur det blev att jag gör tvärtom. 
 Här är det fortfarande samma trägolv och det ska bytas, men just nu är jag så trött på renovering att jag låter det vara en liten stund :)
 Men annars är jag trots min stora färgförändring väldigt nöjd 
Så här ser det alltså ut nu:

 Och det här är några bilder innan renoveringen: 
 Så ja, det är lite skillnad eller vad säger ni?
Lite mer vitt och romantiskt förr kanske… ler
Lovar att visa er mer framleddes men nu måste jag ha lite slapp tid också för usch, denna renovering den tog allt på krafterna.
Ha en fin dag! KRAM Petra E

5 comments:

 1. Vilken skillnad, vilket jobb och så fint och "tufft" det blev.
  Ha det så gott!
  Kram Ann

  ReplyDelete
 2. Vilket drömkök ni skapat! Det var fantastiskt fint med det tidigare mer romantiska också, men det här var ju verkligen snyggt. Förstår att du måste vara riktigt nöjd med nya köket. Och du har ju dessutom inrett med massor av härliga detaljer, så fint!
  Ha en härlig dag!
  Kram Petra

  ReplyDelete
 3. Hej! Vilken jättefin blogg! Härifrån skall jag hämta massor av inspiration till mitt lilla hus som jag skall bygga vid Orsasjön i Dalarna.
  Ha en underbar sommar!'
  Kram, Anneli i San Diego

  ReplyDelete
 4. Oj, dette ble virkelig lekkert!! Jeg likte veldig godt den forrige stilen du hadde også, men dette her ble kjempetøft!! Skjønner godt du er fornøyd med resultatet.

  God helg!
  Klem
  Jorunn

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra