Saturday, March 07, 2015

Stora Beslut

 Hej Hej!
Allt väl med er? Här är det bara fin fint men pirrigt värre :)
 Varför?
Jo det är officiellt nu. 
Vi ska sälja vårt ljuva "Kvällssolen"
Det har verkligen inte varit ett lätt beslut men vi känner oss redo att våga hoppa för att ta oss an nya utmaningar och ett nytt hus :) Kanske låter galet för endel eftersom vi nyss blivit klara med en massa stora renoveringar. Men ja vi kanske är lite galna hahaha
Så nu på förmiddagen har vi haft mäklaren Susanne Hävgren från "Fastighetsbyrån" här och det känns så pirrigt och läskigt att vi ska våga ta steget nu- Så redan i April kommer huset att komma ut på marknaden, snabba puckar :)
Så nu får vi passa på och njuta allt vad vi kan av vårt drömhem och hålla tummarna att det kommer ut något annat som vi kan känna känns intressant 
Kanske låter "fjantigt" att bli så pirrig för försäljning av ett hus men ni ska veta att detta suttit långt inne för mig. Men jag måste ju också våga chansa för att vinna nya erfarenheter och nya härliga minnen i livet, så ja nu gör vi det. 
Så nu vet ni vad jag hölls med för tillfället. 
Trevlig helg! KRAM Petra E


2 comments:

  1. Spännande och ibland behöver man ta ett nytt steg! Det kommer att bli så bra så...
    Varm kram,
    Titti

    ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra