Tuesday, March 20, 2012

Inredningsresan!

Hej ni härliga varelser på andra sidan skärmen! 
Hoppas ni mår gott! Själv längtar jag så att jag nästan spricker efter att det ska bli fredag så att inredningsresan till Danmark kan gå av stapeln! 
Måste då också passa på att direkt säga att söta Lotta med bloggen Livet vid aspen, tyvärr fått förhinder så hon kan inte åka med. Synd, Lotta vi kommer sakna dig på resan!
Så nu finns det alltså en öppning för två (kanske tre) till att skynda sig och hoppa på tåget!
Tveka inte det är värt varenda öre, för fy bubblan vad kul vi hade förra året och detta år ska INTE bli sämre! Vill du/ni med så skynda att ring till Vänerbuss 0550-53330
I detta inlägg visar jag lite bilder ifrån förra resan, tyvärr kan vi inte pga busschaufförs regler stanna vid någon butik i Sverige som vi gjorde förra gången, detta beror på att vi valt att hinna med lite annat i Danmark istället. Så ni som har butiker och kontaktat mig och så hyggligt erbjudit sig att öppna butiken er för oss, STORT tack men denna gång fungerade det helt enkelt inte. Men vi ska väl hålla ihop vi inredningsbrudar/herrar och se till att det blir fler resor, förhoppningsvis en gång om året (HOPPAS HOPPAS, för det är inte bara att fixa med) så då kanske det blir aktuellt. Hur som nu lite till denna resa.
Jag och Ingela har planerat en hel del skojigt som kommer att hända under själva bussresan så det kan vara klokt att ha Svenska kontanter på sig om ni kanske vill köpa något, unikt eller så...ler 
När vi åkt över med färjan till Helsingör så kommer vi att besöka Röde Lade (som håller öppet bara för oss!), som  INTE tar kort utan endast danska pengar. Det är absolut smartast att ni växlar till er detta i Sverige för det finns ingen bankomat i närheten. Kika gärna in på deras hemsida:
http://netopher.dk/rodelade/
Denna gången bor vi också på ett lite finare och mer centralt hotell, vilket kan tyckas konstigt då vi bodde fint och centralt redan förra gången men ja det ska ju bara bli bättre och bättre, eller hur!!
Titta in vårt hotell på denna sidan 
http://www.thesquare.dk/
Tyvärr hann butik så Sophie inte med att öppna åt oss pga deras flytt så vi har roddat om lite på lördagen så först åker vi ganska tidigt till Ritslev, titta in här:
http://www.ritslev.dk/kronen/
Därefter besöker vi Still och Stemning http://www.stilogstemningfrb.dk/
För att sedan få fri tid på ströget för shopping, fik, öl eller ja vad som helst!
Det är givetvis fritt att välja om man istället vill lägga hela dagen i centrum om man vill.
Ett härligt och glatt shopping gäng!
Fika på ett mysigt fik!!
Mums!!
Massor av gott fika och mat åt vi hela tiden!!! Eller ja, jag i alla fall.
Här en liten tallrik med goda ostar och gott vin!!
Skål på er tjejer!
Här har vi kommit till resans slut den vackra butiken Honnig og flora 
Titta in här:
http://www.honningogflora.dk/
Mysigt värre!
Inspirerande till max!
Flera bilder från årets resa!!!
Honing og flora!

Åhhhh vad jag längtar!!
Kram!!!
Petra

9 comments:

 1. Förstår att du längtar.Alltid skoj att komma ut med massor av positiva och härliga månniskor.Jag ska till vinmässan i Örebro med ett godingar.Bara så underbara bilder visar du .Ha nu en skön tisdag och en mysig och härlig resa när det äntligen blir fredag.Ha det gött goa Petra.Kram Rita ♥

  ReplyDelete
 2. OJojoj, så många läckra ställen ni ska besöka!
  Önskar en riktigt trevlig helg och hoppas att ni hittar MASSOR av fint!

  Hälsningar Anncathrine

  ReplyDelete
 3. Halloj,
  Åhhh vilken resa ni kommer att få... önskar er alla en toppentripp. Hade gärna varit med men denna helg passar inte mig eftersom det är min födelsedag.

  Ha det gott, hälsningar Monica

  ReplyDelete
 4. Det ska bli såå kul! Känner igen mig i bilderna:-)
  Vi ses på fredag!
  Kram Susanne

  ReplyDelete
 5. Aaaavundsjuuuuk, jag blir så avundsjuuuuuk! Jag vet, jag vet, jag åker till Thailand på söndag men det hjälper inte! Lova att hälsa från mig till förra årets gäng!
  Och till de som funderar på att följa med vill jag bara säga tveka inte! Även du som isåfall måste åka själv... Det är fullt med underbara tjejer, lätta att umgås med. Du kommer bli väl omhändertagen om du ber om det. min resa var ett minne för livet! När åker vi nästa gång? Samma tid igen? Eller kanske till Frankrike...

  ReplyDelete
 6. Ja det var verkligen en toppenresa förra våren! Glömmer aldrig butikerna (speciellt Guas garage) eller sällskapet. Fick se dessa ställen som jag aldrig hade tagit mig till annars! Rekommenderas hjärtligen, skulle gärna följa med nu också om jag inte hade de har avstånden.
  Ha det så kul hela gänget!
  Eija

  ReplyDelete
 7. Vilka fina bilder! Och jag ska med, tjoho.
  Ser fram emot en kanonhelg utan barn och man och med en riktigt god vän.
  Ulrica

  ReplyDelete
 8. Tack för kommentaren kära Petra!
  Ni kommer att ha så himla roligt, det vet jag..:)

  Men visst hade jag så hoppats att ni skulle komma förbi, självklart!...annars ljuger jag. Inte minst eftersom jag nu har öppet, på riktigt! Så ja, jag blev besviken.
  Men, det är ju mina bekymmer..:)

  Kram och en hejdundrande trevlig helg till er alla!

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra