Wednesday, March 21, 2012

Lite mer zzzzzsssnnnaarrrkkkk

 Hej Mina Raringar!
Tänkte jag skulle visa lite av det sista i mitt omgjorda sovrum.
Det är nu nästan helt klart, några lister som saknas (vilket de gjort i några år nu och vore det inte för att jag mer eller mindre har tummen mitt i handen så skulle jag själv sätta upp dem... Nu måste jag vänta på att gubben får lust...).
Jag är ju något av vad visa kanske skulle kalla en flumbulle, 
ja ni vet en sådan där andlig typ. Ja, jag tror på väsen, energier, tankens kraft och liknande. Så dessa två påsar som hänger på insidan av min sovrumsdörr innehåller skydd och drömmar. 
Nä, jag skojar inte det är sant. I den ena påsen har jag symboliska saker för drömmar och lycka.
I den andra min älskade pyjamas (skulle aldrig klara mig utan det, ler), tillsammans med vackra nattdrömmar. 
 Robert har också fått flyttat in i sovrummet för han är så himla trevlig att lyssna på när man bara ska vila. Jag kan lova att jag samlat en hel del vuxenpoäng genom att lyssna på P1, gillar verkligen det.
Vi säljer Roberts radio i butiken och har faktiskt lyckan att ha en av Caht Kidsons vackra designade radioapparater, den med ljusblå bakgrund och vackra blommor på, den är bara så SÖT! 
 Resväskan är både praktisk för förvaring men också symbolisk för mig, 
jag ÄLSKARverkligen resor, både inre och yttre. Denna skönhet har jag kommit över av rara Towa med bloggen Farmor Towas hjärtan, kika in där vet ja www.farmortowashjartan.blogspot.com 
 En vacker trumpet då musik har stor betydelse för mig och sist men inte minst vackra sängkläder, gjorda av en av mina allra käraste vänner, bara till mig!!
Trumpeten är faktiskt ny tillverkad och kommer från Chic Antique och säljs också i Lev Vackert Butiken. Min kära vän, sömmerskan Jessica har ju äntligen sakta men säkert dragit igång med sin syatelje "Raka Sömmar", så undrar ni kring sängkläderna, min sängkappa eller annat vackert jag visat som hon har gjort är det klokast att ta det direkt med henne 070-418 34 34 mail rakasommar@gamil.com Vet dock att hon har mycket att göra så man kan få vänta på svar-
Men ja ni vet, den som väntar på något gott. 
Så nu finns det ingenting i mitt sovrum som jag inte vill ha där (förutom möjligtvis (läs troligtvis) lite damm). Ska försöka ta helhetsbilder och visa sedan men rummet är sååå litet och långsmalt att det är rätt svår fotat. Nu ska jag strax krypa ner där och drömma om Danmarks resan!! Idag gick vi igenom den jag och Ingela och planerade allt skoj vi ska hitta på under självaste bussfärden och jag säger bara dra på trissor vilka underbara lotteri priser vi fixat, bl a från söta Farmor Towa som hon så rart sponsrat oss med. Ja jag vill faktiskt själv vinna allt, hihi
Sov gott ni sköna! KRAM Petra

8 comments:

 1. Jag är övertygad om att du kommer att sova gott i ditt vackra sovrum och med ljuvliga drömmar om Danmarksresan!! Det ska bli sååå roligt att följa med ännu en gång.

  Vi ses snart=)
  Kram,
  Regina

  ReplyDelete
 2. Det ska bli så kul med resan, bara jag hinner klart allt i tid... men det gör jag väl på något sätt, jag får väl vara vaken hela natten och åka direkt mot K-d... hehe,... Så jättefint du fått i ditt sovrum.
  Kram
  Pia

  ReplyDelete
 3. Vilket mysig sovrum .Bara så fina påslakan .Dom gillar jag skarpt .Sov gött dröm sött om den mysiga resan .Ha det bäst rara du .Kram Rita ♥

  ReplyDelete
 4. Härligt sovrum..
  Det där med lister känner jag igen.. Vi har liste som fattas på några ställen och ha tröttnat på att tjata, någon gång kommer de väl upp..

  Kram Mia

  ReplyDelete
 5. Underbart sovrum med sååå mycket härliga detaljer!!
  Din nya Header är superläcker!!

  Kram Tina

  Ps. ha det så superkul på Danmarksresan!!

  ReplyDelete
 6. Preciosa habitación y preciosa decoración.
  Saludos. Paloma.

  ReplyDelete
 7. Oj, så mycket fint! I löööve dina speglar! Headern är också superfin ;)
  Jag har också en Robert som jag sätter på ibland, hihihi, så tokigt det blev nu då... Min radio i köket alltså! jag lyssnar på melodikrysset, det är också vuxenpoäng ;)
  Ha en fin dag, kram Jenny

  ReplyDelete
 8. Nya headern är verkligen läcker och ditt sovrum så fint. Önskar er en underbar resa!
  Kramar Lena

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra